Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Да постнем някоя снимка
Модератор: nkolev66
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Да постнем някоя снимка
Жоре, сигурно и сега вади, но в Несебър. Бая карагьоз ловят сега, много го мачкам 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........justinian написа:Здравейте колеги,
Темата е доста интересна и предизвикателна. Интересна- защото,както е видно от двете снимки на rumci1974 рибата с всяка изминала година намалява, предизвикателна- защото всеки риболовец, в т.ч. и харпунистите, по закона на Мърфи нямат снимки на най-големите си трофеи.![]()
Ето няколко снимки от мен:
25.09.1997 г., нос "Лахна"
Есента на 1996 г. кв.Крайморие
Юли 1996 г., пристанище "Поморие"
Local, осигури си отпуск от BatVan в началото на м.Юли.
P.S. Извинявам се за качеството на снимките,но по онова време нямаше цифрови фотоапарати...
фен клуб-скобар
-
- разбира нещата
пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........
Мой,що не си гледаш "скобаролова у Искаро,ми опря и до черноморската пъстърва???
Пп1:Ако не беха е те тия неколко снимки,как ще докажем че все още съществувува ааааа,питам Язе?????
Пп2:Тони,поздрави бате,и неделя или в понеделник най-късно смятам да "разкисна"
Мой,що не си гледаш "скобаролова у Искаро,ми опря и до черноморската пъстърва???
Пп1:Ако не беха е те тия неколко снимки,как ще докажем че все още съществувува ааааа,питам Язе?????

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
e нема да ни се прости!!!от девет реки вода събира(вкл. и от искър0) да си докаже,че е прав, вместо малко мисъл..най-лошото,естествено!!...ще го гриземе..епа бате от попадналите у мрежите на професионалните рибари...има си и ора дето с това се занимават...Слава Богу не сте вие.....искaро....хуморtolio_pm написа:пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........
![]()
нали не питаш сериозно за река Искър и морската пъстърва..тизе??
какво ли точно си мислиш,че знаеш за мен....ей,това е забавно!
ok,може би се изразих малко грубо в предишният пост,което не е добър подход..но така или иначe това е моето мнение! бъдете здрави:drinkers:
фен клуб-скобар
-
- разбира нещата
ok,може би се изразих малко грубо в предишният пост,което не е добър подход..но така или иначe това е моето мнение! бъдете здрави:drinkers:
Е точно е за това иде реч
А какво си мислиш че знаеш ти за мен,за подводния риболов,и за 99,9% от занимаващите се с този спорт????
Бил съм "и от двете страни на барикадата"вервай ми,но щом си "подарих оборудване за ....лева за един харпун-ми ако искаш сам си прави изводите
Пп:Ако разгледаш галерията на сайта от близкото минало и "колегите с въдичките" в повечето случай също спадат към горепосочените от Вас случай
Ай със здраве,и нищо лично(то у целото общество битува "Вашето"схващане,че ония с харпуните са некви кръвожадни изроди пуцащи по всичко що шава във водата-ма как да е
Е точно е за това иде реч

А какво си мислиш че знаеш ти за мен,за подводния риболов,и за 99,9% от занимаващите се с този спорт????
Бил съм "и от двете страни на барикадата"вервай ми,но щом си "подарих оборудване за ....лева за един харпун-ми ако искаш сам си прави изводите

Пп:Ако разгледаш галерията на сайта от близкото минало и "колегите с въдичките" в повечето случай също спадат към горепосочените от Вас случай
Ай със здраве,и нищо лично(то у целото общество битува "Вашето"схващане,че ония с харпуните са некви кръвожадни изроди пуцащи по всичко що шава във водата-ма как да е

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Престъпна не бих казал, но определено намирам за простотия подобни изказвания. Ако мога да вляза и аз в дружеския тон ще цитирам една народна мъдрост : "От зелена тиква семе не ми трябва". Да не се засегне някой. Става въпрос доколко семето от такава тиква е годно да се възпроизведе-сиреч да роди нещо полезно. И защо всеки, който си размахва безгрижно пръчката по водоемите си мисли, че може да дава съвети на останалите, с които единственото му общо е, че "ходят за риба".sashoart написа:пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........

извод трудно ще си направя,освен този ,че подв.риб. ти допада повече!
..и никъкъв друг извод не би трябвао да се вади..двата типа риболов са крайно различни,ако щеш дори като физическо усещане...ааа друг извод ме въхлита изведнъж,съвсем не свързн с риболова,ами с мойта рязкост!?!..тъй ,че разговорът ни беше полезен за мен-благодаря за отделеното време!
щях да разбера 99.9% за каквото и да е вероятно така:"какво ли e да срешнеш това животно в скалитe покрай брега ,държейки оръжието в ръка,какво ли минава през главата на един риболовец,kойто..."xaxaxa..а иначе благородносtта е ценност,която ходи (или не)по Xората ,а не по харпунджиите,нали? нищо,ето сега съм по-спокоен..ето няколко снимки и от мен макар и на твърде надводен риболов..все пак се касае за същата риба,която се е качила до алпииските части именно от морето,много отдавна..и кара някои от нас да правим чудни неща!поздрави и наслука!
P.S. аз,също като всеки нормален човек обичам и ценя морето..много!!

- Прикачени файлове
-
- Rila izgled.jpg (58.04 KiB) Преглеждано 1475 пъти
-
- smde3.jpg (155.08 KiB) Преглеждано 1475 пъти
-
- smde1.jpg (176.94 KiB) Преглеждано 1475 пъти
фен клуб-скобар
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
sashoart написа:пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........
sashoart написа:e нема да ни се прости!!!от девет реки вода събира(вкл. и от искър0) да си докаже,че е прав, вместо малко мисъл..най-лошото,естествено!!...ще го гриземе..епа бате от попадналите у мрежите на професионалните рибари...има си и ора дето с това се занимават...Слава Богу не сте вие.....искaро....хумор
нали не питаш сериозно за река Искър и морската пъстърва..тизе??
Чак ми е неудобно да коментирам, Пазителю на пъстървите...sashoart написа:извод трудно ще си направя,освен този ,че подв.риб. ти допада повече!..и никъкъв друг извод не би трябвао да се вади..двата типа риболов са крайно различни,ако щеш дори като физическо усещане...ааа друг извод ме въхлита изведнъж,съвсем не свързн с риболова,ами с мойта рязкост!?!..тъй ,че разговорът ни беше полезен за мен-благодаря за отделеното време!
щях да разбера 99.9% за каквото и да е вероятно така:"какво ли e да срешнеш това животно в скалитe покрай брега ,държейки оръжието в ръка,какво ли минава през главата на един риболовец,kойто..."xaxaxa..а иначе благородносtта е ценност,която ходи (или не)по Xората ,а не по харпунджиите,нали? нищо,ето сега съм по-спокоен..ето няколко снимки и от мен макар и на твърде надводен риболов..все пак се касае за същата риба,която се е качила до алпииските части именно от морето,много отдавна..и кара някои от нас да правим чудни неща!поздрави и наслука!
![]()
![]()
Няма да обръщам внимание и на грамотността ти. Тя се вижда с просто око от всички четящи и пишещи тук и в достатъчна степен дава информация за личността ти.
А морската пъстърва защитена ли е от закона? Толкова рядък и ценен вид ли е? Имаш ли изобщо представа за ареала й на разпространение и за размера на популацията?
"Преди да изследваш, не хули; първом узнай - и тогава укорявай."
Този цитат е от една книга, която ти със сигурност не си чел. Иначе нямаше да допуснеш да се излагаш с безсмислени брътвежи. И запомни, че сърцата на глупавите са в техните уста, а устата на мъдрите са в техните сърца!
P.S. Не знам как, Пазителю на пъстървите, дето раздаваш малоумни квалификации "обичаш и цениш" морето, но аз и моите приятели и съграждани, не допуснахме в Черно море да бъде изграден петролопровода "Бургас-Александруполис".
Бъди жив и здрав.
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Браво, Тони! Евала.... По-добре едва ли може да се напише
@Сашо Артиста: Замятай си с пръчката, батко, и си гони скобарите по реката. Пожелавам ти от сърце, тоя сезон да хванеш трофей-рекорд за страната!Даже мога да ти кажа къде има такива. С очите си съм ги виждал
Нас "земноводните" не ни мисли.
Ние се оправяме нек'си, без да ти се бъркаме в кордите, червейчетата и кукичките
Наздраве

@Сашо Артиста: Замятай си с пръчката, батко, и си гони скобарите по реката. Пожелавам ти от сърце, тоя сезон да хванеш трофей-рекорд за страната!Даже мога да ти кажа къде има такива. С очите си съм ги виждал

Нас "земноводните" не ни мисли.
Ние се оправяме нек'си, без да ти се бъркаме в кордите, червейчетата и кукичките

Наздраве

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
ше ми кажеш къде скобаритеe...червейчета...Ние земноводнитее..личноста ми..пъk Книгата..ясно разбрах! не бе,честно-разбрах!.... к'вото исках..рошаво!дано да имаме сили и земноводни и сухопътни..че ниии...трябват!!!а пъстървите,за съжеление,наистина са на заден план!..нищо!
а вие,земноводните ...ще ви светна нещо и с това приключвам,че заприличва на заигравка,а пък не искам!!!...сте.................нааайй-....различни....!
и к'во от целата работа клъвнахте на фен-клуб скобар...е,на т'ва и скобара може и да не удари
..не Bсички разбира се...
за петролопровода-във Вашите ръце беше-
факт!
пичове желая Ви успех и ако случаино се засечем,дано си кажем нещо смислено..няма да е тук!!!! НЕ бях прав,но..имам право!.... извинете ме за прекъсването.....
поздрави!
а вие,земноводните ...ще ви светна нещо и с това приключвам,че заприличва на заигравка,а пък не искам!!!...сте.................нааайй-....различни....!

за петролопровода-във Вашите ръце беше-

пичове желая Ви успех и ако случаино се засечем,дано си кажем нещо смислено..няма да е тук!!!! НЕ бях прав,но..имам право!.... извинете ме за прекъсването.....
поздрави!

- Прикачени файлове
-
- fen sus..skobar!.jpg (199.48 KiB) Преглеждано 1417 пъти
фен клуб-скобар
Не беше прав вервай ми.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
"Който обуздава език, ще живее мирно, и който мрази бъбрене, ще намали злото."
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Прочетох всички постове на майстора на скобарите и нищо не можах да разбера. Какво искаше да каже тоя колега бе момчета. Едни несвързани изречения и нищо повече.
Пашата обича смелите.
-
- ще става разбирач
Първо ни нахока,че сме гръмнали преди не знам колко си години една морска пъстърва(видял е снимката).
Отново му се отговори подобаващо.
Ето и още едно кадро,няма само скобари и балканки да гледаме в секция подводен риболов.

После му се отговори подобаващо.justinian написа:да стреляте пo черноморска пъстърва
После той показа снимка как отива навръх планината и бъркайки в хрилете на една пъстърва ни показва как той не ги убива ,даже никак ,а само се снима с тях,пък те си умират сами.justinian написа:"Преди да изследваш, не хули; първом узнай - и тогава укорявай."
Отново му се отговори подобаващо.
После се разбра,че човека е подвластен на емоции и сам се отърси от своята слабост.Pretor написа:"От зелена тиква семе не ми трябва"
После отново сбърка.sashoart написа:НЕ бях прав,
После се извини.sashoart написа:НЕ бях прав,но..имам право!
След това,всички си отдъхнахме,и спряхме да се занимаваме с глупости.sashoart написа:извинете ме за прекъсването....
Ето и още едно кадро,няма само скобари и балканки да гледаме в секция подводен риболов.

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
...ся се сещам , че и Ватуса беше опердашил , мирно и кротко една пъстърва на Буджака , че и май рекорд излезе ....Ватусе батка , вече кът та срещам по улицата ши гледам на другата страна
...колега Сашо , не разбрах ква ти беше целта и кво искаше да ни покажеш
А. аз съм пич голям и защитник на природата , вии сте келемета и бракониери - виж си първия пост ?
Б. вижте кви йедри ги фащам - виж си снимките ?
В . аве кефа ви се тайно и ви завиждам , но имам проблеми със общуването - кво дириш тук ?
...както и да е , влезе лошо и не знам кво очакаваше ...се едно да влезеш в клуб на БКП през некъде 56 година и да се изтапаниш с вдигната ръка " - Хайл Хитлер ! " - как мислиш , на излизане ши има ли дрехи по гърба ти

А. аз съм пич голям и защитник на природата , вии сте келемета и бракониери - виж си първия пост ?
Б. вижте кви йедри ги фащам - виж си снимките ?
В . аве кефа ви се тайно и ви завиждам , но имам проблеми със общуването - кво дириш тук ?
...както и да е , влезе лошо и не знам кво очакаваше ...се едно да влезеш в клуб на БКП през некъде 56 година и да се изтапаниш с вдигната ръка " - Хайл Хитлер ! " - как мислиш , на излизане ши има ли дрехи по гърба ти