Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ЗА БРАКОНИЕРИТЕ ПО ТУНДЖА
Модератор: bobopeli
- FishMaster
- вече хвърля и на тежко
ЗА БРАКОНИЕРИТЕ ПО ТУНДЖА
Вече няколко пъти се натъквам на цигани в района на Зимница и Ягода около 08-09 ч. съвсем спокойно да се прибират с колела и коли пълни с мрежи и риба. Даже наглите минават покрай рибарите и им казват да не си губят времето с въдици.Има ли ИАРА в Стара Загора и ако има какво прави. 

риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: ЗА БРАКОНИЕРИТЕ ПО ТУНДЖА
Колега ИАРА трябва да има всеки голям град а номерата трябва да ги имаш в ГСМ-а потърси в гугал.бг трябва да ги има за всеки град.Разтърсих се и намерих номерата на ИАРА-Стара Загора:Стара Загора 042/603 296 0887/213821 0887/213876
Последно промяна от David Kamenov на Вто Фев 01, 2011 10:19 pm, променено общо 1 път.
Риболова е хоби.Наслука 

- Бисо
- сериозен играч
Прост народ,слаба държава.......
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- ще става разбирач
Както на живо,така и по ТВ-то съм виждал какви ли не случаи там... Случая по ТВ то беше следния:
Върхара на бента на Зимница отиват рано мъгла разпъват въдици туй онуй и само в далечината манго подбрал лодката и дърпа мрежите вътре.... на Върхара му се секна ентусиазма
всичко е трагедия... 
Върхара на бента на Зимница отиват рано мъгла разпъват въдици туй онуй и само в далечината манго подбрал лодката и дърпа мрежите вътре.... на Върхара му се секна ентусиазма

- FishMaster
- вече хвърля и на тежко
Телефоните ги знаем но като се обадим казват че ще предадат и голкова.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Тя ИАРА да не луда да се занимава с тез мангали

- ivelin_1976
- разбира нещата
Браво за съвместната работа на ИАРА и Полицията http://iara.government.bg/?p=3177 Но какво ли ще се случи с бракониерите
Това са изверги, през размножителния период с ТОК, изроди
Ще се разминат само с дребни актове и утре са пак там. Не знам защо не кофискуват и автомобилът им 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

колега FishMaster прави като мене вече двама циганина изреваха като ги видиш взимаш един кол и без да се рзправяш много много ги лепваш да видим друг път дали ще хвърлят мрежи!Не знам само кой ден като са повечко дали няма да превъртя и да извадя пушката !!!
Понеже никой не спазва законите в тази смотана държава , на единия ден ги хващат на другия пак са с мрежите за риба !!! Колегата по горе е казал много правилно: прост народ слаба държава...
Понеже никой не спазва законите в тази смотана държава , на единия ден ги хващат на другия пак са с мрежите за риба !!! Колегата по горе е казал много правилно: прост народ слаба държава...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Можем само да стискаме палци тези изверги да получат заслужена присъда ... Лично аз ще следя с интерес случая и предстоящото производство!ivelin_1976 написа:Браво за съвместната работа на ИАРА и Полицията http://iara.government.bg/?p=3177 Но какво ли ще се случи с бракониеритеТова са изверги, през размножителния период с ТОК, изроди
Ще се разминат само с дребни актове и утре са пак там. Не знам защо не кофискуват и автомобилът им
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
То най-добре е с дървото ,ама нали се сещаш че след 15 мин ще те погне цялата махала с брадви ,колове и какво ли още неkokowu написа:колега FishMaster прави като мене вече двама циганина изреваха като ги видиш взимаш един кол и без да се рзправяш много много ги лепваш да видим друг път дали ще хвърлят мрежи!Не знам само кой ден като са повечко дали няма да превъртя и да извадя пушката !!!

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
- FishMaster
- вече хвърля и на тежко
Миналият месец на р. Тунджа един мангал дойде да маха с тройката срещу мен на другият бряг. Ядоса ме извадих късото нарезно и мангала си забрави пръчката 

-
- научил се да хвърля
Те т'ва е истината
,отиваш за риба,а правиш и лов
.За това всеки с бренекето за риба и ако има таквиз гръмвай го и у водата доде спрът мехурчета да излизат,все едно се е удавил.Тряа да вида как вървят въздушните,че като ги вида и тряс в десятката,та и кьорав да стане,да не види къде да оди после...То и кой ше го търси 

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8