Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Какво знаете за Каменец и Александрово
Модератор: sapuna
Какво знаете за Каменец и Александрово
Здравейте колеги,
ако някой има инфо за Камемец и Александрово нека да я сподели.Платени ли са. Каква риба може да се очаква в този сезон от годината.Въобще всички впечатления за тези два язовира.
Предварително благодаря.
ако някой има инфо за Камемец и Александрово нека да я сподели.Платени ли са. Каква риба може да се очаква в този сезон от годината.Въобще всички впечатления за тези два язовира.
Предварително благодаря.
за кой
За кой става точно вапрос в кой регион са тези язовири щото по ямболско имаме села Каменец и Алекстандрово и двете села имат Язовири за тях ако става дума каменец е свободен излиза шаран и каракуда ама рано маи още преди 2 седмици ходих нищо след забраната най вероятноще има слука и там а Александрово е под аренда и не се лови .дано сам ти бил полезен
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Re: за кой
Gan4eff написа:За кой става точно вапрос в кой регион са тези язовири щото по ямболско имаме села Каменец и Алекстандрово и двете села имат Язовири за тях ако става дума каменец е свободен излиза шаран и каракуда ама рано маи още преди 2 седмици ходих нищо след забраната най вероятноще има слука и там а Александрово е под аренда и не се лови .дано сам ти бил полезен
Става въпрос за Плевенския регион.Язовир Каменец се намира на около 30 км от Плевен. А язовир Александрово се намира до едноименното село на отсечката между Ловеч и Левски.
За Александрово-Вчера бях там от към салкъма-посока дреновския ръкав и хванах около 4 кг. таранки. Най-голямата е около 0,500.Ловят се на дъно на пружинка и на куките слагаш торен,бял или стиропор.Дори правих и комбинации и всеки път различно-ту дърпа,ту не ще.На плувка на торен се ловят дребни костурчета, но не си заслужава.В момента хвърля хайвера в плитчините и мургавите ни съграждани ловят с чувалите(става въпрос за таранките).От ИАРА минаха за билетите,но тях не ги закачат, щото как да им пишат акт като те нямат автомобили или каквото и да било имущество.Та затова няма да има и за нас какво да ловим после. Иначе за сега язовира е разрешен.

Днес 15.04.2007г. бях на александорово в горната част кадето водата е разляла,рибата се биеше доста явно сега си хвърля хайвера.влязох с лодката и се вързах за една върба.след захранване излизаха таранки постоянно но за сметка на това само дребни тук там някоя по различна от тях.стоях до обед и си тръгнах.мога да кажа че излета като цяло бе добър с това че кълвеше рибата нищо че дребнички.
ето малко снимки от там

ето малко снимки от там
Ето и от мен инфо за Александрово-може да се каже ,че ги разбихме за 2 дена.На дъно и на стиропор на пружинка ги ловихме.Има и снимки в галерията ми-който иска да гледа и да се наслаждава. Бяхме от към горичката,малко над края и, по посока Дренов.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

То ако става на въпрос, ние бяхме с две лодки, но нямаше смисъл да виси човек за дребосъка, след ката на дъно вървят по-едрички.Нали трябва някой и да пие (ракийка) ,щото другия път жената няма да ми сложи в раницата, ако бях си я върнал
!!!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"