Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
Вижте какво ми подариха
Модератор: sapuna
- deqn@
- вече хвърля и на тежко

Вижте какво ми подариха
Здравейте колеги .
Знам че може да не мястото на този въпрос тук ама тази макаричка ми я подари един приятел.Той ми каза че е бая стара ама всичко и работи/не че ще я използвам/.Искам някой ако има повече инфо за нея да ми даде просто за информация за мен и има ли някаква колекционерска стойност .
Ето и малко снимки
Знам че може да не мястото на този въпрос тук ама тази макаричка ми я подари един приятел.Той ми каза че е бая стара ама всичко и работи/не че ще я използвам/.Искам някой ако има повече инфо за нея да ми даде просто за информация за мен и има ли някаква колекционерска стойност .
Ето и малко снимки
- Прикачени файлове
-
- DSC00495.JPG (97.4 KiB) Преглеждано 1394 пъти
-
- DSC00496.JPG (98.8 KiB) Преглеждано 1394 пъти
-
- DSC00497.JPG (102.96 KiB) Преглеждано 1394 пъти
- emo vasilev
- сериозен играч

Re: Вижте какво ми подариха
Имам такава , само че модел 300 !Купувал съм я някъде 85-86 г , спомням си умопомрачаващата тогава за мене сума - 35лв.
Отварял съм я , супер здрава макара ! И до днес бачка безупречно , ма нали станахме модерни та сега ми стои в колекцията с делфините !
Отварял съм я , супер здрава макара ! И до днес бачка безупречно , ма нали станахме модерни та сега ми стои в колекцията с делфините !
- deqn@
- вече хвърля и на тежко

модерни ама модерни
ама на тази макаричка звука много ме радва като осичка е
ама на тази макаричка звука много ме радва като осичка е
-
niko_tod
- научил се да хвърля

Да ти е честита това си е класика. Имам роуби GR-1 малка макаричка с две шпули, купувана когато бях дете от ловно-рибарския магазин в Плевен за 70лв. Това за 86-87г ако не се лъжа си беше цифра.Ползвам си я още но миналата година упуснах едната шпула и се счупи гайката.Това е като със жигулитата
имаш по добро но не се разделяш.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко

Колега това е супер макара
На времето бащами си взе 2 шаранджииски и една такава и даде пари колкото за една жигула тогава до ден днешен си работят без проблем
На времето бащами си взе 2 шаранджииски и една такава и даде пари колкото за една жигула тогава до ден днешен си работят без проблем
-
гуслар
- ще става разбирач

Макарата е класика ,пуснаха ги около 1982 година.Наистина струваха 35 лева,и начело със Форел и Мичел, бяха най доброто на пазара.Единствения им проблем беше, че се разбиваше леглото на лагера към дръжката, и то след дълги години употреба .
И падащата звезда е била изгряваща .
- dako71
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Едно време много им завиждах на приятелите че ловяха с тези макарета. В риболовния магазин много рядко имаше нова стока и ние всеки ден ходихме да проверяваме. След дълго време се докараха две дайви от които едната, след дълги преговори и увъртания за пари от родителите я купих. Беше някъкъв модел с оранжев пласмасов зъб за затваряне на бигела и беззвукова контра и работеше перфектно. Сигурно още щях да я ползвам ако не ми я бяхя откраднали. 
-
besttop
- ще става разбирач

Христо - наслука на всички
- deqn@
- вече хвърля и на тежко

Освен тази макара ми "подариха"/аз си ги избрах/ един корморан и едно шимано но те не ме радват толкова много.Тази съм и направил поставка и сега ми седи в хола на стената