Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Общи за морето
На раздумка за морето!
naRiba.com

Форум

Какъв е смисълът ...
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Какъв е смисълът ...
Абе чета ви,и се чудя.
Никого не можем да задължим да пише тук.
Всичко си е до съзнанието на отделния индивид.
От нас не се иска много - просто да пишем къде сме си пускали въдиците,
какво сме изкарали,и как сме го изкарали.
И който има време и мерак,може всичко това да го допълни и със снимки,
все пак по-красиво става.
Само дето не ми харесват караниците тука.
И защо не можете да разберете основното.
Никой не е най-големия рибар на този свят.Все има какво още да научи и най-добрия.
Това ако го проумеете,по друг начин ще гледате на риболова.
Аз ще си продължавам да пиша,без значение дали получавам тук инфо или не.
Никого не можем да задължим да пише тук.
Всичко си е до съзнанието на отделния индивид.
От нас не се иска много - просто да пишем къде сме си пускали въдиците,
какво сме изкарали,и как сме го изкарали.
И който има време и мерак,може всичко това да го допълни и със снимки,
все пак по-красиво става.
Само дето не ми харесват караниците тука.
И защо не можете да разберете основното.
Никой не е най-големия рибар на този свят.Все има какво още да научи и най-добрия.
Това ако го проумеете,по друг начин ще гледате на риболова.
Аз ще си продължавам да пиша,без значение дали получавам тук инфо или не.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Не можем да ги задължим да пишат, но защо да не можем да ги критикуваме и иронизираме за завистта и глупостта им 

ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Здравейте колеги. Нямаше ме 4 дни, но гледам, че много се е развила темичката, макар и в неправилната посока. Отново пояснявам идеята на темата - става въпрос основно за РИБОЛОВ ОТ ЛОДКА !!! Макар и да не виждам причина, тези които ловят от брега да не дават инфо на колегите си. Веднага давам пример с Явор, който си "издаде" мястото на което лови зарган. Е и ??? Какво се промени за него ... човека отново си хваща на същото място и то повече от останалите. Верно, че може би е по-пренаселено от преди, но не мисля, че е чак такъв проблем. Та да се върна на темата - нека някой ми обясни, какво се променя, когато някой даде инфо, че примерно на Галата е избил сафрида? Ами вместо да има 5 лодки, стават 150 ! Е и ?? Не мислите ли, че това е по-добре за всички
Веднага Ви давам друг пресен пример - от 18-ти до 21-ви бяхме голяма група на Поморие. Влизаме 5 лодки, пръскаме се и който набара рибата звъни на другите и я зачесваме. Друг е въпросът, че я нямаше и само си начесахме крастата да сме в морето
Добре че е каята, та не се прибрахме с празни ръце де
НО, айде НЯКОЙ да ми обясни с думи прости - каква е разликата, дали сме 5 или 500 лодки в морето? Може би плашим рибата??? Или няма достатъчно място за всички??? Или...??? Групите няма да коментирам, за мен е въпрос на време сами да се саморазпаднат. Само факта, че Шморхи е изключен ... за мен е ясно, че процесът вече е започнал ...
Това е човекът, който дава може би най-много и полезно инфо, за което съм му благодарен, въпреки че лично аз нямам полза /защото съм от Варна/. Но бургазлии трябва да му целуват г.за на тоя Човек, за всичко, което е направил!!! Както и да е, радвам се, че темата търпи развитие, защото иначе ... какъв е смисълът ...
Поздрави и наслука на всички 

Колеги, МОЛЯ ВИ, айде да спрем с тези простотии, темата няма нищо общо с групите 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Форума позволява формирането на затворени и отворени групи. Когато някой има желание да си направи такава група е достатъчно да се свърже с администратора на форума и групата му ще бъде създадена. Правилата, членовете, цвета на аватарите и типа на групата (отворена или затворена) се определя от създаващия групата.
Ако групата е отворена всеки може да подаде молба за членство, ако е затворена включването става само с покана.
Щом някой не е част от дадена група, то не е негова работа, какво се случва вътре в групата и членството във форума по никакъв начин не дава права и върху групите.
Моля всякакви последващи въпроси и коментари за някоя от групите да се дискутират само на лични съобщения с членовете на съответната група или чрез формата за кандидатстване.
Благодаря Ви!
Ако групата е отворена всеки може да подаде молба за членство, ако е затворена включването става само с покана.
Щом някой не е част от дадена група, то не е негова работа, какво се случва вътре в групата и членството във форума по никакъв начин не дава права и върху групите.
Моля всякакви последващи въпроси и коментари за някоя от групите да се дискутират само на лични съобщения с членовете на съответната група или чрез формата за кандидатстване.
Благодаря Ви!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- barutchiata ©
- Администратор
Темата е много хубава макар много отдавна да има специален подфорум за тази цел.Не знам защо ама морските си пишат всичко на едно място, и монтажи, и излети, и рибите та дори и лафче.
- joromercedes
- научил се да хвърля
Какъв е смисъла..........
-Днес смисъла май е да збравим всичко лошо и да си пожелаен ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НИКУЛДЕН и наздраве на всички!
-Днес смисъла май е да збравим всичко лошо и да си пожелаен ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НИКУЛДЕН и наздраве на всички!
Напълно съгласен.Приятно искарване на празника колеги .Живи и здрави и късмет ви пожелавам.Поздрави на всички съграждани

joromercedes написа:Какъв е смисъла..........
-Днес смисъла май е да забравим всичко лошо и да си пожелаен ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НИКУЛДЕН и наздраве на всички!

-
- научил се да хвърля
И аз това се чудя??? какъв е смисълът от тази тема?
аз отивам да приготвям менюто: салата от хамсия, пържени хайверени кюфтенца за разяждане, мидена бохча за предястие, чернокоп за основно и маринован зарган за дояждане, всичко обилно полято с малко мътно все още / признавам / винце.
Наздраве!!
и от утре пак на морето.
аз отивам да приготвям менюто: салата от хамсия, пържени хайверени кюфтенца за разяждане, мидена бохча за предястие, чернокоп за основно и маринован зарган за дояждане, всичко обилно полято с малко мътно все още / признавам / винце.
Наздраве!!
и от утре пак на морето.
-
- научил се да хвърля
Къде си да ти дойдем на гостииhvdragon написа:И аз това се чудя??? какъв е смисълът от тази тема?
Наздраве!!
и от утре пак на морето.

Ами да сме малко по-толерантни един към друг /не само като рибарчета/, да има етика във взаимотношениятя м/у нас.hvdragon написа:И аз това се чудя??? какъв е смисълът от тази тема? .
На българина там му е кусура и затова е този нихилизъм към всичко. Един да предложи нещо рационално, за благото на всички и веднага бива обруган или му слагат диагнозата =луд=.
Тежко ни и на нас, и на децата ни , и на внуците ни, защото ние ги възпитаваме.

-
- научил се да хвърля
ще го напиша кратко: няма смисъл точно от тази тема, защото който иска да споделя и да дава го прави на съответните места. останалите и да ги обсъждаме защо им е такъв манталитета няма да им помогне, нали?
Съгласен съм с колегата.hvdragon написа:ще го напиша кратко: няма смисъл точно от тази тема, защото който иска да споделя и да дава го прави на съответните места. останалите и да ги обсъждаме защо им е такъв манталитета няма да им помогне, нали?
Добре казано като за край, според мен.
Весели празници на всичките колеги.

м-да , темата ми зачезна , що тъй
...какъв беше смисълът ...да пиша и да съ хабъ....получих 6 лични - 4бр. за повишена репутация и 2 бр. за намалена - на далавера съм