Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
Щека Maver
Модератор: sapuna
Щека Maver
Здравеите колеги, решил съм да сменявам старата щека и съм се спрел на мавер нещо от сорта на 151, щеката че е 2-ра употреба до към 700лв.Ако може некои да сподели нещо за нея или да ми препоръчате друга 

- dunavski
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Re: Щека Maver
Взимай я ! 
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
patrona86
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Който и мавър да вземеш по нанолит технология,няма да сгрешиш.Снабдена е с всички последни технологий който можеш да набуташ в рибарска въдица.Самият аз имам в къщи 3 !
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
За парите си 151 е ненадмината!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Paublo_Eskobar
- Модератор

И аз съм пред дилемата нова щека,ама аз искам наистина нова.Разглеждах доста време из нета,не из наще магазини,защото те предлагат някакви ненормални цени,на неокомплектовани щеки.Поразгледай тоя сайт,ако няма какво да правишTrout написа:Здравеите колеги, решил съм да сменявам старата щека и съм се спрел на мавер нещо от сорта на 151, щеката че е 2-ра употреба до към 700лв.Ако може некои да сподели нещо за нея или да ми препоръчате друга
Иначе 151 ще да е 2-ра употреба,вече нови няма,замениха ги с нова серия модели
-
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор

В сайта не се продава нищо,в него се съпоставят щеки,спрямо цена и параметри,аритметично.Trout написа:в саита които си дал я има и нова, обаче пари нема за нова
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
колеги некои има ли maver 161 или поне да има некакви наблюдения за тая щека,гледам в маисторски риболов е на приемлива цена.Дали е със същата твърдост като 151 и как е като баланс