Сомски,тайни!№1!

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

лоши хора сте вие....лошииии :cry: бах го в СОМА,бах го......
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

5кила написа:лоши хора сте вие....лошииии :cry: бах го в СОМА,бах го......
А ний сме лоши, да сме добри трябва да се сьгласим,че сомове има от скоро в Испания ли?Или да подкрепя с твьрдението,че ония ден бях там и един не сьм видял да се разхожда по улицата :lol: :lol: :lol:

Аз ще си трая,че пак ще стане меле и ще сь виновен на някой.

Давай Сашко,разбий гиииииии :lol: :lol: :lol:
Не дърпай ...... за ......
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

...............лоши.............. :cry:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Aз мисля,че не се влага лошотия в момента.Лично на мен Троли ми е симпатичен,защото има много култови изказвания.Запален е по-риболова,обаче......понякога говори глупости и не бива да се сърди,че го начесват.Всеки си има мнение.По добре е да пише от колкото само да чете.Ще прави грешки и ще се понаучи.Но никой неможе да го спре да се изказва така както разбира нещата-па макар и грешни.
Troli

Мнение от Troli »

Моите теории не са толкова "грешни",щом си ловя редовно сом.Не са априори-аксиоми!Но не са и метафизични!Аз съм добър психолог,но не се опитвам да ви квалифицирам!Защо?Вие сами го,правите!Дори и невежа,когато прочете тази тема ще разбере,кой лови и кой не,сомове!Всеки пишещ,колкото и да хитрува не може да прикрие истинските си качества.В случая,аз играя ролята на огледало в което всеки вижда образа си! :wink: :roll:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Е за тва те харесвам,защото си моето ОГЛЕДАЛО....обратния образ имам предвид.
Troli

Мнение от Troli »

Живота е като фурнаджийска лопата и може да се обърне в моя полза!Аз да ловя малко,но големи а ти много,но малки! :D :D :D Фантастично ще бъде,нали? :roll: :shock: :shock: :shock:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Разбира се-виж аз сега какви ги ловя.

Изображение

Изображение

Изображение
Troli

Мнение от Troli »

Не мога да ви разбера,как се мъчите с тия тежки такъми! :shock: Къде е удоволствието да пребориш рибата с финни такъми!Хората на запад се чудят,ако може и с мухарки да ловят сомове за по-голяма тръпка.С тия яки такъми,всеки сом ще го извадя за 15минути!Тръпката при сома е точно в борбата а не в скороста на вадене.След като си извадил сом 83кг.би трябвало да намалиш размерите за по-голямо предизвикателство. :roll: :shock: :shock:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Троли-голям сом,ако извадиш за един час те признавам за шампион.Само да уточним какво е голям сом.Защото апетита идва с яденето,а ти ми се струваш недохранен.Като ти скъса един път някой туч може да се сетиш за мене.Късно ще е.Големите не кълват всеки ден.Аз съм от тея дето парен каша духа.Кажи за какъв сом говориш.Аз мисля за Стоянка Мутафова.Друг е въпроса дали ще ми клъвне.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Троли не исках да се намсвам,защото нямам уловен голям сом.Обаче имам истърван голям.Относно здравината на такъмите ще тикажа,че за голяма риба ти трябва здрави такъми.Ще ти обясня,хващам бяла риба на Цонево с стръв каракуда,пръчка 3лб.влакно 0,50.Последва удар,после аванс,после влакното свършва.Опъване от моя и негова срана,пращене и без гега.КЪДЕ Е УДОВОЛСТВИЕТО :?:
Troli

Мнение от Troli »

Снек,удоволствието е да се пребориш без да късаш.Не си бил подготвен! :wink: За бяла с 0.50!!!!! :shock: :shock: :shock:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli 0.50 плетеняк ще ти скъса.Нали си спомняш Отчето как правеше РОВЕЛ.Макар неговото да е било наранено.На тебе грешката ти е ,че не слушаш.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Като искаш фин такъм си вземи щека.Ще ти кълве постоянно.А за късането съм ти казал:-Вържи се за трамвая и го дръж на по-мек аванс.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Та четох в списание НА РИБА как един колега на яз.Гарваново извадил сом 73кг.със влакно 0.35 кото хвърлил за шаран на прожина,има и снимки даже,та се питам как не му е скъсало след 2.30часа борба,прегледах разни каталози и останових че даже ида ебило плетено влакното максималната му здравина не е била по вече от 39кг.или е бил голам майстор или влакното му е някаква космическа технология. :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”