SPRO Telefish

Модератор: sapuna

Заключено
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

SPRO Telefish

Мнение от David Kamenov »

Колеги искам да си закупя 2 броя телескопи без водачи до 30лв. спрял съм на този моля изкажете вашето мнение ако сте ползвали такива.Преди време питах за друг но явно не ви харесва кажете нещо и за този Благодаря предварително.
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... cts_id=792
Риболова е хоби.Наслука :)
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: SPRO Telefish

Мнение от INCUBUS »

Не знам,драги колега,посочената цена" основна 9 лева" направо ме срина.То бива ефтиния,ама пък чак толкова?В това просто няма никакво уважение към риболова.Извинявай,но любителския риболов /за да е винаги удоволствие и почивка/изисква все пак някакво по-особено отношение,изразяващо се във влагане на парични средства до някакъв разумен,според "чергата ни" размер.Най-ефтиния ми телескоп без водачи,който се осмелих да си купя преди 3-4 години,беше "Шекспир Клиъруотър" 5 метра / реални в работно състояние 4,75 /и струваше 70 лева.Ама тежи 140 грама,пък е вадил кефали и скобари по 700-1000 грама.
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Не се занимавай с глупости, пълни боклуци са тва/9 лева/, както каза колегата тря някво уважение към хобито ни, моя най-ефтин прът си го зех за 20 и нещо кинта, директен 4м....
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

INCUBUS написа:Не знам,драги колега,посочената цена" основна 9 лева" направо ме срина.То бива ефтиния,ама пък чак толкова?В това просто няма никакво уважение към риболова.Извинявай,но любителския риболов /за да е винаги удоволствие и почивка/изисква все пак някакво по-особено отношение,изразяващо се във влагане на парични средства до някакъв разумен,според "чергата ни" размер.Най-ефтиния ми телескоп без водачи,който се осмелих да си купя преди 3-4 години,беше "Шекспир Клиъруотър" 5 метра / реални в работно състояние 4,75 /и струваше 70 лева.Ама тежи 140 грама,пък е вадил кефали и скобари по 700-1000 грама.
Да земете по 2 пистола и да се гръмнете,9 лв е 3м,колегата е пуснал линк за 5м,който е 19лв,ама кой да види.
Само се прайм на разбирачи.
Ама сте пичове. :lol:
Само убивате марака на човека.
И аз искам да одя със силиконя с дайва сол и въдица на кроа,ама чеша яко с телескопче 2,40м и едно макаре за 30лв.
На къса плувка,в репея...
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

mimi750830 написа: Да земете по 2 пистола и да се гръмнете,9 лв е 3м,колегата е пуснал линк за 5м,който е 19лв,ама кой да види.
Само се прайм на разбирачи.
Ама сте пичове. :lol:
Само убивате марака на човека.
И аз искам да одя със силиконя с дайва сол и въдица на кроа,ама чеша яко с телескопче 2,40м и едно макаре за 30лв.
Чешеш яко, кой го определи това, по какви критерии? Ти ли си разбирача? :roll:

Дали е 9 или 19, все тая....
С тегло от 400 гр при 5 метра дължина, не бих дал и 5 лева за това чудо.
Бих посъветвал колегата да събере някой лев и да подскочи до http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1999 или поне до http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... w-Hunter-B ....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Ribko написа:Не се занимавай с глупости, пълни боклуци са тва/9 лева/, както каза колегата тря някво уважение към хобито ни, моя най-ефтин прът си го зех за 20 и нещо кинта, директен 4м....
Еми за 3метров е 9лв а за 5метров цената става 20лв а на някои други саитове е 25.90лв
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

David Kamenov написа:Колеги искам да си закупя 2 броя телескопи без водачи до 30лв. спрял съм на този моля изкажете вашето мнение ако сте ползвали такива.Преди време питах за друг но явно не ви харесва кажете нещо и за този Благодаря предварително.
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... cts_id=792
И съм забравил да попитам най-важното нещо върха понеже аз имам 7 въдици и си търся 2 въдици директни телескопи без водачи със тънки върхове предназначени за риболов на кефал защото е много плашлива риба.
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

David Kamenov написа:
Ribko написа:Не се занимавай с глупости, пълни боклуци са тва/9 лева/, както каза колегата тря някво уважение към хобито ни, моя най-ефтин прът си го зех за 20 и нещо кинта, директен 4м....
Еми за 3метров е 9лв а за 5метров цената става 20лв а на някои други саитове е 25.90лв
Като оставим цената на стана, ами тежината, едни 400 гр колко мислиш ще ги държиш, цял ден за риболов на дребни риби ли, замисли се, добри предложения ти е дал колегата горе. /Глобето Ню Хънтъра е добър, не си отговаря на дължната, но иначе са леки и стегнати/
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

Ribko написа:
David Kamenov написа:
Като оставим цената на стана, ами тежината, едни 400 гр колко мислиш ще ги държиш, цял ден за риболов на дребни риби ли, замисли се, добри предложения ти е дал колегата горе. /Глобето Ню Хънтъра е добър, не си отговаря на дължната, но иначе са леки и стегнати/
Да ве ,ще ги държи и двата :lol: и че си ловка с двата едновременно. :shock:
А измежду това и едно спинингче да врътне.
На къса плувка,в репея...
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Като оставим цената на стана, ами тежината, едни 400 гр колко мислиш ще ги държиш, цял ден за риболов на дребни риби ли, замисли се, добри предложения ти е дал колегата горе. /Глобето Ню Хънтъра е добър, не си отговаря на дължната, но иначе са леки и стегнати/[/quote]

Да ве ,ще ги държи и двата :lol: и че си ловка с двата едновременно. :shock:
А измежду това и едно спинингче да врътне.[/quote]
Ние сме 4 човека от семейството който практикуват риболов така че телескопите без водачи са за мен и баща ми.Благодаря на всички отзовали се сега ще мина да погледна в мазагазините в града какво предлагат и ще реша.Пък като ида за риба ще пусна да видите какво правят телескопчетата.Поздрави и Благодаря.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Заключено

Обратно към “Риболовни такъми”