Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

съвет
Модератор: nkolev66
Re: съвет
Честито батка!
Честито и от мен! Поразрови се из нета за клипчета с подводен риболов и разгледай как зареждат колегите. Най-добре е ако имаш наблизо някой, който да ти покаже техниката на зареждане (за да не откриваш сам топлата вода) и след това е лесно.

И още един съвет за безопастност. НЕ ЗАРЕЖДАЙ ХАРПУНА У ДОМА, А САМО ВЪВ ВОДАТА.
Пашата обича смелите.
-
- новобранец
Здравейте,търся си тежести около 10-12кг.Ако някой продава моля да ми пише.Благодаря ви предварително!
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Честито братле!
А,как е Вудото, колко е дълъг целия харпун, колко е разтоянието от началото на ластика до втората засечка,колко тежи без стрелата,сподели кое как е.Предварително благодаря, че нещо откакто им разгледах каталога на Салви ми се запали чергата. 

Зравейте колеги,моля за съвет при избор на 7мм.неопренов костюм.
Вендуза от вътре,хеланка от вън.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
С какъв бюджет разполагаш?mitq написа:Зравейте колеги,моля за съвет при избор на 7мм.неопренов костюм.
Нов или на старо ?

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Бюджета е около 350+....
Категорично нов, моля за преки впечатления от препоръчания модел.

Категорично нов, моля за преки впечатления от препоръчания модел.
Наскоро си взех този http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=611, но още не съм го топил. Има много колеги в този и другите форуми, които ползват същия, което значи, че не е лош.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Честито оборудване колега! Не забравяй за буя и въжето! Аз съм ползвал и долно дълго вълнено бельо тип "хеланка"! Желая пълни кукани и да отразяваш излетите! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Благодаря! Ако пожеланието се отнася за мен. А иначе буя не съм го забравял от 30 години вече
.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добре де, колко народ имаше и има Нава, напишете два реда де? Аз ще ти предложа този! Модела е храна за риби, базик де 

- Прикачени файлове
-
- DSCF2762.JPG (199.71 KiB) Преглеждано 1060 пъти
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Храна за риба значи..............Ма си ми един хранител ма......adventurebg написа:Добре де, колко народ имаше и има Нава, напишете два реда де? Аз ще ти предложа този! Модела е храна за риби, базик де
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
gmurkacha написа:Храна за риба значи..............Ма си ми един хранител ма......adventurebg написа:Добре де, колко народ имаше и има Нава, напишете два реда де? Аз ще ти предложа този! Модела е храна за риби, базик де
Ехеее Жорка, как искам да се напием заедно, живот и здраве ще е скоро

Зравейте,ползвал ли е някой моделите на Sargan или Esclapes 7мм.?? Заслужават ли си инвестицията?
До сега съм ползвал само Long john. Костюмите с панталон по комфортни ли са.Поздрави на всички.
До сега съм ползвал само Long john. Костюмите с панталон по комфортни ли са.Поздрави на всички.