Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо от Пазарджик и региона
Модератор: sapuna
- koda33
- разбира нещата
Re: Инфо от Пазарджик и региона
Колеги дайте малко инфо за село Церово , мрси предварително
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Днес решихме да използваме хубавото време и да си направим една бьрза разходка до така наречената крива вада.Доста народ заварихме там.Хванахме по някое рибе макар и малки.
За стрьв използвахме пинки,шарен и земен.

Те го и Динго кьде се качил на високо да ми плаши рибата.

За стрьв използвахме пинки,шарен и земен.

Те го и Динго кьде се качил на високо да ми плаши рибата.

- kodek
- ще става разбирач
Днес към16:30 поседях малко на кривата вада до СБА "братята" уловиха 5 шарана за 30мин.единия беше около2кг. другите по-малки.
от двете страни на вадата въици плътно през 50см.
утре сигурно ще е панаир.
от двете страни на вадата въици плътно през 50см.
утре сигурно ще е панаир.
Днес решихме да си спретнем една разходка до с.Лесичево.Аз брачеда и един друг френд,динго трябваше и той да дойде с нас,но за сьжаление трябваше да бьде детегледач днес.Имахме интифа,че рибата се е раздвижила и решихме да я проверим.Бяхме се подготвили с доста неща от кинкалерията.(мьниста)
Стрьв,пинки,шарен,торен и кус кус.В интерес на истината смятахме да наблегнем на мьнистите в комбинация жьлто сьс сребьрно,бяло с червено и златно с бяло.Но всичко хубаво свьршва до тук.Времето и по точно вятьра ни изигра много лоша шега.Всички колеги се оплакваха от времето и казваха,че преди да се развали имали много добри успехи.Тяхната информация сьвпадаше с нашата но за жалост денят и времето не бяха благосклонни кьм нас.Те и някоя снимка на вьпростното познато място на някой колеги
които са го посещавали вече.

По едно време изкочи дьлгуча(динго)вьрзали му к.р капан и той долетя с бясна скорост
с цел да ни направи за смях нас хамалите.(спинингисти)

Хубави места но рибата не взимаше.

Тук се бях скрил зад едно дьрво,че много духаше.
Но за жалосто в последствие видях че от дьрвото са останали само корени и прьст.
А аз се чудех защо толкова много ми духа,а уж сьм на завет.

Нашият отбор като по вьзрастни,реши да смени обстановката и да напусне парада и се запьти кьм друг обект.
От Лесичево кьм Септември.По пьтя щракнах едни сергий,които другият пьт смятам да им обьрна повече внимание.
Снимката е малко размазана но все пак карахме с 80км.
:dance:

Така ни посрещна следващият обект.Тихо спокойно време,даващо ни надежда.

Аз захвьрлих болонезата и заложих на голият убиец.

Резултата не закьсня.Едно малко кефалче.(клен)

Последваха и още няколко малко по голями.

Това беше от днес.Риба не хванахме много а и тези които изкарахме не бяха големи,но удовоствието от това да си с приятна компания за риба е перфектно.

По едно време изкочи дьлгуча(динго)вьрзали му к.р капан и той долетя с бясна скорост

Хубави места но рибата не взимаше.

Тук се бях скрил зад едно дьрво,че много духаше.

Нашият отбор като по вьзрастни,реши да смени обстановката и да напусне парада и се запьти кьм друг обект.
От Лесичево кьм Септември.По пьтя щракнах едни сергий,които другият пьт смятам да им обьрна повече внимание.
Снимката е малко размазана но все пак карахме с 80км.

Така ни посрещна следващият обект.Тихо спокойно време,даващо ни надежда.

Аз захвьрлих болонезата и заложих на голият убиец.

Резултата не закьсня.Едно малко кефалче.(клен)

Последваха и още няколко малко по голями.

Това беше от днес.Риба не хванахме много а и тези които изкарахме не бяха големи,но удовоствието от това да си с приятна компания за риба е перфектно.

Днес на Лозен около 2кг. перки. Риболова беше на мач и директен, до 2 часа рибата беше навътре, а след това я почнах с директния до тъмно. Рибата почва да се раздвижва като се има впредвит 2 седмици пълна апатия на същото място.
- kodek
- ще става разбирач
Днес пак бях там. кефалите бяха мужду 800гр. и 1,2кг.няколко шарана над 1,5кг.
много риба се извади с въдици и още толкова с парашути.

много риба се извади с въдици и още толкова с парашути.

- iliq kostov
- научил се да хвърля
Днес бях на Бошуля, пълно капо без дори почукване имаше и други колеги но доколото ми казаха и те не хващат нищо.
- динго
- научил се да хвърля
Днес на канала.Стръв кус-кус.

Последно промяна от динго на Чет Фев 17, 2011 2:47 pm, променено общо 1 път.
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
-
- новобранец

Доста добре си се представил.Дай малко повече инфо,стрьв,захранка и на каква дьлбочина беше активна рибата.Хубаво ще е ако може следващият пьт да качиш някоя снимка да изплакнем окото.sasa83 написа:Днес на Лозен около 2кг. перки. Риболова беше на мач и директен, до 2 часа рибата беше навътре, а след това я почнах с директния до тъмно. Рибата почва да се раздвижва като се има впредвит 2 седмици пълна апатия на същото място.

п.п Доста хора го посещават Лозен,но засега все още никои не се е похвалил с успешен риболов.Хубаво ще е да се раздвижи мухара и останалите рибоци.Между другото в неделя брачеда с още едни пичове бяха на вьпростното място,но нямаха почукване даже.

-
- новобранец
п.п Доста хора го посещават Лозен,но засега все още никои не се е похвалил с успешен риболов.Хубаво ще е да се раздвижи мухара и останалите рибоци.Между другото в неделя брачеда с още едни пичове бяха на вьпростното място,но нямаха почукване даже.
[/quote]
Е как ша има почукване като вчера реката която се влива в лозенския беше пресушена.

Е как ша има почукване като вчера реката която се влива в лозенския беше пресушена.
- kodek
- ще става разбирач

Днес на кривата вада:Сравних ги с бутилката олио дето ще ги ...!
Наздраве и Наслука.

Така ли ?kodek написа:.........
И най-здравата въдица се чупи с "майсторлък"

[youtube]<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/G9svPccfEEs?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/G9svPccfEEs?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>[/youtube]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kodek
- ще става разбирач
Може и така, зависи от "Майстора".