Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

Вариант "Б"
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вариант "Б"
Ранно ставане, големи надежди, и голям студ. Отказахме се от Алино и планирахме обиколка на почти всички водоеми, за които не се знаеше дали има лед и риби.
Е, лед няма, а където имаше лед нямаше риби
Към 12 трябваше да решаваме Алино или Враждебна. Към 12.30 още решавахме, но тъй и тъй минавахме покрай Враждебна решихме просто да спрем и да решаваме след оглед на леда
Останахме там до вечерта, а рибите си кълвяха много прилично. Леда беше слаб, а на места направо рисков, но по законите на Мърфи рибите бяха точно там.
Приключихме с общо 63 риби, много пуснати и безброй откачени
Е, лед няма, а където имаше лед нямаше риби

Към 12 трябваше да решаваме Алино или Враждебна. Към 12.30 още решавахме, но тъй и тъй минавахме покрай Враждебна решихме просто да спрем и да решаваме след оглед на леда

Останахме там до вечерта, а рибите си кълвяха много прилично. Леда беше слаб, а на места направо рисков, но по законите на Мърфи рибите бяха точно там.
Приключихме с общо 63 риби, много пуснати и безброй откачени

- Прикачени файлове
-
- P1090599.JPG (2.44 MiB) Преглеждано 1124 пъти
-
- P1090600.JPG (2.03 MiB) Преглеждано 1124 пъти
-
- P1090602.JPG (2.12 MiB) Преглеждано 1124 пъти
-
- P1090612.JPG (2.31 MiB) Преглеждано 1124 пъти
-
- P1090610.JPG (2.29 MiB) Преглеждано 1124 пъти
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Вариант "Б"
Е-е-е добре, че е Чируза,
Днес бях на работа, но минах през Враждебна, само да видя какво е положението. А там поне 50 майстори - ловят и никой не пише!!! Направо "Сикрет сървиз".
Явно не можем да изкореним "българското" от себе си.
Браво на майсторите, добре са хванали!
Днес бях на работа, но минах през Враждебна, само да видя какво е положението. А там поне 50 майстори - ловят и никой не пише!!! Направо "Сикрет сървиз".
Явно не можем да изкореним "българското" от себе си.
Браво на майсторите, добре са хванали!
- StoychevV
- разбира нещата
Браво 

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Страхотен излет колега
Много хубави риби. Браво

Много хубави риби. Браво
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Браво страхотни излетче сте спретнали и риба сте хванали абе суппер риболов. 

Риболова е хоби.Наслука 

- koda33
- разбира нещата
Аз ще драсна в темата на колегата ,щото нямям снимков материал , и ние с един друг колега от форума бяме там , даже май се видях на една от снимките в далечината))))) иначе както каза колегата рибите си бях на най-шибания лед , постоянно пукаше и се "оплакваше" но кво пък костурите даваха доволно хванах ме изпуснахме и те така.Браво колега за бройката , иначе аз моите ече ги изядох))))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е много Ви се кефя на подледените излети
иска ми се и на мене...но нема да стане
тук..ай да сте ми здрави и живи 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Не само браво,ами супер браво,защото рибоците като са разбрали кой стои насреща им са започнали да излизат одрани-готови да консумация !G.Petkov написа:........Браво на майсторите, добре са хванали!

Ето и доказателството - снимката!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
За малко да пропусна,
Първите две снимки на Чируза са страхотни, не бях се сетил да снимам рибарите на фона на излитащите самолети.
Иска се въображение
!
Ама и аз се уча!
Първите две снимки на Чируза са страхотни, не бях се сетил да снимам рибарите на фона на излитащите самолети.
Иска се въображение

Ама и аз се уча!
- G.Petkov
Много често и аз нагледно обяснявам как се почиства костур на хора, които обичат риба.Pylsar написа:Не само браво,ами супер браво,защото рибоците като са разбрали кой стои насреща им са започнали да излизат одрани-готови да консумация !
Това е резултатът.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мани, мани, правят износ за по бедните държави !evgeniboy написа:Тоя самолет да товарите рибата ли сте го паркирали там?

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.