Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

търся съмишленик
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
търся съмишленик
турся съмишленик с автомобил за риболов в раиона на роман.тъи като моят авер замина за чужбина за 3 месеца ,а аз съм в процес на купуване на кола...аз се занимавам с графика и илюстрация.голям маниак на рибата...такааа..търся сериозна комбина с която да направим някои запомнящ се риболов в раиона
..само да кажа че след сряда реката ще става за риба-сега спада с часове.иначе времето близките 7 дена ще е перфектно за скобарите и мряната.температурите са траино по ниски водата замутена,супер...четвуртък ,петук и натам ще е идеално.от опит казвам че ще направим серия след прилива!!! като "+" ще кажа че знам много НЕкомерсиални места в раиона които ще са ви от полза занапред. от тях без някоя хубава риба не сьм си идвал.ако някои от софия е заинтересуван за нещо сериозно да пише или да звънне 0885 33 90 52
докато се борат с мостове и боклуци да бориме някои друг хубав скобар\мряна
Александър
Мисля че мястото на темата е в "Съобщения" затова я местя
Кърцата

докато се борат с мостове и боклуци да бориме някои друг хубав скобар\мряна

Александър
Мисля че мястото на темата е в "Съобщения" затова я местя
Кърцата
фен клуб-скобар
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: търся съмишленик
Колега не съм от София иначе с удоволствие ще дойда ако баща ми не беше взел колата.
Риболова е хоби.Наслука 

Kolega, kazwam se Wasil. I az si tarsq kompaniq za ribolow. Tezi dni 6te Wi se obadq.
Василе писането на кирилица е задължително, този път само те предупреждавам.barutchiata
Василе писането на кирилица е задължително, този път само те предупреждавам.barutchiata
здравей Васил.еми супер!имам бая опит в този раион така че мисля че ще останеш доволен...пък и аз.а и сега е момента за трофеини скобари и мрени!моита работа е такава че сам си определям свободното време само да зная 1 ден по-рано и пътуваме!ок.чакам да звъннеш и летиме!!
до скоро
до скоро
фен клуб-скобар