Риболов на скобар с мамка по р.Дунав
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболов на скобар с мамка по р.Дунав
Еми ето,а аз се утепах да рисувам
С ванилията просто експериментирах,но след този случай колега ми каза че също е имал успех с накъсани пакетчета в мамката.
А твоя лебец го понатроши на по-дребни парчета все пак да пуска и някакви трохи.

С ванилията просто експериментирах,но след този случай колега ми каза че също е имал успех с накъсани пакетчета в мамката.
А твоя лебец го понатроши на по-дребни парчета все пак да пуска и някакви трохи.

Aко се сложи в мамката един малък чорап със захранка просто за аромат ,да ли ще има ефект?
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
stich написа:Цитат:
"-Скобаро си сака леб!"
точно така!!!!!!!
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
stich написа:Еми ето,а аз се утепах да рисувам![]()
колега като се сабере скобара и ако е на по ситно, точно след 2 4аса няма и троха вътре в мамката

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Станчо, то и окото на мрежата си е бая. А за скобара ти вярвам. Не напразно съм писал за зурли.stan4o__vd написа:колега като се сабере скобара и ако е на по ситно, точно след 2 4аса няма и троха вътре в мамката![]()
![]()

- TRAP
- ще става разбирач
Когато има много скобар си е нормално за това време да ти свърши хляба просто вадиш мамката и се зарежда на ново.Наистина много на едро ти е хляба като гледам цели половинки.По добре да ти работи мамката и да ловиш много после да си е заредиш пак от колкото да не работи добре и с по малко риба.И друго нещо важно хляба не трябва да е пресен ,че направо се запечатва в мрежата.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- вече хвърля и на тежко
Бях чувал,че на скобара му викат "бучкач" нагоре по Видинско.Та си мисля не е ли по хубаво хляба да е по наедро да свършва по бавно.
- TRAP
- ще става разбирач
Мисля ,че много точно аз и колегата stich написахме как да е начупен хляба но щом ти така си мислиш направо сложи цели хлябовете и си чакай скобара.
-
- вече хвърля и на тежко
Не се дразни колега!Зададох въпрос не съм изразил мнение.Тука по моя край никой не лови на мамка.TRAP написа:Мисля ,че много точно аз и колегата stich написахме как да е начупен хляба но щом ти така си мислиш направо сложи цели хлябовете и си чакай скобара.
Колеги погледнете това е руски вариант на мамка-качих го специално за вас
http://www.youtube.com/watch?v=x-G383tEZdM

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Както казваше едип бивш съфорумец за руснаците:
"До вчера ловяха рибата с вилите, днес тръгнаха да ни учат как да ловим"

"До вчера ловяха рибата с вилите, днес тръгнаха да ни учат как да ловим"

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- TRAP
- ще става разбирач
Ами тогава още този сезон пробвай и ще се убедиш в резултата да не говорим ,че хлябя ти излиза доста по евтино от захранките.djidjo написа: Тука по моя край никой не лови на мамка.
- TRAP
- ще става разбирач
Да така си е Васко.Пролетта когато лових морунажите нали се сещаш оня Гошо с щеката веднъж беше станал от страни до мен и хранеше със захранка аз на топки хлаб и при мен резултата си беше доста по добър от него.Да не говорим колко по бързо работех от него замятане, изтичане,вадене на рибата и зареждане със стръв.stich написа:Цитат:
"-Скобаро си сака леб!"
-
- вече хвърля и на тежко
Вече съм го решил.За целта се задомих с една осмица"Спиидмастър".Малко е дълга ама ми падна на далавера.При нас се лови много на фидер от лодка.Там където ходя има много закачки и е невъзможно да се лови на боло.Това не значи,че няма места просто никой не е пробвал.А скобар си има защото много се хваща на фидера.TRAP написа:Ами тогава още този сезон пробвай и ще се убедиш в резултата да не говорим ,че хлябя ти излиза доста по евтино от захранките.djidjo написа: Тука по моя край никой не лови на мамка.