Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Купувам лампи-КУПИХ
Купувам лампи-КУПИХ
Здравейте колеги.Трябват ми 4бр. употрбявани луминисцентни осветителни тела/4бр.тръби x 18w/ за външен монтаж с размери 60/60см.
Може без пурите.За детската градина на детето ми са,другите родители нямат пари
.Нямам претенции за външен вид,важното е да работят електрониките.
0888 676390-Тихо Тодоров или на лични.
Може без пурите.За детската градина на детето ми са,другите родители нямат пари

0888 676390-Тихо Тодоров или на лични.
Последно промяна от tiho todorov на Съб Дек 11, 2010 8:29 pm, променено общо 1 път.
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
Re: Купувам лампи
Здравей колега,правя един ремонт на едни офиси и свалих старите тела,само че са от тези дългите лампи 120/30см. мисля.Има 2 броя.Ако ги искаш кажи.Плащаш си само транспорта 

Рибата не говори,защото энае всичко!!!
Благодаря,колега.Аз имам в мазето няколко от този размер,ще почакам да видя колегите дали няма да помогнат.За всеки случай, ще те имам впредвидandrean_dimitrov написа:Здравей колега,правя един ремонт на едни офиси и свалих старите тела,само че са от тези дългите лампи 120/30см. мисля.Има 2 броя.Ако ги искаш кажи.Плащаш си само транспорта

- krokibg
- учете се от него
Имам към 10-15 тела !!! Не знам размерите,обаче са дълги с по 2бр лампи.Ако ти вършат работа ти ги давам веднага.Само дето пътя е шибана работа.Ако има някой които да се връща в София празен,може да ги вземе и да ги докара.Телефона ми е 0894363438,ако искаш и ти вършат работа,звънкай да се разберем как ще си ги вземеш !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!