Продавам AUDI A4 PD DIZEL TDI 116к.с.2000г.

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
Аватар
тони вр.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Продавам AUDI A4 PD DIZEL TDI 116к.с.2000г.

Мнение от тони вр. »

Здравейте колеги,продавам си аудито A4 TDI-PD 116кс.2000г.карал съм го в БГ.година и половина, автомобла е на 124600км.за тези който се съмняват в реалноста на километрите влизам за диягностика в сервис по ваше желание,може и сервис VW AUDI-София,там имат нов софтуер за километрите.Автомобила е с почти всички екстри-климатроник,алуминиеви джанти,ESP(електронна система която следи стабилноста на автомобила при поднасяне и пребоксуване),ABS,4-AIRBAGS,CD Пълен ел.пакет ел стъкла и огледала централно закл.имобилаизер с комфорт система за заключване на вратите и вдигане на всички стъкла от дистанционното на ключа.Занимавам се от доста години с внос на автомобили и както се сещате е нормално да оставя за себе си най доброто.Продавам колата защото ми испадна следващият модел след 2003г.при продажбата давам и летният комплект гуми мишелин енерджи почти нови.Нова вигнетка за цялата 2011г.и гражданска отговорност.Атомобилът е напълно сервизиран преди 16000км.(ремъци,ролки)
Маслото е пълна синтетика на 1400км.20000км.гаранция на двигателя ако нещо стане ремонта е за моя сметка!ЦЕНА8300лв.P.S.Може да ме търсите и за други автомобили и джипове на добри цени и коректност при продажбата.снимки ще ви пусна като си доиде сина ми от училище че съм много зле с компютрите :lol:
If fishing isn`t allowed in heaven,then i`m not going!
Аватар
тони вр.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Продавам AUDI A4 PD DIZEL TDI 116к.с.2000г.

Мнение от тони вр. »

тони вр. написа:Здравейте колеги,продавам си аудито A4 TDI-PD 116кс.2000г.карал съм го в БГ.година и половина, автомобла е на 124600км.за тези който се съмняват в реалноста на километрите влизам за диягностика в сервис по ваше желание,може и сервис VW AUDI-София,там имат нов софтуер за километрите.Автомобила е с почти всички екстри-климатроник,алуминиеви джанти,ESP(електронна система която следи стабилноста на автомобила при поднасяне и пребоксуване),ABS,4-AIRBAGS,CD Пълен ел.пакет ел стъкла и огледала централно закл.имобилаизер с комфорт система за заключване на вратите и вдигане на всички стъкла от дистанционното на ключа.Занимавам се от доста години с внос на автомобили и както се сещате е нормално да оставя за себе си най доброто.Продавам колата защото ми испадна следващият модел след 2003г.при продажбата давам и летният комплект гуми мишелин енерджи почти нови.Нова вигнетка за цялата 2011г.и гражданска отговорност.Атомобилът е напълно сервизиран преди 16000км.(ремъци,ролки)
Маслото е пълна синтетика на 1400км.20000км.гаранция на двигателя ако нещо стане ремонта е за моя сметка!ЦЕНА8300лв.P.S.Може да ме търсите и за други автомобили и джипове на добри цени и коректност при продажбата.снимки ще ви пусна като си доиде сина ми от училище че съм много зле с компютрите :lol:
пропуснах за ръска тел.0887933449 тони или тук на ЛС
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
If fishing isn`t allowed in heaven,then i`m not going!
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”