Някой има ли инфо за Бегуновци?

Модератор: Кърцата

Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Някой има ли инфо за Бегуновци?

Мнение от maver13 »

Смятам в Събота да се разходя до там. Някой ходил ли е скоро? Пускали ли са риби тази година?
aide nasluka
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Миналата събота бях там. Пускали са малко дъгова пъстърва, шаран още не бяха . Лови се каракуда , бабушка и някоя и друга пъстърва откъм стената . Иначе на дъно колегите бяха хванали и 2-3 шарана през нощта .
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

В Рибарски вестник пишеше че дава бабушка и каракуда , в последно време в добри количества........ама знае ли човек :roll:
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Мерси колега!! А има ли добри дълбочини там? За щека става ли? Някой снимки има ли?
МОЛЯ :lol: :oops:
aide nasluka
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Дълбокото е в района на стената и в дясно точно до кафето , като гледаш от главното шосе , откъдето идваш . Отсрещния бряг не го знам , но гледам ,че повече замятат на дъно за шаран и амур . Не ловя с щека , но мисля ,че няма да има проблем, има достатъчно място около и зад тебе , независимо дали е в плитката част или около стената и с кола е достъпно навсякъде, стига да не завали. Снимки нямам , но на язовира е зелено и чисто , като знам кочината около София .А като ти гледам аватара,пейзажа на който си на снимката е подобен на Бегуновци. На слука !
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”