Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Търся модератори!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Търся модератори!
Кои модове от къде са - поне под никовете ни пише.
Не говори празни приказки.
Не говори празни приказки.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Според мен така се интерпретира демокрация 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
не ми се занимава,сега темата е друга,и какво ще направя като кажа няколко имена ,по добре да оставим този въпрос до тук а тези които са прегрешили нека вече не го правят и така.важно е от тук нататък кво ще става,и вярно май ще е наи добре да има кутия за оплаквания против модератори,които нарушават правилата

- mitiogt
- ще става разбирач
Здрасти, Павка, чел съм доста твой мнения, затова си мисля че си пич и затова си позволявам да се съглася и да не се съглася с теб , " но затова сме зрели хора за да казваме какво мислим-точно и коректно! "
1. "Форум се състои от 50 000 човека,повечето дори нямат поглед върху нещата" - да, така е,
но по тази логика президентът трябва да се избира само от хората в народното събрание , защото гражданите или "повечето дори нямат поглед върху нещата" !
2. " решенията трябва да се взимат от Шефовете(Админи и Модове),все пак те ще носят определена отговорност " - с една анкета( анонимна) отпада това тежко бреме от Шефовете и възможността да има сърдити и недоволни след това , защото ние сме си го избрали !
3."(на приятелски принцип)." с анктета няма да има такъв принцип !
пс: Павка , Моля , не го приемай като заяждане, те тва си мислим и го пишем !

1. "Форум се състои от 50 000 човека,повечето дори нямат поглед върху нещата" - да, така е,
но по тази логика президентът трябва да се избира само от хората в народното събрание , защото гражданите или "повечето дори нямат поглед върху нещата" !
2. " решенията трябва да се взимат от Шефовете(Админи и Модове),все пак те ще носят определена отговорност " - с една анкета( анонимна) отпада това тежко бреме от Шефовете и възможността да има сърдити и недоволни след това , защото ние сме си го избрали !
3."(на приятелски принцип)." с анктета няма да има такъв принцип !
пс: Павка , Моля , не го приемай като заяждане, те тва си мислим и го пишем !

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Митиогт,отчасти съм съгласен с теб,но всичко,което съм го казал е от скромният опит във Форумът!
Давам ти пример с анкетите за националните срещи-гласуват голям брой хора,а идват доста по-малко,получава се така,че "мъртви души" решават какво,кога и къде да се прави.
Подобна ще е ситуацията и тук,а точно на другият полюс са Админите и Модовете-те си познават "стопанството"(форумната среда) и могат да вземат много по-безпристрастно решение!
Мити помисли колко кандидатури ще се появят,колко приятелски кръга ще се намесят,всеки ще си номинира "нашият човек"!
Според мен всеки един желаещ и можещ да изпълнява функцията Мод трябва да го заяви тук,да се презентира по някакъв начин,а решението да бъде на "Началството".
Мити по никакъв начин не можеш да ме обидиш с нормален тон и отношение-в спора се ражда истината!
Давам ти пример с анкетите за националните срещи-гласуват голям брой хора,а идват доста по-малко,получава се така,че "мъртви души" решават какво,кога и къде да се прави.
Подобна ще е ситуацията и тук,а точно на другият полюс са Админите и Модовете-те си познават "стопанството"(форумната среда) и могат да вземат много по-безпристрастно решение!
Мити помисли колко кандидатури ще се появят,колко приятелски кръга ще се намесят,всеки ще си номинира "нашият човек"!
Според мен всеки един желаещ и можещ да изпълнява функцията Мод трябва да го заяви тук,да се презентира по някакъв начин,а решението да бъде на "Началството".
Мити по никакъв начин не можеш да ме обидиш с нормален тон и отношение-в спора се ражда истината!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Модератор без приятели от форума си е чист провал.
Винаги съм смятал, че за модератири трябва да се избират хора, които се обвързват с форума емоционално. Задължението е напълно доброволно, безвъзмездно и единствения стимул, за да си върши работата модераторът е желанието му да помага за развитието на форума и сайта. Не виждам как, ако някой влага "сърце", той няма да натрупа приятели сред съфорумците.
Винаги съм смятал, че за модератири трябва да се избират хора, които се обвързват с форума емоционално. Задължението е напълно доброволно, безвъзмездно и единствения стимул, за да си върши работата модераторът е желанието му да помага за развитието на форума и сайта. Не виждам как, ако някой влага "сърце", той няма да натрупа приятели сред съфорумците.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
chirusa_bg написа:Модератор без приятели от форума си е чист провал.

Много хубаво и вярно казано, колега chirusa_bg!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За Павката и Никола с две ръце!
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
- barutchiata ©
- Администратор
Батковци нямах в предвид потребители да предлагат други потребители, а всеки който смята, че може и отговаря на изискванията да каже.Все пак сме големи хора и няма нищо лошо човек да си каже " аз мога да върша това и съм сериозен".А аз се ангажирам да прегледам постовете на човека и да преценя кой ще избера.Искам да кажа, че модераторската работа не е никак лесна и е по скоро отговорност и ангажимент.Всеки който си мисли, че тази работа е власт и може да наказва безпричино не е за тази работа, казвам го предварително да се знае и да няма грешки.С много хора не се познаваме лично, а и да познаваш някой не знаеш какъв е като човек.Лицето и характера на човека си личат от оставеното от него, това са постовете и темите които е написал.
Точно затова, аз номинирам капитан Мънцони за модератор в морския раздел. Човека е по-отдавна във форума, не пише празни приказки, справедлив е, има много приятели тук, много хора го познават(аз не все още, но ще се поправя) и най-вече, ГОТЕН е.chirusa_bg написа:Модератор без приятели от форума си е чист провал.
Не на последно място е минал през различни лодки, двигатели, риби и такъми. Аз какво знам и кой ме познава, че ме подкарахте да кметувам.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мънцата,както и аз не отговаряме на някои условия Шморхи.
А и е време колегите да се научат да поемат и бремето на отговорноста.
Модераторството в ТОЗИ форум си е много тежка задача.
А и е време колегите да се научат да поемат и бремето на отговорноста.
Модераторството в ТОЗИ форум си е много тежка задача.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- фен клуб-скобар
Кире...да не си подаваш оставката