Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

язовир езерово пловдивско
Модератор: Paublo_Eskobar
язовир езерово пловдивско
колеги някои ходил ли е скоро на язовир езерово пловдивско.и давали нешто сега.в това време можели да се хване нешто там.ве4е май е студено за риба там или излиза нешто.
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Милчо,
че си бил валат -никой не може да направи извода "колко риба има във водоема",а явно има!!щом като тези хора 6 дни са "хранили"и издаянили,при това сигурно са сериозни рибари с тая техника и с това рибарско търпение -аз ако не го познавам,щях да си направя извода,че са дърпани хубави шарани и то много!!
И Лако-85 явно го познава,но разпитва заради застудяването.
А ти къде дърпаш хищници?
че си бил валат -никой не може да направи извода "колко риба има във водоема",а явно има!!щом като тези хора 6 дни са "хранили"и издаянили,при това сигурно са сериозни рибари с тая техника и с това рибарско търпение -аз ако не го познавам,щях да си направя извода,че са дърпани хубави шарани и то много!!
И Лако-85 явно го познава,но разпитва заради застудяването.
А ти къде дърпаш хищници?
Абе Милчо
като си скаран с риболова
защо не кажеш на хората че си аджамия.Сашо ви се обади да доидете защото шарана си даваше.Сашо хвана няколко шарана 5 -6,а пък аз 4 бр от 1кг до 4.Този язовир е страшен и рибата е голям таласъм.Ходя там от няколко години и никога не съм се връщал валат.Има си чалъми и ако не ги знаеш ще си валат.

Тъпака си остава тъпак !!!
Re: язовир езерово пловдивско
тази неделя съм решил да го пробвам езерово някои да има инфо как стоят нещата ??
-
- новобранец
От към Драгойново се ловят уклеи и каракуди.
здравейте колеги, да размърдаме темата: Какво дава яз. езерово в в момента и има ли щука? благодаря ви предварително!
-
- ще става разбирач
Платен ли е водоема?
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Да ........ писано е доста ..... виж в Асеновградската тема ..... или направо питай бат Любо