Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
Мнението Ви за Byron като макари?
Модератор: sapuna
Мнението Ви за Byron като макари?
Здравейте. Някой има ли опит с макари Byron, какви са Ви впечатленията от тях като качество и като цяло за марката?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- slayder
- ще става разбирач

Re: Мнението Ви за Byron като макари?
Имах мачова макара-7,3:1 среден клас.Върши работа,но аванса не е от най-прецизните и така...Новите модели може да са по -хубави 
Дава ли? И дава и взема.
Колеги, никой ли друг не ги е позвал, става въпрос за BYRON TANAKA GTR 2000

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- krokibg
- учете се от него

Преди години ги ползвах и бях доволен и от макарите им и от пръчките.Сега,просто нямам виждане, но както каза колегата по-горе,може да са по-добри вече !!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
беха боклуци преди години сега сигурно пак са боклуци 
- krokibg
- учете се от него

Слави,говоря за преди доста години,когато реномираните марки бяха още кът и малко хора ги имахме и то по някоя бройка.На Байрон,особенно пръчките им бяха много добри,по простата причина че се правеха ръчно и с мерак.Макарите им бяха класи над доста марки,които и до сега са кенеф.По едно време,друга фирма купува марката или нещо такова имаше.В крайна сметка,нормално е,след толкова години,да са се променили към по-добро.Предположението ми,в никакъв случай не е твърдениеslavi253 написа:беха боклуци преди години сега сигурно пак са боклуци
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Слави,говоря за преди доста години,когато реномираните марки бяха още кът и малко хора ги имахме и то по някоя бройка.На Байрон,особенно пръчките им бяха много добри,по простата причина че се правеха ръчно и с мерак.Макарите им бяха класи над доста марки,които и до сега са кенеф.По едно време,друга фирма купува марката или нещо такова имаше.В крайна сметка,нормално е,след толкова години,да са се променили към по-добро.Предположението ми,в никакъв случай не е твърдениеslavi253 написа:беха боклуци преди години сега сигурно пак са боклуци![]()
![]()
е доста доста за преди 5-6 години говора аэ за по преди незнам може и да са били читави
Колеги, закупих си я, макарата на пръв поглед изглежда много обещаващо, ще видим в реални условия как се държи