Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Май ще се отложи ходенето по реката, тук е бедствено положение, реката е излязла от коритото и залива даже пътя дано да спре да вали че ми обърка всички планове. Не знам дали и за язовира е добре да се ходи, май ще си взема рибка от магазина и ще си гледам Охота и Рыбалка с бира в ръкатаmmartinov написа:Ако не са ти оправили колата има много удобна маршрутка, тръгва от гара Север за Сливницаако си там обади се
ще ми бъде приятно, само дано не вали, не че няма да отида...

- szhristov
- ще става разбирач

Привет
mmartinov написа:...май ще си взема рибка от магазина и ще си гледам Охота и Рыбалка с бира в ръката

От доста време се глася да ходя да я видя и аз тази река ама всеки път нещо става и ... все не стигам до там

Колега, ако планираш излет за там през студените дни пиши едно ЛС

Поздрави.

...и наслука
Ами аз живея тук наблизо, а Опицвет ми е селото, така че като идваш насам само звънкаш и ако нямам ангажименти съм там
сега е хубаво защото няма толкова растителност и може да се обходи хубаво реката,. В общи линии като дете всеки ден ходех на реката, но след това не съм ходил много, но знам местата 

Здравейте 
Утре, около София, мисля да ходя за щука( ако няма и на костур ще се зарадвам ).... Ама от 3 дни навсякъде се оплакват че не кълве заради рязката смяна на температурата...Мисля да ловя спининг или на щипок...
Та молбата ми е ако някой от вас има информация или предложение къде да отидем (около София) с колегата утре, да си пробваме такъмите и късмета...
П.С. Благодаря предварително

Утре, около София, мисля да ходя за щука( ако няма и на костур ще се зарадвам ).... Ама от 3 дни навсякъде се оплакват че не кълве заради рязката смяна на температурата...Мисля да ловя спининг или на щипок...
Та молбата ми е ако някой от вас има информация или предложение къде да отидем (около София) с колегата утре, да си пробваме такъмите и късмета...
Намерихте ли хищник колега?Gorskiduh написа:Здравейте
- szhristov
- ще става разбирач

Поздрави

...и наслука
- jasonsmith
- разбира нещата
Бате, нищо лично, ама като минах последният път през реката, и видях некви като теб с по 3-4 тапи, нафърляни, при положение, че на реката е позволено само с 1! направо обезумех... Така че имай едно наум за броя въдици, че и там минават на проверки отвреме навреме, а и е по-колегиално...mmartinov написа: имам 4 тапи на всяка ще тура по нещо различно пък дано удари.
Благодаря за съветите, ще пиша за резултата
- jasonsmith
- разбира нещата
повторение..
Последно промяна от jasonsmith на Пон Дек 27, 2010 9:41 am, променено общо 1 път.
Прав си за това и на мен ми направи кофти впечатление. Цялата река е "минирана" от тапи мен ми стана тъпо и си извадих телескопчето и си метнах за червеноперки, после пуснах и една тапа , но другите така и не ги и свалих от колата. Имаше хора с по 10-тина тапи грозна работа. Хванах една маломерна щука на бял червей и я пратих да вика баба си, като казах на един колега той ми вика " е оти я фърли" викам му е оти и догодина искам да ловим. Ама това не е всичко, понеже Опицвет ми е село и познавам местните, та ми казаха че редовно я тровят рибата, аз лично по-зле не съм я виждал тази река никога.
- jasonsmith
- разбира нещата
Абе за зле, зле - колко да е зле
. Държи си риба реката, проблема според мен е завода за лютеница- такава гняс и толко мизерия фърля у реката, че не е истина.. Почти няма случай да си извадя червеите чисти ако са се търкаляли по дъното 1-2 минути.. винаги има слуз по тях. Иначе все още си държи доста риба, има и мерни:
Като алтернатива за зимата, понеже ми е близо, та си я посещавам редовно. Лошото е, че в участъка който аз посещавам, не задържа щука, до сега не съм виждал някой да я търси, или да гони. Въпреки всичко, и аз почнах отвреме на време да си губя времето с тапи, пък ще видим

Като алтернатива за зимата, понеже ми е близо, та си я посещавам редовно. Лошото е, че в участъка който аз посещавам, не задържа щука, до сега не съм виждал някой да я търси, или да гони. Въпреки всичко, и аз почнах отвреме на време да си губя времето с тапи, пък ще видим

Някой да е ходил скоро за хищници...?
- szhristov
- ще става разбирач
Gorskiduh написа:Някой да е ходил скоро за хищници...?

...и наслука
kostenets selotoDimy написа:Колеги бихте ли ми казали каде има щука около Пазарджик и Дупница
Писането на кирилица е задължително !!!
slivnalia
Здравейте колеги,
На тази река много и е спаднало нивото, днес и аз се пробвах, като четох предишните коментари, но нищо не се получи. След това и на Чепинци пак нищо, такъв вятър духаше, че за малко си помислих, че съм на морето. Иначе ми се искаше една щукичка, ама май ще да е по-натам.
На тази река много и е спаднало нивото, днес и аз се пробвах, като четох предишните коментари, но нищо не се получи. След това и на Чепинци пак нищо, такъв вятър духаше, че за малко си помислих, че съм на морето. Иначе ми се искаше една щукичка, ама май ще да е по-натам.
Няма нищо че е спаднало нивото, преди няколко дни бях там и хванах 20-тина бабушки и то сравнително добри. Обаждаха се и щуки, но малки.