Нелепа смърт !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Нелепа смърт !

Мнение от Mr.Barry »

Първо се извинявам ако темата не е на правилното място и моля да бъде преместена ако е в грешния раздел, но не намерих мястото й. Аз съм от Ловеч и това ме потресе след като в събота бях на язовира :(

55-годишният С.К. от гр. Лозница, Разградска област, е намерен удавен в язовир "Голямата ялия" в кв. Гозница, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Ловеч. Тялото на удавника е намерено в неделя около 20.15 ч. При първоначалния оглед следи от насилие не са открити. По случая продължава работа РУП - Ловеч. Образувано е досъдебно производство.

:( :( :( :(
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Нелепа смърт !

Мнение от stih »

Наистина много неприятно!
...иначе и аз не съм по темата, но в подписа ти, колега, виждам декларация за българския език. Никога ли не са ти казвали: "Внимавай, ще ядеш боЙ", "Агнешкото е с много лоЙ"...или пък нямаш ли познат, който да се казва БлагоЙ. В този ред може да се продължи дълго.
петър василев

Мнение от петър василев »

stih написа:Наистина много неприятно!
...иначе и аз не съм по темата, но в подписа ти, колега, виждам декларация за българския език. Никога ли не са ти казвали: "Внимавай, ще ядеш боЙ", "Агнешкото е с много лоЙ"...или пък нямаш ли познат, който да се казва БлагоЙ. В този ред може да се продължи дълго.
Забравил е да пише думи в множестжено число :D
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Точно така колега Пешо :) Забравил съм да го добавя !
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

петър василев написа:
stih написа:Наистина много неприятно!

Забравил е да пише думи в множестжено число :D
НЯМА ДУМИ В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК, КОИТО ДА ЗАВЪРШВАТ В МНОЖЕСТВЕНО ЧИЛО НА "Ъ" И "Й"

Според мен си пише - думи !!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Mr.Barry,няма такова нещо като "нелепа смърт".Смъртта е единствения сигурен изход от живота и идва обикновено внезапно,по всяко време и на най-неочаквани места.Изобщо не прави разлика кой е риболовец и кой не е -като му се развие пружинката на житейския часовник,на всеки наш апап или непознат душичката му изврещява за последно :"Въх..кво става?"и отлита по направление.И нас това ни чака в даден момент-мечтая си ,мааму стара,и при мен да дойде на някоя река или водоем по време на риболов,а не в леглото,зад бюрото или в некоя уютна кръчма.
За колегата, не се чуди-ще има разследване,което се прави винаги при смърт извън населено място-за изясняване на причината за смъртта.Ще се извърши съдебно-медицинска експертиза,по която на 99,99% вещото лице ще посочи от какво е ...починал.Най-често от последно време ,нашите хора умират от инфаркт или инсулт,като възрастовата граница е паднала на 35-40 години.Сигурно от много хубав живот.
А за думите -има в бълтарския език думи в множествено число,които завършват на "ъ"и "й" -например думата "орътъ" /живял съм в Ловеч от август 1974 до декември 1989 год. /-типично ловешка дума,както и думата "ний" :lol:
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

А за думите -има в бълтарския език думи в множествено число,които завършват на "ъ"и "й" -например думата "орътъ" /живял съм в Ловеч от август 1974 до декември 1989 год. /-типично ловешка дума,както и думата "ний" :lol:[/quote]
ХАХА това ми хареса. Така е само в Ловеч може да е така !!! :rolleyes:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:...няма такова нещо като "нелепа смърт".Смъртта е единствения сигурен изход от живота и идва обикновено внезапно,по всяко време и на най-неочаквани места....

Ице, за другото съм съгласен, но едно е да издъхнеш на 100 години в леглото си, докато спиш, друго е да сдадеш багажа по нелеп начин.

Преди няколко месеца в подлеза на НДК е загинал човек, който се е задавил с баничка!!!
Според мен това а адски нелеп начин да си заминеш.

Още повече, че и на мен ми се беше случило същото и едва оцелях. Купих си голяма вита баница от един супер и докато се чудех к'во още да взема, почнах да набивам големи парчета....едно ми се запречи в гърлото и ни напред, ни назад....тръгнах към минералните води, за да надигна някоя туба и да се пробвам да преглътна...по пътя обаче усетих, че се замайвам, не мога да дишам...не си видях живота на лента, но именно тази мисъл ми мина - ебаси нелепата смърт! :oops:

Докато кльонкам, също си мисля, че може някой сом да ме захапе и удави...това също го намирам за нелепа смърт....да те изяде няк'ва риба.....сом, акула, пираня....ужас! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”