КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
mmartinov
новобранец
новобранец

Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Мнение от mmartinov »

mmartinov написа:Ако не са ти оправили колата има много удобна маршрутка, тръгва от гара Север за Сливница :) ако си там обади се :) ще ми бъде приятно, само дано не вали, не че няма да отида...
Май ще се отложи ходенето по реката, тук е бедствено положение, реката е излязла от коритото и залива даже пътя дано да спре да вали че ми обърка всички планове. Не знам дали и за язовира е добре да се ходи, май ще си взема рибка от магазина и ще си гледам Охота и Рыбалка с бира в ръката :)
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:)

Привет

mmartinov написа:...май ще си взема рибка от магазина и ще си гледам Охота и Рыбалка с бира в ръката :)
:drinkers:

:arrow: подхода в това време е много правилен :idea: като гледам на всякъде е потоп :shock: , а то реката няма да избяга :wink:
От доста време се глася да ходя да я видя и аз тази река ама всеки път нещо става и ... все не стигам до там :roll: ще трябва да изчакам пак - какво да се прави - карма.
Колега, ако планираш излет за там през студените дни пиши едно ЛС :arrow: може да се поразходим заедно.

Поздрави.

...и наслука
mmartinov
новобранец
новобранец

Мнение от mmartinov »

Ами аз живея тук наблизо, а Опицвет ми е селото, така че като идваш насам само звънкаш и ако нямам ангажименти съм там :) сега е хубаво защото няма толкова растителност и може да се обходи хубаво реката,. В общи линии като дете всеки ден ходех на реката, но след това не съм ходил много, но знам местата :)
Аватар
Gorskiduh
новобранец
новобранец

Мнение от Gorskiduh »

Здравейте :)

Утре, около София, мисля да ходя за щука( ако няма и на костур ще се зарадвам ).... Ама от 3 дни навсякъде се оплакват че не кълве заради рязката смяна на температурата...Мисля да ловя спининг или на щипок...

Та молбата ми е ако някой от вас има информация или предложение къде да отидем (около София) с колегата утре, да си пробваме такъмите и късмета...

П.С. Благодаря предварително
facy
новобранец
новобранец

Мнение от facy »

Gorskiduh написа:Здравейте :)

Утре, около София, мисля да ходя за щука( ако няма и на костур ще се зарадвам ).... Ама от 3 дни навсякъде се оплакват че не кълве заради рязката смяна на температурата...Мисля да ловя спининг или на щипок...

Та молбата ми е ако някой от вас има информация или предложение къде да отидем (около София) с колегата утре, да си пробваме такъмите и късмета...

П.С. Благодаря предварително
Намерихте ли хищник колега?
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:roll: оставете малко времето да се стабилизира и после ходете да ги търсите :arrow: аз планирам за другия вторник или сряда да се пробвам

Поздрави

...и наслука
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

mmartinov написа: имам 4 тапи на всяка ще тура по нещо различно пък дано удари.
Благодаря за съветите, ще пиша за резултата :)
Бате, нищо лично, ама като минах последният път през реката, и видях некви като теб с по 3-4 тапи, нафърляни, при положение, че на реката е позволено само с 1! направо обезумех... Така че имай едно наум за броя въдици, че и там минават на проверки отвреме навреме, а и е по-колегиално...
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

повторение..
Последно промяна от jasonsmith на Пон Дек 27, 2010 9:41 am, променено общо 1 път.
mmartinov
новобранец
новобранец

Мнение от mmartinov »

Прав си за това и на мен ми направи кофти впечатление. Цялата река е "минирана" от тапи мен ми стана тъпо и си извадих телескопчето и си метнах за червеноперки, после пуснах и една тапа , но другите така и не ги и свалих от колата. Имаше хора с по 10-тина тапи грозна работа. Хванах една маломерна щука на бял червей и я пратих да вика баба си, като казах на един колега той ми вика " е оти я фърли" викам му е оти и догодина искам да ловим. Ама това не е всичко, понеже Опицвет ми е село и познавам местните, та ми казаха че редовно я тровят рибата, аз лично по-зле не съм я виждал тази река никога.
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Абе за зле, зле - колко да е зле :) . Държи си риба реката, проблема според мен е завода за лютеница- такава гняс и толко мизерия фърля у реката, че не е истина.. Почти няма случай да си извадя червеите чисти ако са се търкаляли по дъното 1-2 минути.. винаги има слуз по тях. Иначе все още си държи доста риба, има и мерни:
Изображение
Като алтернатива за зимата, понеже ми е близо, та си я посещавам редовно. Лошото е, че в участъка който аз посещавам, не задържа щука, до сега не съм виждал някой да я търси, или да гони. Въпреки всичко, и аз почнах отвреме на време да си губя времето с тапи, пък ще видим :)
Аватар
Gorskiduh
новобранец
новобранец

Мнение от Gorskiduh »

Някой да е ходил скоро за хищници...?
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Gorskiduh написа:Някой да е ходил скоро за хищници...?
:cry: не, ама ми се ходи :wink:
...и наслука
getsata74
новобранец
новобранец

Мнение от getsata74 »

Dimy написа:Колеги бихте ли ми казали каде има щука около Пазарджик и Дупница
kostenets seloto

Писането на кирилица е задължително !!!
slivnalia
pablito
новобранец
новобранец

Мнение от pablito »

Здравейте колеги,
На тази река много и е спаднало нивото, днес и аз се пробвах, като четох предишните коментари, но нищо не се получи. След това и на Чепинци пак нищо, такъв вятър духаше, че за малко си помислих, че съм на морето. Иначе ми се искаше една щукичка, ама май ще да е по-натам.
mmartinov
новобранец
новобранец

Мнение от mmartinov »

Няма нищо че е спаднало нивото, преди няколко дни бях там и хванах 20-тина бабушки и то сравнително добри. Обаждаха се и щуки, но малки.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”