кои общини как се разпореждат с владенията си-водни и горски

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

кои общини как се разпореждат с владенията си-водни и горски

Мнение от ivalpetkov »

отварям тази тема като тема срещу местните дерибеи в всеки регион на България които се разпореждат с владенията си-горски фонд в това число реки и езера и други-всеки за каквото се сети..нека всеки човек който знае нещо и уважава себе си сподели за това-самоуправство и корупция в неговия роден край,защото нека четат хората и да знаят за какво иде реч в нашата мила родина.... :oops:
Последно промяна от ivalpetkov на Нед Яну 30, 2011 2:47 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Re: кои общини как се разпореждат с владенията си-водни и го

Мнение от ivalpetkov »

и така пиша няколко реда за созополска община-една от тези в България,която се слави с най жестоката корупция,самоуправство,мутренски манталитет и далавери ,далеч непознати за аудиторията.... :? всички гледаме за несебър по телевизията и за други общини ноооо....като созополска няма... :( 8) разпределяне на терени по морето,кражби,далавери,бракониерство в огромни мащаби-морски,сладководни и горски....навсякъде-кмет бракониер....алчност....местния дерибей с отрядите си...ами село Веселие-георги стоев ли беше тамошния дерибей.....и се чудите как реките около Бургас били забранени за риболов пък разрешени за лов.....събуди се българинооооо и отвори очите си широко за това къде отиват данъците ти и билетите ти... :finga: двойка белоглави орли-ееееехххх колко са наивни някои хора...вии виждали ли сте ги тез орли по факийска щото аз не съм....:( цяла България е нарязана на невидими парченца ,като баница с късмети-нооо те не са за нас простосмъртните....ще дойдат години когато ще си плащаме за това да преминем през даден терен и да стигнем до реката или езерото....където пак ще си плащаме на някой....и накрая което и правителство да е на власт все така ще е е ...така е било и така ще бъде докато си мълчим и траем.... :finga: и после говорим за контрол-какъв контрол-ИАРА Бургас докъде контролира примерно-15 километра около Бургас .... а оттам нататък в джунглата кой контролира и как..... :rolleyes:
Последно промяна от ivalpetkov на Нед Яну 30, 2011 8:47 pm, променено общо 1 път.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

ИАРА Бургас не контролира Мандра и Вая, че са вътре в града, какво остава за другите водоеми :twisted: Докато се назначават по-наследство ще е така :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

На 7-8 км. от гр. Русе, в с. Николово има един прекрасен язовир. Местноста "Текето" е място където русенци се възползват от една приятна разходка сред природата, за радост само с две-три капанчета за по бира и така... Та там разположения язовир за съжаление се "стопанисва" от общината!!! Еми какво да ви кажа, всяка година го "зарибяват" с шаран и амур а риба все няма. Имаме двама трима ентусиасти които за по 4-5-6 та и 7 дни хващат по една най-много две сериозни риби и това не е винаги разбира се /визирам шарановите риби/. Няма риба а стопанисването е под всякаква криника. И понеже Илия ми напомни, да спомена и аз. От 20г. ходя за риба /от 10 с билет/ и НИКОГА не съм проверяван за такъв!
Ей за това, всичко трябва да е частно с места за СПОРТЕН риболов. За съжаление в България има много малко подобни места но се надявам с течение на времето да се увеличат!
Давам само един пример, щото толкоз ми се пише!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”