Тутраканци 14.04

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Тутраканци 14.04

Мнение от камен »

В събота реших да тръгна за риба просто,защото в тотова хубаво време не ми се стоеше в къщи.Хлапето реши да последва примера ми.Сутринта росни пресни кацнахме на водоема.Поради хвърлянето на хайвера на шарана реших да се преставя скромно-хвърлих само една дънна въдица/която така и не се обади цял ден/ .Заложих една дънна на жива рибка на дъно и една на плувка -нищо.След обяд реших да пробвам да повъртя блесна леле хич не му разбирам на това нещо :oops: :oops: :oops: .Единствената прилика беше с въртенето за заргана.Но все пак упорството реши да ми се отблагодари,и след като прекарах сигурно 15 пъти през носа и желязото се хвана това нещо
Изображение
ето го малкия
Изображение
Това беше за целия ден.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Като ходиш без "каделийските" си дружки как очакваш в понеделник да постваш в тема УСПЕШНИ ИЗЛЕТИ :lol: :lol: :lol:
Който може хваща!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

HEMINGUEI написа:Като ходиш без "каделийските" си дружки как очакваш в понеделник да постваш в тема УСПЕШНИ ИЗЛЕТИ :lol: :lol: :lol:
Това беше грубо... :D :D :D

ПС : Камене, да не ставаш блеснар бе бате? :P :D
Клавиатура риба не лови!!!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Уфффф....кой може и кой не може блеснар стана...Първо Киро,сега Камен.....то не е за секи бе момчета :D :D :D :twisted:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Local написа:
HEMINGUEI написа:Като ходиш без "каделийските" си дружки как очакваш в понеделник да постваш в тема УСПЕШНИ ИЗЛЕТИ :lol: :lol: :lol:
Специално търсех една определена риба ,с пиърсинг :lol:
Камене, да не ставаш блеснар бе бате?
Не бе.Единствено исках да хвана нещо.Това си е съвсем друг риболов,както казва Светльо
дето трябва да му разбираш.
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

executor написа:Уфффф....кой може и кой не може блеснар стана...Първо Киро,сега Камен.....то не е за секи бе момчета :D :D :D :twisted:
:lol: Абе щом всеки почна да дърпа шарковци по десетина кила що да не стават и спинингистите повече :lol: :lol: :lol:
Който може хваща!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

HEMINGUEI написа:Абе щом всеки почна да дърпа шарковци по десетина кила що да не стават и спинингистите повече :lol: :lol: :lol:
Абе че всеки ги дърпа шарковците,така е ама не става с детски въдички като твоите,да знаеш :twisted: :twisted: :twisted:
ПП.Все ше те моля да ми подариш една,че щерката няма с какво да си играе :D :twisted: :twisted:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Aбе не отидохте на Одринци,да направите един тандем,ами само лаете луната :lol: :lol: :lol:
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

камен написа:Aбе не отидохте на Одринци,да направите един тандем,ами само лаете луната :lol: :lol: :lol:
Ми не отидохме...уплаши се момчето и със сълзи на очи си уреди да работи в събота...Кире то бива бива страх ама чак толкоз.... :D :D :D
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Тутраканци 14.04

Мнение от rikosheth »

камен написа:След обяд реших да пробвам да повъртя блесна леле хич не му разбирам на това нещо :oops: :oops: :oops: .Единствената прилика беше с въртенето за заргана.
Ми що не изкара бомбардата и да ги запукаш, ми слушаш бат Ники кви ти ги дроби..въртящи :lol: :lol: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”