Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Купувам нож
-
Dancho M
- научил се да хвърля

Купувам нож
Търся да закупя масивен стар нож - български или марков такъв, произведен от качествени материали. Ножът ще го използвам за хамалската работа при къмпингувания. Нямам против и срещу ножовете - ръчна изработка, стига да си заслужават. Моля, китайски ментета да не ми се предлагат. Моля също така цените на предлаганите ножове да бъдат адекватно съобразени с характеристиките им. Преди време колега с ник Армагедон, познат на някои от нас като Ножката бръснач, напът да стане известен с прякора Рязаната карабина, продаваше подобен нож, но някъде изчезна обявата му, преди да се наканя да го купя. Тогава доста време се колебаех, защото острието му беше почти съсипано при точете. Освен това и офертата му трябваше да върви с валериан и валидол, а не беше, защото последваха ахване и хълцане от моя страна, като видях на колко е оценил ножа си.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Re: Купувам нож
Здравей имам един нож който мисля че ще ти свърши работа.
Не знам какво производство е, не разбирам много от ножове на него пише Randall made orlando.fla.
Тежичък е а пък гледам че е и остричък.
Ето ти и малко снимки.

цената му е такава каквато ти прецениш
разбира се в рамките на разумното.
Не знам какво производство е, не разбирам много от ножове на него пише Randall made orlando.fla.
Ето ти и малко снимки.

цената му е такава каквато ти прецениш
разбира се в рамките на разумното.
-
Proinov
- фен клуб-скобар
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

-
Dancho M
- научил се да хвърля

Колега, благодаря ти за предложението, но ножът е имитация. Ако беше нов и оригинален щеше да струва много.ivi21 написа:Здравей имам един нож който мисля че ще ти свърши работа.
http://knivesbg.com/forum/index.php тук са ножовите колега
- FishMaster
- вече хвърля и на тежко

Имам правен нож от стомана 43х13 ако нещо ти говори. Не е дооформена дръжката от текстолит. Гърба е грапав режещ. Цена не мога да кажа. Утре снимки ако искаш.
риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
-
HazelBerry
- новобранец

http://borhad-knives.com/index.php?cat=23&lang=
Аз имам един от авторските на този младеж. Много здраво нещо е (втория Джангал), дебелината на острието е около 5мм и все пак е удобен. Е, трябва да се почиства след като го използвам, ама затова го исках разглобяем.
Аз имам един от авторските на този младеж. Много здраво нещо е (втория Джангал), дебелината на острието е около 5мм и все пак е удобен. Е, трябва да се почиства след като го използвам, ама затова го исках разглобяем.
-
Dancho M
- научил се да хвърля

Здравей колега,HazelBerry написа:http://borhad-knives.com/index.php?cat=23&lang=
Ако продаваш този джангал, моля да посочиш цената му в темата или с лично съобщение.
Поздрави!
-
HazelBerry
- новобранец

Колега,
аз не мисля да си продавам моя нож, още повече, че е направен по поръчка само за мен. Просто ти препоръчвам, защото не само е красиво, ами и върши добра работа. Там гледам има и готови руски, по-евтинки, ама моя ми излезе около 400лв. със среброто и гравюрата.
Поздрави и успех в търсенето!
аз не мисля да си продавам моя нож, още повече, че е направен по поръчка само за мен. Просто ти препоръчвам, защото не само е красиво, ами и върши добра работа. Там гледам има и готови руски, по-евтинки, ама моя ми излезе около 400лв. със среброто и гравюрата.
Поздрави и успех в търсенето!