Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

НАЙ-ДОБРАТА СТРЪВ ЗА ТОЛСТОЛОБ
Модератор: Paublo_Eskobar
НАЙ-ДОБРАТА СТРЪВ ЗА ТОЛСТОЛОБ
До сега не съм хващал толстолоб и моля да споделите вашия опит с който сте имали успех.
Призовавам всички колеги с дори и най малкия опит, да го споделят с всички.
НАСЛУКА!!!!!!!!!!
Чувал съм, че червен домат на тройка вършел добра работа.

Призовавам всички колеги с дори и най малкия опит, да го споделят с всички.
НАСЛУКА!!!!!!!!!!
Чувал съм, че червен домат на тройка вършел добра работа.

Последно промяна от boki на Пет Апр 27, 2007 7:56 pm, променено общо 2 пъти.
Червен малък домат - тип черешка е добра стръв за бял амур, но за толстолоб е по-иначе. Добра стръв е унгарската риболовна пуканка на къси 5-8 сантиметра плетени поводи на пружина със захранка от рехав тип да вдига облак. Толстолобът филтрира хранителната среда и засмуква плуващата пуканка заедно с куката. Лови се и на яйцевидна плувка за щука, а на половин до един метър под нея пак спирала с рехава захранка, а на куките - стиропор. Рано е още за толстолоб, поне още двадесет дни до един месец и ще се размърда.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Ще се опитам да ти обясня един метод,гледам че имаш голям хъс.
Първо си приготви повичко рехава захранка,захрани едно по тихо местенце.После на пружина с голяма тапа като за щука на далбочина около метър и половина ,като и на пружината слагаш от захранката но по стегната а на куките малки стереопорчета.Здрава пръчка добра макара с пепфектен аванс, много тишина и търпение.Желая ти успех.
Първо си приготви повичко рехава захранка,захрани едно по тихо местенце.После на пружина с голяма тапа като за щука на далбочина около метър и половина ,като и на пружината слагаш от захранката но по стегната а на куките малки стереопорчета.Здрава пръчка добра макара с пепфектен аванс, много тишина и търпение.Желая ти успех.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- разбира нещата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
колега ти ги заблуждаваш,повод 0,12 за тези риби е смешно.пък кво да говорим за по нататък.из форума има мисано и споделено поразрови се.ако не в неделя в стряма на стоян водоема е пълен с толостолоб елате и се учете от практикуващите.този риболов.вземете си валидол,че емоциите са големи
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....