Отново измряла риба - река Янтра под град Долна Оряховица

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
въдичар
новобранец
новобранец

Отново измряла риба - река Янтра под град Долна Оряховица

Мнение от въдичар »

За да не бъда голословен съм качил малко снимки.(28.04.2007г.)Много преди тази дата е имало пак "мор" по реката,който е стигнал под село Драганово(не знам точно до къде). :evil:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Гадна гледка за съжаление ! Не е единствена и няма да бъде последна , защото ОНЕЗИ си имат парички , плащат си където трябва и никой ни чул, ни видял. А евентуално ако решат да ги глобят - то глобата е символична и по- скоро смешна.
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

:((((

Мнение от zapalen_92 »

Това наистина е потрещсаващо!!!
И това не е само на р.Янтра ами и на р.Росица! Кой знае и на колко още реки се случва това:(((
Аз сам от Павликени и виждам как всеки ден се замарсява река Росица.И най лошото е че никой не взема никакви мерки.Затова риболов в скоро време освен на платените водоеми няма да има!!!!!!!!!!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Прати тези снимки на ИАРА-В.Търново и ще видим какво ще ти отговорят(ако вече не си ги информирал).
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

maranzika написа:Прати тези снимки на ИАРА-В.Търново и ще видим какво ще ти отговорят(ако вече не си ги информирал).
И на РИОСВ - Търново - говорихме вече по темата - стига сме си траяли!
Аватар
въдичар
новобранец
новобранец

за река Янтра:

Мнение от въдичар »

Да не си мислите,че пиша само в тоя форум. :evil: Любопитен съм дали ще получа отговор от Министерството на околната среда и водите,РИОСВ,някои екоорганизации ...
Аватар
въдичар
новобранец
новобранец

:

Мнение от въдичар »

Да не забравяме,че това е един от най-добрите риболовни сайтове в България.Благодаря и на модераторите на форума.И не на последно място на потребителите,които отговориха на темата.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”