Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

УКЛЕЙ С ДВЕ ОПАШКИ
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
УКЛЕЙ С ДВЕ ОПАШКИ
Закачи се в река ДУНАВ до старческия дом след ЛОМ. две коли народ бяхме голям майтап падна ама бая се замислих дали да го изям ,накрая го измезих де. Местните рибари на които ползвахме лодките казаха че често срещат такива аномалии.Та същия ден освен НЕЩОТО ме побъркаха мидите и раците! (ама това е друга тема) Някой друг да сее зблъсквал с такива срещи от третия вид 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колега, като те слушам почвам да се притеснявам . Ние във вода ли ловиме или в разтворими витамини с минерали .
Риба с две глави не съм хващал , но на яз. Лобош хванах доста космат каракуд . Въпросната каракуда пеше стабилно окусмена от хрилете назад . А по-лошото е че не беше само една -- хванахме
три бр. за два дни .
Риба с две глави не съм хващал , но на яз. Лобош хванах доста космат каракуд . Въпросната каракуда пеше стабилно окусмена от хрилете назад . А по-лошото е че не беше само една -- хванахме
три бр. за два дни .
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- kriki
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Пичове искам да ви кажа какво видях преди 20-тина години , което и до ден днешен ме кара да настръхвам целия само като си помисля. Мястото е Струма, кресненското дефиле, много скалисто (варовикови) с много дупки и стръмен бряг. Реката на това място е много дълбока има места 20м и повече, казват че имало подводни пещери. Значи ловя си мрена аз и чувам шум, обръщам се по посока на шума и какво виждам - НЕЩО черно космато (сигурен съм че имаше козина), около 3-4метра дълго, дебело около 30-40см, със змиевидна форма , което излезе от 1 дупка и се скри в друга движеше се като змия - загубих и ума и дума като го видях, нямам обяснение, много съм разпитвал от тогава - никаква информация от никъде, никой не ми вярва, никой не е виждал подобно нещо....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка: