Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз Искър
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз Искър
А аз не хващам над 10 кила да не се изкушавам да ги взема! Обаче Румен да внимава- няма да му хвана сома, но пиенето му е винаги в голяма опасност.
Колега тръпката е друга като знаеш че някъде плува и можеш да го ПОВТОРИШ
Не казвам всичко да се пуска НО ДА Е ОЦЕЛЯЛ ДО ТАКИВА РАЗМЕРИ и да му ТЕГЛИШ НОЖА ...Имам доста клипове как ги пускам като наи голямия върнат беше 7,400кг но само на тролинг и на язИскър.

Колеги вчера се качвах до язовира (беше като стъкло водата и рибата играеше
)Нивото е спаднало много и нямаше нито една лодка.Не съм влизал и аз.

Не знам защо, но независимо от сезона когато е като стъкло спокойна водата не съм имал успех с хищника. А нивото дано се вдигне от снежната вода, че е добре плиткажите да са заляти- там хвърлят хайвера повечето риби.
Нивото на водата се контролира (имат нарежданеniki71 написа:Не знам защо, но независимо от сезона когато е като стъкло спокойна водата не съм имал успех с хищника. А нивото дано се вдигне от снежната вода, че е добре плиткажите да са заляти- там хвърлят хайвера повечето риби.

Здрасти-Тойо.Немаш ли некоя актуална снимка-да сложиш тука така и така си пишеш,мен ми е интересно,какво става с нашия язовир-чуствам го като мой и искам да го гледам всеки момент-поне по телевизора
Като ми снимаш залива на щъркела,знам какво е нивото на устието-камъните са белег

Риболовци.
Един спомен от лятото-на местноста сухото дере,на гости при бай-Кольо

Риболовци.
Колега снимки да искашlusienn написа:Здрасти-Тойо.Немаш ли некоя актуална снимка-да сложиш тука така и така си пишеш,мен ми е интересно,какво става с нашия язовир-чуствам го като мой и искам да го гледам всеки момент-поне по телевизораКато ми снимаш залива на щъркела,знам какво е нивото на устието-камъните са белег
![]()

Тука като гледам брега е около 35м дълбоко,близо си до стената

Риболовци.
Малко след Пиратския залив
горе доло е толкова дълбоко.Имаше една лодка и МЪЧЕХА КОСТУРИТЕ но бяхя далече .

- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тойо как е леда покрай бреговете в заливите, и въобще замръзнал ли е в някоя част язовира?
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
eто и от мен някоя снимка да ни грее до пролетта:

-
- вече хвърля и на тежко
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕlusienn написа:Тука като гледам брега е около 35м дълбоко,близо си до стената
вижте само колко синя я излязла водата. Красотаааааааа
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ей, обичам го тоя язовир ... ето малко спомени от лятото на 2010г. Нямам търпение да се стопли времето и да се впиша отново в пейзажа ...
- Прикачени файлове
-
- DSC00636.JPG (253.52 KiB) Преглеждано 807 пъти
-
- DSC00639.JPG (255.84 KiB) Преглеждано 807 пъти
-
- DSC04999.JPG (230.21 KiB) Преглеждано 807 пъти