Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Мнение !
Модератор: sapuna
Re: Мнение !
Павел Иванов написа:Какво ниво, какви 5 лвТелескоп написа:....въпроси,които по мойте разбирания е нужно да се въведат като задължителни,с цел повишаване на още по-високо интелектуалното ниво на форума !?...!
Щом стигнахме и до Фройд значи нещата не са толкова смешни !Туко виж пък да постигнем"някакво" интелектуалното ниво ! Явно от неразбиране не мога да схване защо акцентирахте вниманието си точно върху този цитат :"...въпроси,които по мойте разбирания е нужно да се въведат като задължителни,с цел повишаване на още по-високо интелектуалното ниво на форума !?..." от мнението ми. Добре ! Може и да пресилено!Защо не се коментира останалата част,както го направи колегата Мънцата.Иронизирайки някого не е начинът да изразиш несъгласието си с него !!!Това е и основният проблем че не се разбира а се дават крайни мнения които в повечето случаи са повече от смешни....Относно нивото ... ами то се създава от потребителите на дадено нещо и нивото се определя от болшинството . Да не остана пак недоразбран разбиранията на един човек за нещо не ги правят нито еталон , нито резус относно разбиранията на другитеИнтелигентноста нафорума , простащина и пр. определения дадени от един човек на база само лично неговото си виждане относно нещо си показва ... айде да не задълбавам щот почва реЗко да ме избива на фройдизъм ...
Пък колкото до това с ЛС не виждам защо толкова много те е подразнило ? Написах ти ЛС,защото не исках да се стигне до тук! Много добре знам поговорката- "Дума,дума отваря!" Нямах за цел да се конфронтирам с никого . Просто ме подразни твоята ирония в първоначалния ти пост и както ти писах по-горе да избягна личните нападки. Че аз не съм искал всички да се съгласяват с мен/не съм толкова голям наивник/. Разбира се,че няма как да се изповядва моята философия на мислене,-просто поставям един въпрос на дискусия,но пак да повторя- не е нужна ирония,за да изразиш несъгласие с някого ! Ама хайде и аз да не задълбавам,че ще почне да ме иЗбива към философията на Ницше !

Разбирам модераторската солидарност !Митев написа:Що ли пък някои го разбират от разPetur60 написа:Колкото и както да го пише, пак няма да го разбереш, колега.
Защо да я заключват , нали такова е и заглавието на темата - всеки да си го каже , а не да сеТелескоп написа:МОЛЯ МОДЕРАТОРЪТ ОТГОВАРЯЩ ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ ИЛИ АДМИНИСТРАТОРЪТ НА ИЗТРИЯТ ИЛИ ЗАКЛЮЧАТ ТЕМАТА !
съгласи с теб
Аз не иска всички да се съгласяват с мен !? Но това вече не е дискусия,а взаимни нападки,с които аз не съм съгласен и преставам да участвам !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
G.Petkov , поста си е написан точно както трябва . Просто някой трябва да прочете и за какво иде реч и в предишните мнения та белким успее да свърже нещо
С развитието на темата ми става все по-смешно
Отчитам като грешка предложението на Косьо относно модераторите щото реЗко поражда теми от сорта
пп - Ницше никога не ме е кефел . Неговият "свръх човек" си е точно представен образ мега страдащ от синдрома на дребният човек с малката пишка , автопортрет на собственото му маниакално параноично същество
пп2 - айде на тоя етап ще го пропусна тоя послепис

С развитието на темата ми става все по-смешно

пп - Ницше никога не ме е кефел . Неговият "свръх човек" си е точно представен образ мега страдащ от синдрома на дребният човек с малката пишка , автопортрет на собственото му маниакално параноично същество

пп2 - айде на тоя етап ще го пропусна тоя послепис

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- КИРО
- Обратна връзка:
Телескоп - сам каза в началото,че ти е ясно какво ще се случи.
И сега какво ? - Даваш заден ли ?
Винаги има никове,които го имат като задължените да се противопоставят.
Абеее,имаше една тема на Чурулика за правописа,ама нещо не мога да я намеря.
Така че не си първия дето повдига този въпрос.
И аз често си пиша с стила на диалекта,но май не е това проблема ?
Освен в риболов,нека да учим хората и на български.
Ама това си иска постоянството,не след първата контра,и да се откажеш.
Аз поне често напомням на някои де са 4 и 6 по клавиатурите.
И сега какво ? - Даваш заден ли ?
Винаги има никове,които го имат като задължените да се противопоставят.
Абеее,имаше една тема на Чурулика за правописа,ама нещо не мога да я намеря.
Така че не си първия дето повдига този въпрос.
И аз често си пиша с стила на диалекта,но май не е това проблема ?
Освен в риболов,нека да учим хората и на български.
Ама това си иска постоянството,не след първата контра,и да се откажеш.
Аз поне често напомням на някои де са 4 и 6 по клавиатурите.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Значи като напиша ,че всеки може да си изкаже мнението и според теб е нападкаТелескоп написа:Разбирам модераторската солидарност !Митев написа:Що ли пък някои го разбират от разPetur60 написа:Колкото и както да го пише, пак няма да го разбереш, колега.
Защо да я заключват , нали такова е и заглавието на темата - всеки да си го каже , а не да сеТелескоп написа:МОЛЯ МОДЕРАТОРЪТ ОТГОВАРЯЩ ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ ИЛИ АДМИНИСТРАТОРЪТ НА ИЗТРИЯТ ИЛИ ЗАКЛЮЧАТ ТЕМАТА !
съгласи с теб
Аз не иска всички да се съгласяват с мен !? Но това вече не е дискусия,а взаимни нападки,с които аз не съм съгласен и преставам да участвам !

Я вземи се стегни пич

- GODzillata
МитеФФФ, ти си нападател, централен даже!
Освен т'ва нарушаваш правилата и вмъкваш 10-на цитата един в друг!

Освен т'ва нарушаваш правилата и вмъкваш 10-на цитата един в друг!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Телескоп написа:barutchiata © написа:...................
Ако имате идеи и нещо ви липсава можете да дискутирате.
Много ми е неприятно, някой да използва половинчати цитати и да си ги перефразира как му е кеф. Цитата който ползваш беше да се дискутира новата визия на форума и ако на някои хора им липсават или дублират подфоруми да казват.
Иначе по темата е писано доста. Форума е риболовен и няма как всички да сме старши научни сътрудници, професори и доктори с перфектна граматика. Верно е също е, че има хора на които нищо не се разбира и ме хвърлят в недоумение с писанията си. Истината е да сме толерантни и нещо като не ни хареса да го подминаваме вместо да пишеме с ирония или хапещи и обиждащи постове.
- krokibg
- учете се от него
Баруте,написах това,като човек без висше образование и се чувствам обиден от тези изисквания и претенции за писане без правописни грешки.Написах го с по-умерен тон,за да охладя малко страстите и с оглед на това че може би се познавам с момчетата.Е,ако са интелигентни хора,каквито претенции имат,ще схванат какво искам да кажа.Мисля че наистина темата се изчерпа.Ако нещо не са разбрали,здряве да е 

На едно друго място бях взел отношение и по този въпрос, тук съм напълно съгласен с Любака! Това е риболовен форум, а не литературен кръжокЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Баруте,написах това,като човек без висше образование и се чувствам обиден от тези изисквания и претенции за писане без правописни грешки.Написах го с по-умерен тон,за да охладя малко страстите и с оглед на това че може би се познавам с момчетата.Е,ако са интелигентни хора,каквито претенции имат,ще схванат какво искам да кажа.Мисля че наистина темата се изчерпа.Ако нещо не са разбрали,здряве да е

- krokibg
- учете се от него
Е,тука вече навеждам глава,кат си знам мръсната устичкаМънцата написа: Цинизмите са друга бира

-
- кандидат преподавател
Цинизми моа и да не турам,ама простотии с печатни гряшки ш,с цъкам колкот си искам,когат стила на дадената тема го позволява -долу академизма и агитационно-журналистическия начин за списване на мнения

INCUBUS написа:Цинизми моа и да не турам,ама простотии с печатни гряшки ш,с цъкам колкот си искам,когат стила на дадената тема го позволява -долу академизма и агитационно-журналистическия начин за списване на мнения![]()

Е ти го каза най-убаво!
Нема нема, и некой истрещи на таа тема, ма она е толко истъркана, че даже Венци вече не зима отношение по неа.
GODzillata написа:При положение, че сме 2-ри по неграмотност в ЕС - к'во искате?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!