Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

НАБЪРЗО
- майсторчето страхил
- сериозен играч
НАБЪРЗО
Че както съм споменал в заглавието ,ето НАбързо, бързия ми риболов в събота .
В събота бях решил да направя едно целодневно излетче по реката ,но след проблеми с жигулката (най вече с газовата уредба) нещата загрубяха и неуспях да осъществя замисъла изцяло.Но въпреки напредналото време ,към 15.30 ч. бях на реката .Този път окръга небеше се събрал около моста ,а имаше само 2 коли,да не повярваш .Реката около мястото където се канех да ловя беше замръзнала покрая,но успях да метна въдичката.Докато се гъзурех около новия си спининг комплект(пробвах новите си самоделки,но затова по късно в друга тема) плувката повлече и излезе ей тоя мушмурок .

Последва рилийз и айде пак...

И след това НАбързо още 5 пича и...

И ей тука мислех да си ги прибирам та им щтракнах едно фото ,ама то беше за изпроводяк,щото аз такова като кефал и скобар неям, та и тях обратно във водата

В общи лини притъмня ,стана ми студено,щракнах няколко снимки за лека нощ НАбързо и запраших към шишетата с ракия и вино,другия път пак

В събота бях решил да направя едно целодневно излетче по реката ,но след проблеми с жигулката (най вече с газовата уредба) нещата загрубяха и неуспях да осъществя замисъла изцяло.Но въпреки напредналото време ,към 15.30 ч. бях на реката .Този път окръга небеше се събрал около моста ,а имаше само 2 коли,да не повярваш .Реката около мястото където се канех да ловя беше замръзнала покрая,но успях да метна въдичката.Докато се гъзурех около новия си спининг комплект(пробвах новите си самоделки,но затова по късно в друга тема) плувката повлече и излезе ей тоя мушмурок .

Последва рилийз и айде пак...

И след това НАбързо още 5 пича и...

И ей тука мислех да си ги прибирам та им щтракнах едно фото ,ама то беше за изпроводяк,щото аз такова като кефал и скобар неям, та и тях обратно във водата

В общи лини притъмня ,стана ми студено,щракнах няколко снимки за лека нощ НАбързо и запраших към шишетата с ракия и вино,другия път пак

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
-
- вече хвърля и на тежко
Re: НАБЪРЗО
Прилича ми на моста на К...на! Отдавна не съм ходил там! Абе Янтра си е хит зимата и е голяма тръпка!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Майстор си и на рибите и на снимките, загледах се с интерес, въпреки че трудно ще дойда през зимата по вашия край.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравления за хубавите риби 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
Майстора не презнава време

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
Браво Страхиле, при тебе риболова и фотото, са винаги ръка за ръка.
Поздрави.
Поздрави.