Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери за кефал
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери за кефал
sandista написа:sapuna , сви ме се нещо отвътре като четох тая тема .. и аз наскоро се запалих , даже преди 2 седмции напазарувах за 50 лв от куката.ком , ама нещо не са ми ги доставили и смятам да откажа поръчката. Това което искам да кажа е , че ако се съберем може да си напазаруваме от нета .. или да си делнем шипинга или имам познат който ще си идва сега от САЩ. Аkо някой е заинтересуван и му се рови да изнамери добри воблери да ми пише на ЛС. За сравнение на цените аз ползвам - http://www.bizrate.com , http://www.pricegrabber.com
sandista имам един въпрос към тебе. Купих си 1 воблер с големина около 1.5 или 2см не съм много сигурен все пак сам новак и искам да те питам дали ще имам успехи с него гърба му е 4ерен от ляво и от дясно е леко сив , корема му е бял и към хрилете има малко 4ервени4ко
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Борецо , ще имаш хуспех
Ходи и лови , радвай се на природата и на хубавото време. Рибките ще дойдат рано или късно 

- къца - кълве
- сериозен играч
Здравейте! Аз произвеждам кефалски воблери.Мога да гарантирам за тях.Първо започнах да ловя на воблер,и след като се пристрастрих към този вид риболов започнах да ги правя.Повярваите ми знам какво поведение трябва да има воблера във водата.Сега не е сезона на воблера.Този риболов започва пролетта когато се събужда природата.Най - добре като падне забраната все пак да дадем шанс на рибките да се размножат.Ако напишете на гугал къца - кълве ще видите воблерите и как ловя с тях.За сега правя само два вида,но това ще се промени.
- maranzika
- сериозен играч
Преди 2 дена при температура на въздуха -минус 3гр. за 2 часа извадих 11бр. кефали(между 300-500гр.).Воблера е Зури Л-Миноу33.Цвят син.къца - кълве написа:Сега не е сезона на воблера.

- къца - кълве
- сериозен играч
Като цвят е добре.Според мен е малък.Не може да се хвърля далече и не може да се хване добра игра.За добрия резултат най - важно е движението на воблера.boreca написа:sandista написа:sapuna , сви ме се нещо отвътре като четох тая тема .. и аз наскоро се запалих , даже преди 2 седмции напазарувах за 50 лв от куката.ком , ама нещо не са ми ги доставили и смятам да откажа поръчката. Това което искам да кажа е , че ако се съберем може да си напазаруваме от нета .. или да си делнем шипинга или имам познат който ще си идва сега от САЩ. Аkо някой е заинтересуван и му се рови да изнамери добри воблери да ми пише на ЛС. За сравнение на цените аз ползвам - http://www.bizrate.com , http://www.pricegrabber.com
sandista имам един въпрос към тебе. Купих си 1 воблер с големина около 1.5 или 2см не съм много сигурен все пак сам новак и искам да те питам дали ще имам успехи с него гърба му е 4ерен от ляво и от дясно е леко сив , корема му е бял и към хрилете има малко 4ервени4ко
ti6ofish написа:Този е от Стона-магазина на Чарлито в Търново но сигурно ги има и в другите магазиниribaria78 написа:Тише от къде бих се здобил със такъв на Стрйк Про.
- къца - кълве
- сериозен играч
Честно казано не съм ходил през зимата мислех,че няма да стане.Иначе имам син цвят.Тук някъде видях мои воблер къца сега имат подобрения.maranzika написа:Преди 2 дена при температура на въздуха -минус 3гр. за 2 часа извадих 11бр. кефали(между 300-500гр.).Воблера е Зури Л-Миноу33.Цвят син.къца - кълве написа:Сега не е сезона на воблера.![]()
сега искам да ида за кефал но незнам каде да го търся реката е осъм и в местноста до никопол та каде да го търся какви места предпочита и какъв воблер
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Така ако сега за почваш със спининга не се хвърляй на скъпите примамки освен ако не обичаш да късаш 20тачки препоръчвам салмо хорнет или голди вибромакс доста уловисти са и са евтинки.Моят най-уловист е сръбски като дори не му знам марката някакъв бръмбар жълт знам ,че срува само 1.5Freaky.. написа:сега искам да ида за кефал но незнам каде да го търся реката е осъм и в местноста до никопол та каде да го търся какви места предпочита и какъв воблер

- maranzika
- сериозен играч
Абе аз не бих заложил на въртяща блесна в тоя сезон ,пък.......czd написа:все ми се струва ,че ще имаш по -голям успех на блесна в този сезон ,но това си е лично мнение ....

Да допълня- позволяващи бавно водене в близост до дъното .maranzika написа:А за този сезон ти трябват малки воблери и то не топчести,а по-удължени
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Freaky ,
Добре дошъл ! Опитвай се да слагаш запетайки,точки и други препинателни знаци
Относно воблерите за кефал има толкова много изписано - само трябва да го прочетеш !
Апелирам към колегите да не пишем едно и също ! Всичко е написано - четете преди да питате
Купи си 2-3 Голди и един Йо-Зури Л-миноу 44см !
Успех !
czd, дебелите клЯнове някой път биват намирани и в дебели бързей, на прагове преди и след вирове и тн, не само под корени и надвиснали дървета
Добре дошъл ! Опитвай се да слагаш запетайки,точки и други препинателни знаци

Относно воблерите за кефал има толкова много изписано - само трябва да го прочетеш !
Апелирам към колегите да не пишем едно и също ! Всичко е написано - четете преди да питате

Купи си 2-3 Голди и един Йо-Зури Л-миноу 44см !
Успех !
czd, дебелите клЯнове някой път биват намирани и в дебели бързей, на прагове преди и след вирове и тн, не само под корени и надвиснали дървета

Благодаря на всички, ще се опитам да пиша по грамотно. ; )
Кой модел е най-подходящ ? http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... B02-2.8-cm
Кой модел е най-подходящ ? http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... B02-2.8-cm
- pi4a94
- ще става разбирач
Здравей,
по принцип,който и цвят да вземеш няма да сбъркаш.Препоръка за цвят са:MCC,ZX,MG и MPK.
ПОЗДРАВИ
по принцип,който и цвят да вземеш няма да сбъркаш.Препоръка за цвят са:MCC,ZX,MG и MPK.
Ихаа този ще е за речни чудовищаЙо-Зури Л-миноу 44см !

ПОЗДРАВИ

Мерси за бързия отговор !

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз ползвам ZS ,MCC,MBS , а на ZK и МG имам повече щуки от колкото кленовеFreaky.. написа:Благодаря на всички, ще се опитам да пиша по грамотно. ; )