Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

На вниманието на собствениците на имоти на язовир Искър.
Модератор: dantho.mihov
Re: На вниманието на собствениците на имоти на язовир Искър.
Знаех си че ще стане чудо ама не предполагах че точно в тоя форум ще еeuphemism написа:Любчо,верно немога съм кат теб, и най важното,НЕМИСЛИМО е да съм като тебЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:[дето явно ти дава грешна информация и ще я загазиш.а от много отдавна си ми ясен какъв си,никога неможеш да си катомен,нито сърце имаш,нито кураж за каквото и да е.ама това след време ще го разбереш,ония горе те гледа,даже и ферибота ти наблюдава![]()
![]()
![]()
Е, с такъв мутрагенски речник как смяташ да се отнасям с теб , кът с куха мутрафонска тиква, или като с дженталмен.Ти сам си го избираш, убеден съм че имаш качества за по човешко държание.
И, да , Аз мога да прощавам и обичам, а ти?

-
- научил се да хвърля
Колеги, дами и сейрджии,
Освен мутроподобни "арендатори" на язовири и такива собственици на имоти около тях, корумпирани и алчни политици, общинари и архитекти, способни да продадат и родните си майки, неможещи да свършат работа за 5 стотинки, има и доста хора със сериозен бизнес и достатъчно ум, работливост и предприемчивост, позволил им да постигнат тези си мечти по законен и почтен начин. Много ми се иска да не бъдете манипулирани от по-тъпи от Вас, например когато гледате телевизия.
Освен мутроподобни "арендатори" на язовири и такива собственици на имоти около тях, корумпирани и алчни политици, общинари и архитекти, способни да продадат и родните си майки, неможещи да свършат работа за 5 стотинки, има и доста хора със сериозен бизнес и достатъчно ум, работливост и предприемчивост, позволил им да постигнат тези си мечти по законен и почтен начин. Много ми се иска да не бъдете манипулирани от по-тъпи от Вас, например когато гледате телевизия.
Колега МЕДИИТЕ МОГАТ ВСИЧКО (за съжаление попаднат ли в НЕ ЧИСТИ РЪЦЕDancho M написа:Колеги, дами и сейрджии,

Вече вярвам в българското правосъдие
Преди броени дни получих решението от В.А.С което е последно и не подлежи на обжалване (когато сумата по мастити адвокати,експертизи и такси и глоби стигна 7000лв. ми писна и оставих нещата на произвола на съдбата
много е кофти като се налага да доказваш че сестра ти не е к..ва когато нямаш такава та за мой късмет попаднах на състав който не испълнява само заповеди а чете и документите и свидетелските показания и експертизите на назначените от А.С. вещи лица
та приятели РЕШЕНИЕТО Е В МОЯ ПОЛЗА и бракониерите на яз.Искър пак няма да могат да работят денонощно в едната част на язовира----в моя обсег).Много пушилка вдигнаха и като гледам май това ще им остане .Няма как да стне ......веднъж ти разрешават ,изпълняваш всичко по проекта и после ЗАЩО СИ БЕЗ ШАПКА