Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

р. Марица
Модератор: sapuna
р. Марица
Niakoi mozeli da mi kaze kakva riba ima na reka mariza :?: Na kakva strav ia lovi kakva riba xvasta(ili ima). :( POSAVETVAITE ME :?
Na Marica ili ima mn riba ili nqma ni6to :))
Abe ima klen kroty6ka v nqkoi 4asti ima i 6aran.Az prez lqtoto vseki den sum na Marica Pazardji6ka oblast.Xva6tam ne malki klen4eta na skakalec ne6to na principa na Myxarkata......
hi
slu6ai sega kolega ima 6tuka(riadko) skobari klen mriana uklei4eta 6aran4eta i o6te mnogo riba!!!Obikaliai rekata i nasluka
-
- новобранец
Marica
Ima mnogo som4eta i kefali.dosta prili4ni
Ama kostur i 6tuka trqq da pysne6 toto za tqh 

- Ribar
- ще става разбирач
бе аз вчера открих сезона и май беше на Марица незнам никога не се интересувам къде съм бил за риба 1 приятел ме закара и ловихме нощен риболов малко до 3 часа и напукахме МАЛКИТЕ сомчета да ги е*а само малки нищо по-голямо НИЩО мноо ма е яд .. хванахме към 16-17 сомчета и нищо друго.. аз изтървах 3 а моя приятел 6 или 7 значи има доста сом ама нали ви казвам адски малак 

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?