Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
Sea gipsys ,така наричат племето "Мокен" към което пренадлежи уважаемия колега , който едва ли остава гладен ,като се има впредвид колко богати на риба са бреговете м/у Тайланд и Малайзия като прибавим и относително постоянната температура на въздуха и водата 28-30С ,какво му трябва на човек за да е щастлив (релаксиран)
...

- Jack Daniels
- разбира нещата
Jiro, в другия сайт поспорихме дали този клип е правен с рекламна цел, основание за което даде дълбочината -20м. на която се"разхожда". Аз също мисля че моретата там са бъкани с риба доста по-на плиткоJIRO написа:Sea gipsys ,така наричат племето "Мокен" към което пренадлежи уважаемия колега , който едва ли остава гладен ,като се има впредвид колко богати на риба са бреговете м/у Тайланд и Малайзия като прибавим и относително постоянната температура на въздуха и водата 28-30С ,какво му трябва на човек за да е щастлив (релаксиран)...

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
В тропиците в плиткото са предимно кораловите риби като повечето от тях не стават за ядене, дори повечето са токсични натрупват ciguatera и ако редовно се храниш с тях до 6 месеца ти опадва косата, след това зъбите и накрая умираш. Вкусната риба вследствие на свръхулова е в дълбокото и навътре в морето. Там живее 70% от популацията на човека и свръхулова е много по-голям отколкото тук. Това с многото риби където го гледате по филмите е снимано в туристически места където е забранен улова на риба, резерват.
Здравеите,малко не на място ,но някои може ли да ми каже ,как се нарича онзи гел в торбичките които се самозатопля,след като се намачка?
Re: Дървен харпун
Не е изчезнал, Златкоbaretata написа:Аз пък съм решил да на да направя един от винкел, бихте ли ми казали какъв размер да купя и какви електроди. Имаме си вече нова звезда, Гъфи изчезна ама някои веднага го замести.

Мдаа, хищникът пръв го надуши
. С тоя правопис няма къде да се скрие.
Да видим дали ще има и трето превъплъщение.

Да видим дали ще има и трето превъплъщение.

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Днес и аз се загледах по Ъ то
и мислех да пиша,после ме досмеша и си рекох,абе нека си пише! 

Двама рибари си седели и ловили. По едно време единия отишъл да пикае някъде из храстите и като се върнал другия бил нагазил до кръста във водата и гледал унесено с блажена физиономия.
- К'во става бе? Кълве ли?
- Шшшшшът! Смуче. . . .
Един рибар споделя опит с друг, как да се избавят най-лесно от комарите по време на риболов:
- Първо хубаво се натърквате с вино и след това се посипвате със ситен пясък. Комарите кацат върху вас, напиват се от виното и започват да се замерят с камъни...
П.П. сори за спама ам не се здържах

- К'во става бе? Кълве ли?
- Шшшшшът! Смуче. . . .
Един рибар споделя опит с друг, как да се избавят най-лесно от комарите по време на риболов:
- Първо хубаво се натърквате с вино и след това се посипвате със ситен пясък. Комарите кацат върху вас, напиват се от виното и започват да се замерят с камъни...
П.П. сори за спама ам не се здържах

ЧРД на Веско(Jack Daniels) и всичко наи-наи под и над водата.
Да си жив, здрав, прав и корав
! Още много години "на вода" и под нея с любимото хоби! И да прочетеш учебниците за 8 и 9 клас ей! Нема да ни излагаш пред "научните" среди
. Що не минеш да почерпиш
?

А Честито Веско!
Решил съм да те поздравя във всички форуми, щото де да знам къде ще черпиш?
Решил съм да те поздравя във всички форуми, щото де да знам къде ще черпиш?

Никоя риба не е по - важна от живота !
- Jack Daniels
- разбира нещата
Ванка, остави форумите, до 17 ч съм в Сладкар, който дойде, ще бъде почерпен

Последно промяна от Jack Daniels на Чет Фев 10, 2011 2:52 pm, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- alex_vp
- научил се да хвърля
Честито и от мен! Пожелавам ти още дълги години здраве, щастие и успехи над и под водата!!! Наздраве 

Веско, друг път ще дойда до "Сладкар".
Днес в къщи ще забъркам един сладкиш от кисели краставички и варени картофки, че жена ми и тя рожденничка, белким почерпи по една ракийка довечера.
Днес в къщи ще забъркам един сладкиш от кисели краставички и варени картофки, че жена ми и тя рожденничка, белким почерпи по една ракийка довечера.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Жив и здрав и от мен и дано чувството ти за хумор не те напусне скоро което ще означава че си ок.Поздрави живи и здрави
.