Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
За пореден път ще кажа - ИАРА е мъртва институция!
Днес и аз се разходих, ама по една друга река, не толкова голяма, не толкова дълбока, ама и не толкова тормозена. Риба уж нямаше да ловя, уж само щях да се разходя, но за час и половина разходка все пак хванах над 30 уклея , като някои от тях с впечатляващи размери. Прилъгаха се и 2 кефалчета и мренки. Та така - релакс, без да се налага да търпи човек изпълненията на дебилите. Жалко, тая зима пак се унищожиха тонове риба, много трофейни риби паднаха в боя с железния червей. Някои от тях отново си плуват в реката, но с една друга форма ( и мирис и цвят), пристигайки директно от градската канализация...
Днес и аз се разходих, ама по една друга река, не толкова голяма, не толкова дълбока, ама и не толкова тормозена. Риба уж нямаше да ловя, уж само щях да се разходя, но за час и половина разходка все пак хванах над 30 уклея , като някои от тях с впечатляващи размери. Прилъгаха се и 2 кефалчета и мренки. Та така - релакс, без да се налага да търпи човек изпълненията на дебилите. Жалко, тая зима пак се унищожиха тонове риба, много трофейни риби паднаха в боя с железния червей. Някои от тях отново си плуват в реката, но с една друга форма ( и мирис и цвят), пристигайки директно от градската канализация...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
добре казано.и аристотел не би го обрисувал така

ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
-
- ще става разбирач
Като гледам ветропоказателя на терасата, ми се струва че неделя ще е ден за домашна почивка. Емил Чолаков много познава за вятър през почивните дни. 

Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
-
- кандидат преподавател
Няма да се плУашиш той ветърът ще спре ,ами мисли къде ще ходимivanov70 написа:Като гледам ветропоказателя на терасата, ми се струва че неделя ще е ден за домашна почивка. Емил Чолаков много познава за вятър през почивните дни.

-
- кандидат преподавател
Днес на реката в района на Крушаре,кефал ,гърбавица и червенопера.Рибата е в линията междУ бързата вода и тихите места.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=43511
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=43511

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, бате! Излета е идеалка! Аз днес пак мръднах малко до рекичката, но филма тая седмица беше друг! Днес беше митинг,за разлика от миналата неделя, едва излъгах 6-7 рибки за около час и половина и прибрах, останах с доста смесени чувства...
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес беше доста студено и рязката промяна на времето, явно я попресече рибката. Все пак резултата е 6-7 кефала, един от които 700 гр, десетина уклея педарки и две прилични баби. За 3 часа мръзнене толкоз, като цяло рибата се хвана около 9 часа и после отряза, пък и студа беше достатъчен да ни изпрати по-рано към къщи.
-
- ще става разбирач
Кажете нещо за Крушаре , Самуилово какво е положението ?
-
- новобранец
stanilov написа:Кажете нещо за Крушаре , Самуилово какво е положението ?
Какво искаш да е?Пе.ерастите косят като за последно и което е още по-лошо-безнаказано!

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги утре ще ходя към Крушари Роско ако е у аутобуса
мой ма види да отсрелвам некой косач ама стига комеца да се съгласи дами варди гърбината че иначе сам сред вълци

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
привет колеги! днес на крушари малко върхар но приличен и тук тъме средна гърбавица но доволно излета стана несме капо към 10;30 тотално спря появихасе и тройкаджии на моста и си тръгнахме с кумеца снимки несме правили нопък с чайче и малко твърдо гориво беше добре
това от мен наслука.
това от мен наслука.

-
- кандидат преподавател
Да си отговоря,тъй тъй питам ,реката малка и бистра,с Добата отидохме на старите рибарници на Фишкома,някоко дребни върхараslivnalia написа:Някакво раздвижване край Сливен?

Стояне,бяхме днес на циментовия и да ти кажа няма много файда да се ходи.Имаше едно 60 човека и горе долу толкова извадени риби.Двама човека от обяд до мръкване не можахме да направим 10 риби.Та ако ще ходиш натам процедирай като мен-взмиаш болото и една кутийка бял и изтичаш 2-3 часа,ако рибата има мерак за толкова време ще се разбере.