Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тутраканци 14.04
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тутраканци 14.04
В събота реших да тръгна за риба просто,защото в тотова хубаво време не ми се стоеше в къщи.Хлапето реши да последва примера ми.Сутринта росни пресни кацнахме на водоема.Поради хвърлянето на хайвера на шарана реших да се преставя скромно-хвърлих само една дънна въдица/която така и не се обади цял ден/ .Заложих една дънна на жива рибка на дъно и една на плувка -нищо.След обяд реших да пробвам да повъртя блесна леле хич не му разбирам на това нещо
.Единствената прилика беше с въртенето за заргана.Но все пак упорството реши да ми се отблагодари,и след като прекарах сигурно 15 пъти през носа и желязото се хвана това нещо

ето го малкия

Това беше за целия ден.

ето го малкия

Това беше за целия ден.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не бе.Единствено исках да хвана нещо.Това си е съвсем друг риболов,както казва СветльоLocal написа:Специално търсех една определена риба ,с пиърсингHEMINGUEI написа:Като ходиш без "каделийските" си дружки как очакваш в понеделник да постваш в тема УСПЕШНИ ИЗЛЕТИ![]()
![]()
Камене, да не ставаш блеснар бе бате?
дето трябва да му разбираш.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Тутраканци 14.04
Ми що не изкара бомбардата и да ги запукаш, ми слушаш бат Ники кви ти ги дроби..въртящикамен написа:След обяд реших да пробвам да повъртя блесна леле хич не му разбирам на това нещо![]()
![]()
.Единствената прилика беше с въртенето за заргана.