Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За хищници по Видинския участък на р.Дунав !!!
Модератор: sapuna
-
- новобранец
За хищници по Видинския участък на р.Дунав !!!
Здравейте колеги това лято нямах успех с хищника на р. Дунав при гр.Видин !
Ако някой знае по затънтени,обрасли местенца дето да се спотайват хубави щуклета и други хищници нека сподели опит!!!
Ако някой знае по затънтени,обрасли местенца дето да се спотайват хубави щуклета и други хищници нека сподели опит!!!
Re: За хищници по Видинския участък на р.Дунав !!!
Вярваш ли че ако някой знае ще го каже тука на всеослушание....
-
- новобранец
вярвам от хора дето имат опит аз имам опит със студеният канал с пристанището на Дунавци участъкът от м/у колодрума и нагоре до топлия канал
Въдичар67
Това, че някой не ти е казал къде ходи за риба, говори само че просто човека си е намерил място, на което хваща / съответно пуска рибата, за да може да я хване пак.
А с Дунава положението е съвсем различно, а и освен това виданлий са свясни хора, и вярвам че някой ще му каже, било то на лично или тук, в темата.
Така че не се заяждай, че някой не ти е казал къде ходи, ами е опитай сам да си намериш ловисти места.
по темата:
пробвай на канала до пристанището, зимата там съм чувал че хващат `зъбатки`
Това, че някой не ти е казал къде ходи за риба, говори само че просто човека си е намерил място, на което хваща / съответно пуска рибата, за да може да я хване пак.
А с Дунава положението е съвсем различно, а и освен това виданлий са свясни хора, и вярвам че някой ще му каже, било то на лично или тук, в темата.
Така че не се заяждай, че някой не ти е казал къде ходи, ами е опитай сам да си намериш ловисти места.
по темата:
пробвай на канала до пристанището, зимата там съм чувал че хващат `зъбатки`
GO BIG OR GO HOME
аз си знам ловисти места ,но не казвам на никого......вижте темата за Дунав от 3 декември не е писано нищо там.....и си направете изводите дали видинлии са склонни да споделят....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз знам,ама няма да кажа!
п.п.Колега по това време на годината освен на топлия не виждам смисъл да се триеш на други места.В неделя (вчера) бях там и на няколко пъти подгони расперЧЕ.Такива се ловяха на плувка и стръв бял миналата седмица: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=42055
Иначе на Чубана имаше един ентусиаст с 4 броя тапи почти една до друга.Как се е справил не знам. ( Да не си бил ти?
)
Успех!

п.п.Колега по това време на годината освен на топлия не виждам смисъл да се триеш на други места.В неделя (вчера) бях там и на няколко пъти подгони расперЧЕ.Такива се ловяха на плувка и стръв бял миналата седмица: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=42055
Иначе на Чубана имаше един ентусиаст с 4 броя тапи почти една до друга.Как се е справил не знам. ( Да не си бил ти?

Успех!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Въдичар67 написа:аз си знам ловисти места ,но не казвам на никого......вижте темата за Дунав от 3 декември не е писано нищо там.....и си направете изводите дали видинлии са склонни да споделят....

Само stich ходи за риба, аз съм зазимил и ще почна чак през май месец....та просто сега няма к'во да се споделя.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

stich, поздравления за това че сте пуснали маломерните распери....така постъпват истинските въдичари.....а уклея може да е надъното на кофата ама пък сте си направили кефа....браво!!!
-
- новобранец
hahah namerih strahotni mesta i za vas kolegi ne znam kuv kev vi praqt tapi duna i razni montaji az samo na drajkovich mepps giant killer 4,5 mepps tandem 4,5i razni podobni polzvam i edin vid klatu6ka
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!barutchiata ©
- Прикачени файлове
-
- dunavski trofei.JPG (59.55 KiB) Преглеждано 1130 пъти
-
- научил се да хвърля
Колега, скоро ли хвана тези зъбатки?PIKEKilleR написа:hahah namerih strahotni mesta i za vas kolegi ne znam kuv kev vi praqt tapi duna i razni montaji az samo na drajkovich mepps giant killer 4,5 mepps tandem 4,5i razni podobni polzvam i edin vid klatu6ka
-
- новобранец
da minalata nedelq hodihmes ednin kolega na pristani6teto na dunavci
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ти правилата на форума чел ли си ????PIKEKilleR написа:da minalata nedelq hodihmes ednin kolega na pristani6teto na dunavci
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В специална пещ ли ги суши?PIKEKilleR написа:da minalata nedelq
Ти май ни взе на мезе!

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
те за това така са се ухилили тия щуки ,явно в микровълновата са запечениstich написа:В специална пещ ли ги суши?PIKEKilleR написа:da minalata nedelq
Ти май ни взе на мезе!

-
- научил се да хвърля
Какво да ги прави човек такива КАТИЛИ.............моя аватар е от доста време а и щуките са от Жребеца/3,750 и 2,150 кг/