монтаж на дропер

Модератор: sapuna

dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: монтаж на дропер

Мнение от dodo16 »

То след като съм писал значи става. При правилно разположение на пластинките по линията нямам оплитания. Ама аз ловя с 0,18, като повода ми е също 0,18. Понякога слизам и до 0,14 повод, но понеже лесно го късам с ръка по-тънко не бих сложил. Имам навито и 0,16, но го ползвам рядко на стационарна вода и ако няма вятър. А иначе идеята на така получените пластинки е че са визуално по-големи при същото тегло и не ми се търкалят из пръстите.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Венелин Радушев написа: перфектно за отливане не тежести за дъно и фидер хранилки.
Колега вие с такова олово ли отливате своите фийдър хранилки, и с колко тежки хранилки ловите на Дунав? :lol:

п.п. Питам защото лятото ще отскоча до Дунав за 2-3 дни, че да знам. :lol:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Георги Кръстев написа: Колега вие с такова олово ли отливате своите фийдър хранилки, и с колко тежки хранилки ловите на Дунав? :lol:

п.п. Питам защото лятото ще отскоча до Дунав за 2-3 дни, че да знам. :lol:
Предлагам ви колега, въобще да не си взимате фидера като се запътите към Дунав. Твърде е вероятно да срещнете конкретен анти-фен на фидер риболова там.... :lol: :lol: :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

dodo16 написа:... С походяща ножица си го нарязваш на четириъгълници сгъваш ги на две и пак с ножицата леко махаш ръбчетата. Получените "дропери" се слагат само със стискане и не нараняват влакното...
И аз, и моите приятели използваме такива утежнение от много години. При по -тънки влакна, предпазват от скъсване . Нищо не ми заплита. И нищо не струва, също :D !
Публикувай отговор

Обратно към “Монтажи за риболов”