Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Един жест към Свети Никола!!!
Модератор: dantho.mihov
- svetlio86
- ще става разбирач
Един жест към Свети Никола!!!
За уикенда бях при баба ми в Севлиево и понеже наще решиха ,че им се яде шаран за Никулден ме пратиха мен да им избера един екземпляр понеже съм бил разбирал......И така отидох аз до магазина и гледам в една цистерна наредени толупчета и шаранчета!!! В цистерната на шарана си харесах едно голишарче към 1,5 и казах да ми го извадят!!! Да ама не с него в кепа се озовах и две дивачета по около 700-800 гр(не знам въобще защо са изкарвали такива за Никулден) и бяха много красиви и жизнени!!!Казах на продавача да ми ги дава трите и да заминавам!!! Тя жената тръгна да ги убива ама аз и викам да почака и да убие само голичкия ,а дивачетата ще ги взема живи!!Взех ги аз и газ към едно мое място по река Росица и си викам айде сега е време за дар към свети Никола!! Пуснах първото веднага се осъзна и изчезна ама второто нещо беше поотморено и нагазих в реката(беше меко казана студена) и след малко раздвижване си пое дъх и се гмурна!!!! И аз си заминах доволен към вкъщи да предам Никулденското шаранче!!
П.С. Едно си отиде , но две бяха спасени!!!!Смятам този навик да си го повтарям всяка година покрай Никулден!!!!
Изяш едно пусни ДВЕ!!!!!
П.С. Едно си отиде , но две бяха спасени!!!!Смятам този навик да си го повтарям всяка година покрай Никулден!!!!
Изяш едно пусни ДВЕ!!!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Един жест към Свети Никола!!!
Става
!
Без да се замисля за утрешният празник и аз днес зарибих с десетина каракудки едно от езерцата в Южния парк в София.Наслука!

Без да се замисля за утрешният празник и аз днес зарибих с десетина каракудки едно от езерцата в Южния парк в София.Наслука!
-
- и господ не е толокова добър
Браво 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
na vsi4ki ribolovzi 4estit praznik /]
Последно промяна от peci_pa6ev на Вто Дек 07, 2010 5:02 pm, променено общо 1 път.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Постъпил си правилно,просто тез дивачета им е било писано да живеят,иначе ако бяха отишли при друг 

- pacho109
- сериозен играч
Свети Никола ще ти ги върне големи,след някоя и друга година

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
здравеите
турся съмишленик с автомобил за риболов в раиона на роман.туи като моят авер замина за чужбина за 3 месеца а аз съм в процес на купуване на кола...аз се занимавам с графика и илюстрация.голям маниак на рибата...такааа..турся сериозна комбина с която да направим някои запомнящ се риболов в раиона
..само да кажа че след сряда реката ще става за риба-сега спада с часове.иначе времето близките 7 дена ще е перфектно за скобарите и мряната.температурите са траино по ниски водата замутена,супер...четвуртък ,петук и натам ще е идеално.от опит казвам че ще направим серия след прилива!!! като "+" ще кажа че знам много НЕкомерсиални места в раиона които ще са ви от полза занапред. от тях без некоя хубава риба не сьм си идвал.ако някои от софия е заинтересован за нещо сериозно да пише или да звънне 0885 33 90 52
докато се борат с мостове и боклуци да бориме некои друг хубав скобар\мряна
Александър
пп: това което си направил....даже ти се е върнало вече...даването и взимането са неразривно свурзани на тоя свят..жалко че болшинството не го зацепват! Браво.
турся съмишленик с автомобил за риболов в раиона на роман.туи като моят авер замина за чужбина за 3 месеца а аз съм в процес на купуване на кола...аз се занимавам с графика и илюстрация.голям маниак на рибата...такааа..турся сериозна комбина с която да направим някои запомнящ се риболов в раиона

докато се борат с мостове и боклуци да бориме некои друг хубав скобар\мряна

Александър
пп: това което си направил....даже ти се е върнало вече...даването и взимането са неразривно свурзани на тоя свят..жалко че болшинството не го зацепват! Браво.
фен клуб-скобар