Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на излет! Алино?
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Отивам на излет! Алино?
Здравейте Колеги,
Понеже утре се каниме с братовчеда да ходим на Алино ,ще се радвам ако някой сподели опит и наблюдения от там.
Имам известен опит в подледният риболов.15 излета на Изворският язовир /Радомирско/преди да стане "частна собственост и в последните години 4-5 излета на Лобош.
Знам ,че всеки водоем си има собствени специфики и всяка информация ще ми е от полза.
Ще се радвам и ако се окаже ,че някой приятел се е запътил натам и се видим на леда.
Ще докладвам как е минало излетчето.
П.С. пак няма да се спи от мераци тая нощ:-)
Понеже утре се каниме с братовчеда да ходим на Алино ,ще се радвам ако някой сподели опит и наблюдения от там.
Имам известен опит в подледният риболов.15 излета на Изворският язовир /Радомирско/преди да стане "частна собственост и в последните години 4-5 излета на Лобош.
Знам ,че всеки водоем си има собствени специфики и всяка информация ще ми е от полза.
Ще се радвам и ако се окаже ,че някой приятел се е запътил натам и се видим на леда.
Ще докладвам как е минало излетчето.
П.С. пак няма да се спи от мераци тая нощ:-)
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Отивам на излет! Алино?
Утре пак сме там, а срещу глътка "топлина" давам всякаква информация, даже може да поокрася малко истината 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Благодаря!
Г-н Чирус,уйски става ли, и как да Ви разпозная за да обменим опит?
Може би по купчинките риба на леда?
Г-н Чирус,уйски става ли, и как да Ви разпозная за да обменим опит?
Може би по купчинките риба на леда?
Предполагам,че е добра идея,защото няма да имате проблем с леда !metodi manev написа:........
Г-н Чирус,уйски става ли.......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- новобранец
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не стигнахме до Алино, извинявам се 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ледобура ли чупи ?chirusa_bg написа:Не стигнахме до Алино, извинявам се

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- mitiogt
- ще става разбирач
Много се бърка тая емотинкаmetodi manev написа:

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu