Мнение !

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Ачо ♣

Re: Мнение !

Мнение от Ачо ♣ »

Павел Иванов написа:
Телескоп написа:....въпроси,които по мойте разбирания е нужно да се въведат като задължителни,с цел повишаване на още по-високо интелектуалното ниво на форума !?...
Какво ниво, какви 5 лв :D !
Това е и основният проблем че не се разбира а се дават крайни мнения които в повечето случаи са повече от смешни....Относно нивото ... ами то се създава от потребителите на дадено нещо и нивото се определя от болшинството . Да не остана пак недоразбран разбиранията на един човек за нещо не ги правят нито еталон , нито резус относно разбиранията на другите :idea: Интелигентноста нафорума , простащина и пр. определения дадени от един човек на база само лично неговото си виждане относно нещо си показва ... айде да не задълбавам щот почва реЗко да ме избива на фройдизъм ...
Щом стигнахме и до Фройд значи нещата не са толкова смешни !Туко виж пък да постигнем"някакво" интелектуалното ниво ! Явно от неразбиране не мога да схване защо акцентирахте вниманието си точно върху този цитат :"...въпроси,които по мойте разбирания е нужно да се въведат като задължителни,с цел повишаване на още по-високо интелектуалното ниво на форума !?..." от мнението ми. Добре ! Може и да пресилено!Защо не се коментира останалата част,както го направи колегата Мънцата.Иронизирайки някого не е начинът да изразиш несъгласието си с него !!!
Пък колкото до това с ЛС не виждам защо толкова много те е подразнило ? Написах ти ЛС,защото не исках да се стигне до тук! Много добре знам поговорката- "Дума,дума отваря!" Нямах за цел да се конфронтирам с никого . Просто ме подразни твоята ирония в първоначалния ти пост и както ти писах по-горе да избягна личните нападки. Че аз не съм искал всички да се съгласяват с мен/не съм толкова голям наивник/. Разбира се,че няма как да се изповядва моята философия на мислене,-просто поставям един въпрос на дискусия,но пак да повторя- не е нужна ирония,за да изразиш несъгласие с някого ! Ама хайде и аз да не задълбавам,че ще почне да ме иЗбива към философията на Ницше ! :mrgreen:
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

Митев написа:
Petur60 написа:Колкото и както да го пише, пак няма да го разбереш, колега.
Що ли пък някои го разбират от раз :roll:

Телескоп написа:МОЛЯ МОДЕРАТОРЪТ ОТГОВАРЯЩ ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ ИЛИ АДМИНИСТРАТОРЪТ НА ИЗТРИЯТ ИЛИ ЗАКЛЮЧАТ ТЕМАТА !
Защо да я заключват , нали такова е и заглавието на темата - всеки да си го каже , а не да се
съгласи с теб :wink:
Разбирам модераторската солидарност !
Аз не иска всички да се съгласяват с мен !? Но това вече не е дискусия,а взаимни нападки,с които аз не съм съгласен и преставам да участвам !
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov , поста си е написан точно както трябва . Просто някой трябва да прочете и за какво иде реч и в предишните мнения та белким успее да свърже нещо :wink:
С развитието на темата ми става все по-смешно :lol: Отчитам като грешка предложението на Косьо относно модераторите щото реЗко поражда теми от сорта :mrgreen:

пп - Ницше никога не ме е кефел . Неговият "свръх човек" си е точно представен образ мега страдащ от синдрома на дребният човек с малката пишка , автопортрет на собственото му маниакално параноично същество :butthead:

пп2 - айде на тоя етап ще го пропусна тоя послепис 8)
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Телескоп - сам каза в началото,че ти е ясно какво ще се случи.
И сега какво ? - Даваш заден ли ?
Винаги има никове,които го имат като задължените да се противопоставят.
Абеее,имаше една тема на Чурулика за правописа,ама нещо не мога да я намеря.
Така че не си първия дето повдига този въпрос.
И аз често си пиша с стила на диалекта,но май не е това проблема ?
Освен в риболов,нека да учим хората и на български.
Ама това си иска постоянството,не след първата контра,и да се откажеш.
Аз поне често напомням на някои де са 4 и 6 по клавиатурите.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Телескоп написа:
Митев написа:
Petur60 написа:Колкото и както да го пише, пак няма да го разбереш, колега.
Що ли пък някои го разбират от раз :roll:

Телескоп написа:МОЛЯ МОДЕРАТОРЪТ ОТГОВАРЯЩ ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ ИЛИ АДМИНИСТРАТОРЪТ НА ИЗТРИЯТ ИЛИ ЗАКЛЮЧАТ ТЕМАТА !
Защо да я заключват , нали такова е и заглавието на темата - всеки да си го каже , а не да се
съгласи с теб :wink:
Разбирам модераторската солидарност !
Аз не иска всички да се съгласяват с мен !? Но това вече не е дискусия,а взаимни нападки,с които аз не съм съгласен и преставам да участвам !
Значи като напиша ,че всеки може да си изкаже мнението и според теб е нападка :evil:
Я вземи се стегни пич :!:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

МитеФФФ, ти си нападател, централен даже! :mrgreen: :lol:
Освен т'ва нарушаваш правилата и вмъкваш 10-на цитата един в друг! :P ;)
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ИзображениеИзображениеИзображениеТелескоп,ще вземат да стане много навалица от интелигенция във форума и обикновените хора,трябва да си търсят преводачи :idea: Набележи си двама-трима,които да са ти от ранга,образованието и на твоите разбирания,направете си група и си пишете само между вас си,без да пускате простолюдието да ви дразни :idea: Ставате нагли,има хора на години,които ще им е трудно да се учат тепърва на четмо и писмо :idea: Разбрахме че сте вишисти,и това е достатъчно,а ние с гайдите да мрем ли :?: :?: :?: Дразня се от такива неща,уважавайте всички хора,без значение от политически,етнически и други различия,не им гледайте образованието,просто това си е техен проблем и никой няма право да ги обижда че не са ходили на училище.Моите уважения към Вас,но си гледате само от вашата камбанария,което е неприемливо във форум,със свободен достъп.Никъде,никой не питал за образование и това се попълва по собствено желание.Щом не ви харесва правописа на опрадаланиюзери,направете си форум и хора без образование,изобщо да не влизат и всеки да праща снимка с дипломата си.Не го приемайте като заяждане,сигурно се познаваме и ако сте обърнали внимание,доста пъти се възмущавам от напъни да се втълпи на всички че има група интелигентни хора а другите,дето правят правописни грешки са тъпаци.Вникнете хубаво в това което пиша,оставяме образователната система на страна и гледаме какво има на момента тук и сега.Децата ни и децата на нашите деца да се учат,нашето мина.Поздрав и успокойте топката,стига интриги че пак ще се стигне до скандали :idea: :idea: :idea: Изображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Телескоп написа:
barutchiata © написа:...................
Ако имате идеи и нещо ви липсава можете да дискутирате.

Много ми е неприятно, някой да използва половинчати цитати и да си ги перефразира как му е кеф. Цитата който ползваш беше да се дискутира новата визия на форума и ако на някои хора им липсават или дублират подфоруми да казват.

Иначе по темата е писано доста. Форума е риболовен и няма как всички да сме старши научни сътрудници, професори и доктори с перфектна граматика. Верно е също е, че има хора на които нищо не се разбира и ме хвърлят в недоумение с писанията си. Истината е да сме толерантни и нещо като не ни хареса да го подминаваме вместо да пишеме с ирония или хапещи и обиждащи постове.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Баруте,написах това,като човек без висше образование и се чувствам обиден от тези изисквания и претенции за писане без правописни грешки.Написах го с по-умерен тон,за да охладя малко страстите и с оглед на това че може би се познавам с момчетата.Е,ако са интелигентни хора,каквито претенции имат,ще схванат какво искам да кажа.Мисля че наистина темата се изчерпа.Ако нещо не са разбрали,здряве да е Изображение

Мънцата

Мнение от Мънцата »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Баруте,написах това,като човек без висше образование и се чувствам обиден от тези изисквания и претенции за писане без правописни грешки.Написах го с по-умерен тон,за да охладя малко страстите и с оглед на това че може би се познавам с момчетата.Е,ако са интелигентни хора,каквито претенции имат,ще схванат какво искам да кажа.Мисля че наистина темата се изчерпа.Ако нещо не са разбрали,здряве да е Изображение
На едно друго място бях взел отношение и по този въпрос, тук съм напълно съгласен с Любака! Това е риболовен форум, а не литературен кръжок :!: Телескоп, с цялото ми уважение към теб ти казвам - когато говориш за правопис, трябва задължително да си прегледаш собствения пост преди да го пуснеш :wink: Не го приемай като заяждане, въпросът е принципен! Цинизмите са друга бира :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мънцата написа: Цинизмите са друга бира :wink:
Е,тука вече навеждам глава,кат си знам мръсната устичка ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Цинизми моа и да не турам,ама простотии с печатни гряшки ш,с цъкам колкот си искам,когат стила на дадената тема го позволява -долу академизма и агитационно-журналистическия начин за списване на мнения :mrgreen: :rolleyes:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

INCUBUS написа:Цинизми моа и да не турам,ама простотии с печатни гряшки ш,с цъкам колкот си искам,когат стила на дадената тема го позволява -долу академизма и агитационно-журналистическия начин за списване на мнения :mrgreen: :rolleyes:
:D :D :D :D

Е ти го каза най-убаво!
Нема нема, и некой истрещи на таа тема, ма она е толко истъркана, че даже Венци вече не зима отношение по неа.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:При положение, че сме 2-ри по неграмотност в ЕС - к'во искате? :roll:
:smt017 :smt017 :smt017
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”