Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Куки.
Модератор: sapuna
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Куки.
Имам тука едни DRENNAN SPECIMEN CRYSTAL 3 пакета 4 номер, 1 пакет6 номер и 1 пакет 2 номер . Ако някой се интересува ще се разберем.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аз искам да попитам за бял червей какъв цвят кука е най-подходящ ако има такъв, интересувам се за водоеми не за река ако има значение
- piletoradi
- сериозен играч
Аз ползвам Фуна на Оунер, серия 563, просто е безупречна и в реката и язовир, с бронзов цвят! 

http://www.ribi-abv.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колега въпросът ти добър, но ще те помоля да кажеш с каква въдица ще ловиш?Junjurcho написа:Аз искам да попитам за бял червей какъв цвят кука е най-подходящ ако има такъв, интересувам се за водоеми не за река ако има значение
Ловя с телемач 3,50м може да не е най-удачното, но това имам това използвам и съм доволен 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Значи ти трябва по-здрава кука.Пробвай kamasan b 611, tubertini s 27
Мерси. При първа възможност ще ги пробвам.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Подкрепям мнението за Kamasan B611 много функционална кука здрава надеждна ловя в 80% от случейте с нея и никога не ме е предавала препоръчвам я и Аз!

Без риболов няма любов !
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Трябват ми куки на Видракс - 9 и 10 номер.
Ако има някой информация в кой магазин (улица, номер) се предлагат такива, моля да ми каже. Благодаря предварително.
Ако има някой информация в кой магазин (улица, номер) се предлагат такива, моля да ми каже. Благодаря предварително.
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Става дума само за Варна!Evgeni Jordanov написа:Трябват ми куки на Видракс - 9 и 10 номер.
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Колеги, къде в София се продават куки Гамакацу? Свършват ми някои от моделите и искам да се заредя, и ако няма ще поръчвам онлайн..
Иначе ползвам Оунер, като съм доволен от: Чика - 16, 18; Исеама - 8, 10, 12;
Гамакацу: LS 1100 N - 12, 14, 16 (почти 1:1 с B611). Много здрава кука, на добра цена! Доволен съм също от LS 1110 N - 14, 16, 12. Ползвам ги за бабушки на фидер и мач, с бял.
Камасан: b511 и b611. Ползвам също b560, но не мога да кажа, че е безупречна (доста откачания). Има една серия Kamasan Animal. Изключително здрави куки! Ползвам ги за шарани на царевица и пелети.
Ползвал съм и Хаябуза, но не много. Първите ми впечатления са , че е доста остра, добра изработка, но ще видим...
Дренан: ползвал съм 2 модела, но не ги помня. Много добри впечатления. Куките бяха дебели и много здрави и остри. Останали са ми още няколко.
Поздрав!
Иначе ползвам Оунер, като съм доволен от: Чика - 16, 18; Исеама - 8, 10, 12;
Гамакацу: LS 1100 N - 12, 14, 16 (почти 1:1 с B611). Много здрава кука, на добра цена! Доволен съм също от LS 1110 N - 14, 16, 12. Ползвам ги за бабушки на фидер и мач, с бял.
Камасан: b511 и b611. Ползвам също b560, но не мога да кажа, че е безупречна (доста откачания). Има една серия Kamasan Animal. Изключително здрави куки! Ползвам ги за шарани на царевица и пелети.
Ползвал съм и Хаябуза, но не много. Първите ми впечатления са , че е доста остра, добра изработка, но ще видим...
Дренан: ползвал съм 2 модела, но не ги помня. Много добри впечатления. Куките бяха дебели и много здрави и остри. Останали са ми още няколко.
Поздрав!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Аз основно ловя с Камасани и Оунер Фуна, камасаните б511 и б611 добри куки, едните са тънки и фини за по капризни риби, другите са малко по дебели, могат и за шарани да се ползват, много добри куки, откачания рядко имам. Оунер фуна за река, много добри куки, имам и откачания, но като цяло са добри. Камасан анимал, за шарани и амури на пелети и царевица, за бял не стават /при закачването го пукат/.
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Гамакацу се внасят от Орозов и при него изборът е най-голям.
ПП. Ползвам ги от години и почти нямам други, но последните, които купих преди месец са пълен боклук
ПП. Ползвам ги от години и почти нямам други, но последните, които купих преди месец са пълен боклук

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Преди нова година купих едни 3310 на гамакатсу и за първи път в пакетчето имаше дефектна кука. Ако се повтори силно ще ме разочароват. И ще им се разсърдя