Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Предложение!
Модератор: sapuna
Алооууууу, тука стана страшно !!!!! всеки гледа да с е заяде с някой без да помисли.
не исках да се меся тукла защото много уважавам и Жоро и Косьо и не искам да взимам страна . Надявам се че те двамата ще намерят общ език и ще се помирят.
но това тук се превръща в лов на вещици и от двете страни. по точно от хора самообявили се за защитници на някой от тях!!!!! никой не ви дава право да обиждате наред само защото човекът срещу вас е заел противоположна на вашата позиция. Колежке Вероника, нямам честа да се познаваме, от мненията Ви имам много добро мнение за
вас, но познавам колегата Ивак и той е един от най-добрите членове на форума. чове който всеки понеделник (и не само) дава инфо за местата на които е бил и за слуката. Нещо което повечето тук не правят. така че моля ви нека да престанмем с личните обиди
И накрая искам да призова Отчето и Брутчията - пичове помирете се!!!! я вижте как хубаво си пиехме преди!!! айде да го върнем това време!!!!! форума няма да е същия без който и да е от Вас!!!!
не исках да се меся тукла защото много уважавам и Жоро и Косьо и не искам да взимам страна . Надявам се че те двамата ще намерят общ език и ще се помирят.
но това тук се превръща в лов на вещици и от двете страни. по точно от хора самообявили се за защитници на някой от тях!!!!! никой не ви дава право да обиждате наред само защото човекът срещу вас е заел противоположна на вашата позиция. Колежке Вероника, нямам честа да се познаваме, от мненията Ви имам много добро мнение за
вас, но познавам колегата Ивак и той е един от най-добрите членове на форума. чове който всеки понеделник (и не само) дава инфо за местата на които е бил и за слуката. Нещо което повечето тук не правят. така че моля ви нека да престанмем с личните обиди
И накрая искам да призова Отчето и Брутчията - пичове помирете се!!!! я вижте как хубаво си пиехме преди!!! айде да го върнем това време!!!!! форума няма да е същия без който и да е от Вас!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Момчета ловете си рибката,споделяйте си,задоволявайте се с това,което ви е според възможностите и оставете V.I.P. персоните да си се изтъкват.Те за това са родени!За мен Янтра е Нил,а Йовковци-Тихия океан.И ми е добре!Има толкова хубави раздели и теми,а Вие все тук се ровите!
БАН-не е никак приятна тази думичка,но все пак става въпрос само за сайт.Я си помислете как би се почувствал човек,ако го бан-нат от риболова.Добре,че няма такива правила!
БАН-не е никак приятна тази думичка,но все пак става въпрос само за сайт.Я си помислете как би се почувствал човек,ако го бан-нат от риболова.Добре,че няма такива правила!
Ivak- приятели??? Извинявай.
А ти Боро, ако не си забелязал, във всички форуми има подфоруми-РАЗНИ или ГОВОРИЛНЯ. Дори във форумите на мерцедес и БМВ се говори за риба, споко. А аватар на БМВ ще си слагам когато искам, защото това е моята кола, струва 143 000 лв. кефи ме, както ме кефи и завистта на хората.
Относно Барутчията и Жоро, аз уважавам еднакво и двамата. Не вземам страна , а се опитвам да ги помиря. И двамата са ми давали съвети и са много отзивчиви винаги.
А ти Боро, ако не си забелязал, във всички форуми има подфоруми-РАЗНИ или ГОВОРИЛНЯ. Дори във форумите на мерцедес и БМВ се говори за риба, споко. А аватар на БМВ ще си слагам когато искам, защото това е моята кола, струва 143 000 лв. кефи ме, както ме кефи и завистта на хората.
Относно Барутчията и Жоро, аз уважавам еднакво и двамата. Не вземам страна , а се опитвам да ги помиря. И двамата са ми давали съвети и са много отзивчиви винаги.
- Диканаров
- кандидат преподавател
предложение
Колежке Вероника, в "разни" в една друга тема се изказах, като визирах само колегите от мъжки пол. Като видях как се извини на Ивак и колко бързо се изглади недоразумението мога да кажа, че не съм бил прав. "Мъжкото" държане не зависи от полът на човека. Дано станете добър пример за общите ни приятели и познати. Надявам се нещата да се нормализират до 22.02. Ще се радвам ако мога да се запозная с Вас и съпруга Ви.
Няма семейство в което да не е имало крамола. Надявам се от тази крамола Форумът да излезе по-сплотен и другарството да надделее.
Няма семейство в което да не е имало крамола. Надявам се от тази крамола Форумът да излезе по-сплотен и другарството да надделее.
- krokibg
- учете се от него
Аз ви подкрепям безрезервно,но какво мислят хората създали проблема ????? Дано се замислят че не че неможе,просто нетрябва да обиждат хора които непознават.Само така ще се нормализира всичко.Дано несъм прав,защото до сега невидях един от хората които подпалиха пожара,да се появят и да кажат .....БАСТА

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Абе като влязат и се забравят - това си е пристрастяване - наркомания някаква май - и падат скалпове отвреме на времеsapuna1971 написа:...става въпрос само за сайт

я бърже едно кръгче за БатГойко ... без да се разправямеVeronika написа:... това е моята кола, струва 143 000 лв. кефи ме, както ме кефи и завистта на хората.

а за да не скучаеш ще ти дам с МВ и аз едно кръгче

BAT

-
- новобранец
- Обратна връзка: