Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица малкото топло.
-
- и господ не е толокова добър
Овчарица малкото топло.
Незнам дали е успешен с изглед на многото скъсани въдици,но да споделя.След няколко телефона и аз се озовах на студеното,но места нямаше и риба също.След консултация с охраната заставам на малкото топло до тополите.Распъване на циганията,видиците и започва голямото късане.На всяко кълване късане,направо се уплаших,и малко покъсно разбрах,че има миди.Итака първата вечер изучаване на водоема и навиците на рибата,до сутринта две каракуди.На втория ден удар,аванс и рибата влезе в мрежите сложени за преграда на рибите,ипак късане.Предната вечер забелязах,че рибата излиза на брега.И надругата вечер захраних на 5 метра на вътре,хвърлих въдиците на близо и направих една плувка на жена ми.Лових си каракуди, поедно време стана студено,влязох в палатката и съм заспал.Ставам преглед на въдиците и виждам,че въдицата с плувката я няма,през багажа,през тръстиката и няма видица,язък за макарата.Зареждам на пружина с две куки вързани с капрон и резултата е шаран 5,5кл.
след кратка борба в кепа на жената.След два часа напразно чакане събрах багажа и на Влас.Това беше празничното приключение.Успех на всички. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Разгледах и снимките от галерията и имам 2 забележки, надявам се няма да ме се разсърдиш за тях
Първата...rod pod-a ти в основата си е триног и независимо , че си го укрепил достатъчно добре допълнително, стойката е по стабилна когато двата крака са водещи
Втората...на лични (да не стават панаири
)
Още веднъж поздравления за хубавия излет!!!

Първата...rod pod-a ти в основата си е триног и независимо , че си го укрепил достатъчно добре допълнително, стойката е по стабилна когато двата крака са водещи

Втората...на лични (да не стават панаири

Още веднъж поздравления за хубавия излет!!!
- daniel_g
- разбира нещата
Голямото Топло 
Здравейте, та и аз да ви споделя за закриването на сезона на Топлото. Чухме се със snegk няколко пъти по време на риболовите ,но така и не можахме да се видим , поради риболова на различни и доста отдалечени места.
Ние бяхме на края на топлото - към Бял кладенец, като имаше и още 2 коли от Горна Оряховица , като едната беше за 4 дена там.
Ловяхме предимно каракуди около 500гр и сомчета до 2 кила. Доста риба измъкнахме неделя вечер срещу понеделник. Другите колеги от ГО извадига едно амур4е - около 6 кила, няколко шаранчета на качамак и много каракуда и сом.
И така снимките :
Еи такива са сомчетата :
Еи така се ловят от CENO CENOV сомлетата

А ето и снимика на мястото преди да разпънем цирка

Наслука на всички, че нали от таз седмица започваме с риболова по корекциите и платените

Здравейте, та и аз да ви споделя за закриването на сезона на Топлото. Чухме се със snegk няколко пъти по време на риболовите ,но така и не можахме да се видим , поради риболова на различни и доста отдалечени места.
Ние бяхме на края на топлото - към Бял кладенец, като имаше и още 2 коли от Горна Оряховица , като едната беше за 4 дена там.
Ловяхме предимно каракуди около 500гр и сомчета до 2 кила. Доста риба измъкнахме неделя вечер срещу понеделник. Другите колеги от ГО извадига едно амур4е - около 6 кила, няколко шаранчета на качамак и много каракуда и сом.
И така снимките :
Еи такива са сомчетата :

Еи така се ловят от CENO CENOV сомлетата

А ето и снимика на мястото преди да разпънем цирка

Наслука на всички, че нали от таз седмица започваме с риболова по корекциите и платените

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
От днес е забранен!Валидност до края на забраната!nasko написа:Колеги знае ли някой от коя дата затварят сезона на Овчарица и до кога.
Егоисти,а мен къде ме забравяте?Още на самото откриване съм там!snegk написа:Дани радвамсе,че риболова е минал успешно.След забраната ще направим съвместен риболов,да се опитаме да хванем големия дзвер.Успех
А относно бригадата от ГО,за която писа Дидо-мои колеги от службата,но не се похвалиха с нещо запомнящо се.Те не използват царевица,залагат само на стиропора.