Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да опазим рибната популация в България !!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Да опазим рибната популация в България !!!!
Уважаеми колеги рибари подканвам ви да спазваме правилника за опазване на рибните популаций.
Да пускаме обратно във водата всяка една красива риба която е още малка така ще имаме приръст в множенето на някой изчезващи видове.
Да не замърсяваме нашите води.
Да не изхвърляме отпадъци от всякъкво естество в тях.
Да ръзвъждаме нови видове който да са подходящи за лов и риблов за състезания и за спорт Да влагаме пари за да направим привлекателни кътчета в които да се насладим на почтиизчезващите видове.
Така ще се върне естественият кръговрат на българската природа.
Мисля че каузата си струва.
Да пускаме обратно във водата всяка една красива риба която е още малка така ще имаме приръст в множенето на някой изчезващи видове.
Да не замърсяваме нашите води.
Да не изхвърляме отпадъци от всякъкво естество в тях.
Да ръзвъждаме нови видове който да са подходящи за лов и риблов за състезания и за спорт Да влагаме пари за да направим привлекателни кътчета в които да се насладим на почтиизчезващите видове.
Така ще се върне естественият кръговрат на българската природа.
Мисля че каузата си струва.
Последно промяна от PIKEKilleR на Нед Яну 09, 2011 8:34 pm, променено общо 3 пъти.
- jorro11
- ще става разбирач
Re: Да опазим рибната популация в българските води !!!!
...Да...........и да съхраним българската писменост...PIKEKilleR написа:уважаеми колеги рибари подканвам ви да спазваме правилника за опазване на рибните популаций.
да пускаме обратно във водата всяка една красива риба която е още малка така ще имаме приръст в множенето на някой почти изчезнали видове
да не замърсяваме наще води да не изхвърляме отпадъци от всякъкво естество в тях смятм че каузата си струва
така ще се върне естественият цикъл на природата на наща природна среда да ръзвъждаме нови видове който да са подходящи за лов и риблов за състезания и за спорт д вливаме пари
за да направим привлекателни кътчета в които да се насладим на почтиизчезващите видове
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Да опазим рибната популация в българските води !!!!
Добре дошъл колега имаш доста да четеши ако не намериш нищо по твоя смисъл тогава пиши.....аз като се регистрирах 1 година само четох и след това почнах да пиша.....
-
- кандидат преподавател
Re: Да опазим рибната популация в България !!!!
Тц-тц!Отдавна я опазваме кой колкото може,ама резултатите нещо ...и причината е точно в онези,които изобщо не влизат в интернет,не четат вестници,по телевизията гледат само футбол и турски сериали ,а ходят на риболов с взрив,ток,хлорна вар и мрежи.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Да опазим рибната популация в България !!!!
на първо място аз мисля че трябва дя се спрят бракониерите
на второ място всеки трябва да спазва норматива за уловена риба,щото на последък виждам как никой не спазва тези неща,слага се в торбата и не се пуска.
и трето не маловажно е хигиената на рибарското място
на второ място всеки трябва да спазва норматива за уловена риба,щото на последък виждам как никой не спазва тези неща,слага се в торбата и не се пуска.
и трето не маловажно е хигиената на рибарското място