Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Избор на въдица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Избор на въдица
Здравейте колеги,
Коледа наближава, та по този случай съм решил да си взема нова тояга. Теми по тея въпроси бол, само че искам да попитам конкретно за моя случай какво ще е удачно.Имам една гега на 1,80 която ми идва къса за по- големи реки и една 2,40 която си е кол!
Гегата, на която съм хвърлил поглед е ето тази:
http://www.stcroixrods.com/product/triumph
TRS86MF2 8'6" M Fast 2 8 - 12 1/4 - 3/4 5.6 6 $ 100
Идеята ми е да спинингувам на средно големи/големи (за България) реки. Става дума за долното течение на река Искър и Арда, а може и до Дунава да стигна. Мисля да я ползвам и на затворени водоеми(но по рядко), евентуално за костури и бяла.
Примамките които ще ползвам: цикади и блесни до 8/10гр. ,воблери около 5 гр(4/6см), и др...
Та ако има отзиви за горепоказаната тояга, и други предложения. Цената да е до 200лв
Може и предложения за акция и дължина, защото нещо не ми е ясно точния баланс за постигане на далечен кастинг,(към което се стремя).
Мерси предварително!
Коледа наближава, та по този случай съм решил да си взема нова тояга. Теми по тея въпроси бол, само че искам да попитам конкретно за моя случай какво ще е удачно.Имам една гега на 1,80 която ми идва къса за по- големи реки и една 2,40 която си е кол!
Гегата, на която съм хвърлил поглед е ето тази:
http://www.stcroixrods.com/product/triumph
TRS86MF2 8'6" M Fast 2 8 - 12 1/4 - 3/4 5.6 6 $ 100
Идеята ми е да спинингувам на средно големи/големи (за България) реки. Става дума за долното течение на река Искър и Арда, а може и до Дунава да стигна. Мисля да я ползвам и на затворени водоеми(но по рядко), евентуално за костури и бяла.
Примамките които ще ползвам: цикади и блесни до 8/10гр. ,воблери около 5 гр(4/6см), и др...
Та ако има отзиви за горепоказаната тояга, и други предложения. Цената да е до 200лв
Може и предложения за акция и дължина, защото нещо не ми е ясно точния баланс за постигане на далечен кастинг,(към което се стремя).
Мерси предварително!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- научил се да хвърля
Re: Избор на въдица
В темата "Наяинаещ в спининговия риболов" на 2-ра страница СЕСТРАТА е дал според мен много добро предложение, а и сопата е твоя ценови пояс 205лв.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здрасти пич ,
Ако ти е за клен си вземи МЛ. Имам един 3.5-14 гр (или нещо от рода). Прилична тояга , добро качество на изработка на цена от 120лв.
Не е произведена Юнайтед Стейтс ам в МеХикО
Не е като Авида, ма за тия пари си е една много прилична пръчка
Ако нещо те интересува питай на лс
п.с. С една пръчка тръдно ще покриеш всичките си изисквания .. (особено Дунава)
Ако ти е за клен си вземи МЛ. Имам един 3.5-14 гр (или нещо от рода). Прилична тояга , добро качество на изработка на цена от 120лв.
Не е произведена Юнайтед Стейтс ам в МеХикО

Ако нещо те интересува питай на лс

п.с. С една пръчка тръдно ще покриеш всичките си изисквания .. (особено Дунава)

Да се похваля с новата гега AVS76MLXF2 , мисля че направих правилния избор.
Благодарности на Сашо сандиста, че ме насочи към тази въдица.

Благодарности на Сашо сандиста, че ме насочи към тази въдица.

Спининг Клуб " АБИЧИ "