Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

на 100км. от София
Модератор: Кърцата
на 100км. от София
По щастлива за мен случайност утре ми се очертава свободен или по-скоро риболовен ден 
Замислил съм да отида някъде близо до София и да се насладя на прекрасното време.
Проблема е, че съм новобранец и изобщо си нямам на идея къде и какво си заслужава да се лови по това време на годината.
Ако някой опитен колега изявява желание да сподели риболова, аз съм с кола и ще се радвам да направим един излет заедно
:):)

Замислил съм да отида някъде близо до София и да се насладя на прекрасното време.
Проблема е, че съм новобранец и изобщо си нямам на идея къде и какво си заслужава да се лови по това време на годината.
Ако някой опитен колега изявява желание да сподели риболова, аз съм с кола и ще се радвам да направим един излет заедно

-
- ще става разбирач
Re: на 100км. от София
Здравей колега,единствената дестинация около София във момента е Щъркела,но там е такава лудница и незнам дали ще издържиш.Утре може да е по спокойно,но ако ходиш се въоръжи със много яко търпение,но иначе риба има доста.Успех

Благодаря @barbolov.1977 !
А там на какво и какво се лови
А там на какво и какво се лови

-
- ще става разбирач
Там излиза много уклей,доста често с прилични размери,костур,перки и каракуда.Можеш да ловиш както на плувка така и на дъно или на фидер.Ползвай финни такъми а за стръв бял или шарен червей,ако си намериш вердевас още по добре.За дъно или фидер се уриентирай по близо до моста,защото на самото устие има доста камъни и ще имаш доста късания

Аз също мисля да ходя утре там , но и пушката ще взема за всеки случай 

аз днес се сдобих с много нови такъми и щуротии и утре няма да е зле ако извадя 50-60 "бирени мезенца"
:):) и всичките са много фини.
@silvestar: зимай пушката и аз зимам ножката и ще въдворим ред! Ама аз сериозно говоря!!! Утре ще има ред!!!

@silvestar: зимай пушката и аз зимам ножката и ще въдворим ред! Ама аз сериозно говоря!!! Утре ще има ред!!!
-
- ще става разбирач
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Колега на война ще ходитеGorskiduh написа:аз днес се сдобих с много нови такъми и щуротии и утре няма да е зле ако извадя 50-60 "бирени мезенца":):) и всичките са много фини.

А да попитам след Щъркел,а посока Самоков, къде точно на реката може да се отде..? Ако някой клега може да покаже на карта