Спининг въдици на достъпна цена

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Re: Спининг въдици на достъпна цена

Мнение от danev69 »

Въпросният,прът тежи точно 193 гр. ,колкото си го пише в сайта.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

Мънцата написа:
mimi750830 написа:Никъде ли по магазините я няма тая сопа :?: :?: :?:
Не е ли тва :wink:

http://www.voblershop.com/1780/%D0%90%D ... %80%D0%B8/
По принцип е точно това,ама кой от двата е с три крачета 15-45 или 20-50гр.
Или по новия модел от 2010г.
На къса плувка,в репея...
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Изключително достъпна - 56 лева,"Formax Striker",2,7 м,160 грама,акция 10-30,перфектно се балансира с "Риоби Ексия"2000,убийствена с тежки железа и пластмаси.Още нямам щука на нея,но имам няколко гигантски костура от дълбочина 10-12 метра на клатушка "куча чайна марка"за 2,50 лв :)
titanium
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от titanium »

хмм последно мнение за striker :) аз вчера си взех Formax Striker 3.0 20/60 aкция... само дето малко тежка ми се струва, но ми беше препоръчана горещо от продавача и взех та я взех... някой може ли да изкаже повечко мнение за тази пръчка, ако има такива де :) Каза ми, че е твърдичка за да станат по- добри засечките на щука... това има ли отношение с истината? Благодаря предварително

също така малко ми е странно тая акция 20 60 не е ли малко много за воблери 10тина грама?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

20-60 си е почти "сомска"-за доста по-тежки примамки от 10-тина грама воблер,аз тази на 10-30 досега я пробвах и смятам да я ползвам с примамки,тежки в диапазона 7-21 грама.
titanium
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от titanium »

а ще може ли да мята 10 грама мамка?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Мята,мята и се усещат много добре-на яз.Кърджали в неделя-12.12.от дълбочина 10-12 метра с клатушки 5,7,11 грама ,пълни ефтинджоси,излизаха тлъсти костури.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Излишно голямото "запасяване" с мощност на пръчката никога не се оказва полезно за риболова. От една страна, по този начин дефакто се затруднява работата с по-малки(относително) примамки, а от друга - нарушава се комфорта от риболова за ползвателя на такъма(дори поради излишната маса на последния), без да коментираме компромисите в чувствителността. Тези неща са коментирани многократно, но очевидно не им се отдава нужното внимание. Отделен въпрос е, че има предостатъчно некомпетентни продавачи, както и печалбари, чиято основна цел е да пласират стоката си, без да се интерсуват от това дали купувача по-късно няма да си я чука по главата, или просто няма да разбере каква е основната идея на това занимание спининга...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Мунчо написа:...или просто няма да разбере каква е основната идея на това занимание спининга...
А именно както и за всички останали дисциплини - КЕФА! :D
Изображение
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Мунчо написа:...Отделен въпрос е, че има предостатъчно некомпетентни продавачи, както и печалбари, чиято основна цел е да пласират стоката си, без да се интерсуват от това дали купувача по-късно няма да си я чука по главата...
Прекрасен пример за това е, като търсих за подарък "лек спининг" и ми предлагаха телескопи с акция 20-60гр., а след като уточнихме че става въпрос за блесни 1-ви, 2-ри номер започнаха с телескопи 10-30гр... след като стана ясно, че не е това което търса, започнаха да ми предлагат да взема калъф за три пръчки... та в този магазин повече няма да стъпя. Но пък за съжаление в друг, далеч по-класен магазин ми обясняваха как спининг 3-12гр. не се купува понеже е неизползваем и трябва да меткам нулеви блеснички с пръчка 10-30гр.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

За това изобщо не обсъждам такива въпроси с продавачи.Чета характеристиките на пръчките,търся във форумите споделени впечатления за тях и ...купувам :) Вече три пъти така няма грешка-в смисъл,че след изпробване на пръчката на реката в реални условия ,пръчката се зачислява в арсенала за "относително лек"спининг с блесни №00,0,1 и ситни воблерчета.Зачислената периодично се сурне на риболов,без много пазене и жалене,щото става въпрос за "достъпна цена"в крайна сметка :lol:
Аватар
JRR75
новобранец
новобранец

Мнение от JRR75 »

Момчета те това съм харесал аз http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=56 - 2,6 м. и съм на 95 % да я купя ето с тази макара http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=62.

Ако някой има впечатление да ксподели. Предварително благодаря.

ПП - Я дайте и съвет за плетеняк - марка и дебилина.
За де е успешен излета Ви винаги бъдете оптимисти!!! НАСЛУКА!
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

Макарата въобще не е лоща колега,даже доста по добра от някои маркови в ниския им ценови клас!За пръта нямам наблюдения :smt023 Поздрави!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

За леки джигчета ,блесни,малки воблерчета,клатушки - супер не скъп и удобен комплект би се получил.Ако не ти харесва варианта,ела утре вечер в пицарията на стария център къде 17.45 часа,кажи че си JRR75 и,че искаш да насочат към теб господина с " медицинското" питие за некои обсъждания по въпроса,щото до преди четири-пет месеца и аз вървях нелегално по тоя път :lol:
kronen
новобранец
новобранец

Мнение от kronen »

здравейте, можете ли да ме посъветвате за комплект спинингова въдица и макара до към 150-200 лева. По принцип съм страшно неук :( . Досега хвърлях със една сгъваема, която взех за 40 лева с макарата, но ръцете много бързо ми се уморяват и започна да ми писва. Четох за различните дължини на прътите и модели макари, но нещо нищо не вдявам и не знам какво да търся по принцип. Търся въдица която да ползвам повечето пъти по река Искър и от време на време когато ходя на язовир. Не съм претенциозен много за тежината, но ми се иска ако може да не е по дълга от 2,40, защото на другата въдица, която ползвах счупих върха като го оплетох в един орех.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”