Какъв е смисълът ...

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Какъв е смисълът ...

Мнение от КИРО »

Абе чета ви,и се чудя.
Никого не можем да задължим да пише тук.
Всичко си е до съзнанието на отделния индивид.
От нас не се иска много - просто да пишем къде сме си пускали въдиците,
какво сме изкарали,и как сме го изкарали.
И който има време и мерак,може всичко това да го допълни и със снимки,
все пак по-красиво става.
Само дето не ми харесват караниците тука.
И защо не можете да разберете основното.
Никой не е най-големия рибар на този свят.Все има какво още да научи и най-добрия.
Това ако го проумеете,по друг начин ще гледате на риболова.

Аз ще си продължавам да пиша,без значение дали получавам тук инфо или не.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

Не можем да ги задължим да пишат, но защо да не можем да ги критикуваме и иронизираме за завистта и глупостта им :?:
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Здравейте колеги. Нямаше ме 4 дни, но гледам, че много се е развила темичката, макар и в неправилната посока. Отново пояснявам идеята на темата - става въпрос основно за РИБОЛОВ ОТ ЛОДКА !!! Макар и да не виждам причина, тези които ловят от брега да не дават инфо на колегите си. Веднага давам пример с Явор, който си "издаде" мястото на което лови зарган. Е и ??? Какво се промени за него ... човека отново си хваща на същото място и то повече от останалите. Верно, че може би е по-пренаселено от преди, но не мисля, че е чак такъв проблем. Та да се върна на темата - нека някой ми обясни, какво се променя, когато някой даде инфо, че примерно на Галата е избил сафрида? Ами вместо да има 5 лодки, стават 150 ! Е и ?? Не мислите ли, че това е по-добре за всички :?: Веднага Ви давам друг пресен пример - от 18-ти до 21-ви бяхме голяма група на Поморие. Влизаме 5 лодки, пръскаме се и който набара рибата звъни на другите и я зачесваме. Друг е въпросът, че я нямаше и само си начесахме крастата да сме в морето :lol: Добре че е каята, та не се прибрахме с празни ръце де :wink: НО, айде НЯКОЙ да ми обясни с думи прости - каква е разликата, дали сме 5 или 500 лодки в морето? Може би плашим рибата??? Или няма достатъчно място за всички??? Или...??? Групите няма да коментирам, за мен е въпрос на време сами да се саморазпаднат. Само факта, че Шморхи е изключен ... за мен е ясно, че процесът вече е започнал ... :!: Това е човекът, който дава може би най-много и полезно инфо, за което съм му благодарен, въпреки че лично аз нямам полза /защото съм от Варна/. Но бургазлии трябва да му целуват г.за на тоя Човек, за всичко, което е направил!!! Както и да е, радвам се, че темата търпи развитие, защото иначе ... какъв е смисълът ... :wink: Поздрави и наслука на всички :D
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Колеги, МОЛЯ ВИ, айде да спрем с тези простотии, темата няма нищо общо с групите :!:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Форума позволява формирането на затворени и отворени групи. Когато някой има желание да си направи такава група е достатъчно да се свърже с администратора на форума и групата му ще бъде създадена. Правилата, членовете, цвета на аватарите и типа на групата (отворена или затворена) се определя от създаващия групата.
Ако групата е отворена всеки може да подаде молба за членство, ако е затворена включването става само с покана.
Щом някой не е част от дадена група, то не е негова работа, какво се случва вътре в групата и членството във форума по никакъв начин не дава права и върху групите.

Моля всякакви последващи въпроси и коментари за някоя от групите да се дискутират само на лични съобщения с членовете на съответната група или чрез формата за кандидатстване.
Благодаря Ви!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Темата е много хубава макар много отдавна да има специален подфорум за тази цел.Не знам защо ама морските си пишат всичко на едно място, и монтажи, и излети, и рибите та дори и лафче.
Аватар
joromercedes
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joromercedes »

Какъв е смисъла..........
-Днес смисъла май е да збравим всичко лошо и да си пожелаен ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НИКУЛДЕН и наздраве на всички!
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Напълно съгласен.Приятно искарване на празника колеги .Живи и здрави и късмет ви пожелавам.Поздрави на всички съграждани :D :drinkers: :axe:
Мънцата

Мнение от Мънцата »

joromercedes написа:Какъв е смисъла..........
-Днес смисъла май е да забравим всичко лошо и да си пожелаен ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НИКУЛДЕН и наздраве на всички!
:smt023 Живи и здрави. Наздраве :drinkers:
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

И аз това се чудя??? какъв е смисълът от тази тема?
аз отивам да приготвям менюто: салата от хамсия, пържени хайверени кюфтенца за разяждане, мидена бохча за предястие, чернокоп за основно и маринован зарган за дояждане, всичко обилно полято с малко мътно все още / признавам / винце.

Наздраве!!
и от утре пак на морето.
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

hvdragon написа:И аз това се чудя??? какъв е смисълът от тази тема?
аз отивам да приготвям менюто: салата от хамсия, пържени хайверени кюфтенца за разяждане, мидена бохча за предястие, чернокоп за основно и маринован зарган за дояждане, всичко обилно полято с малко мътно все още / признавам / винце.

Наздраве!!
и от утре пак на морето.
Къде си да ти дойдем на гостии :lol: :lol:
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

hvdragon написа:И аз това се чудя??? какъв е смисълът от тази тема? .
Ами да сме малко по-толерантни един към друг /не само като рибарчета/, да има етика във взаимотношениятя м/у нас.
На българина там му е кусура и затова е този нихилизъм към всичко. Един да предложи нещо рационално, за благото на всички и веднага бива обруган или му слагат диагнозата =луд=.
Тежко ни и на нас, и на децата ни , и на внуците ни, защото ние ги възпитаваме.ИзображениеИзображение
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

ще го напиша кратко: няма смисъл точно от тази тема, защото който иска да споделя и да дава го прави на съответните места. останалите и да ги обсъждаме защо им е такъв манталитета няма да им помогне, нали?
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

hvdragon написа:ще го напиша кратко: няма смисъл точно от тази тема, защото който иска да споделя и да дава го прави на съответните места. останалите и да ги обсъждаме защо им е такъв манталитета няма да им помогне, нали?
Съгласен съм с колегата.
Добре казано като за край, според мен.
Весели празници на всичките колеги. Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

м-да , темата ми зачезна , що тъй :wink:...какъв беше смисълът ...да пиша и да съ хабъ....получих 6 лични - 4бр. за повишена репутация и 2 бр. за намалена - на далавера съм

:drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “На раздумка за морето!”