Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Пода
Модератор: sapuna
яз. Пода
Някой от варненските колеги скоро ходил ли е на язовира на Пода, и ако да какви са му впечатленията?
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: яз. Пода
Миналата година бях често там. Тази май ще пропусна, разбрах че арендатора е друг и се предполага какво е направил стария. Ако някой има какво да допълни нека го сподели, и аз ще чакам за инфо
През уикенда бях на гости във Варна и посетихме този водоем. Беше затворен, едни камиони изсипваха чакъл и правеха диги - казаха, че ще го отворят към 20 май. Обаче пазачите ни казаха, че малко по-надолу има друг гьол и отидохме да го пробваме. Арендатора ни каза по 10 лв. на човек и каквото си хванем си е за нас !!! Зарибил с шаран и амур!!! да ама дълбочина - 1.20 м и много тръстики и закачки !!! седяхме до обяд и никой нищо не направи - а имаше опънати коло 30 въдици!!! Голяма гадост !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: пода
Много хубаво че ще го пуска за риболов през май ,НО дали има риба там това е по важното.ioska70 написа:говорих с арендатора които си е стария .каза че,щего пуска за риболов през май но за сажеление не уточни дата.трябва някои да провери

Дали старата риба е взета и дали е зарибена с нова?

Чух ,че язовира е минал към ловното ,така че е нормално да се пусне след забраната демек 26 май

Дано да остане хубав язовир и дано да не правят предните цигански номера от типа на източване през уикендите ,рязане на дървета с дърворезачка цял ден на гората точно зад рибарския бряг...хранене в недостъпния и невъзможния за замятане бряг,иначе риба определено имаше много и то и големи екземпляри

За бракониерите само слънчаци
!

- Husmen1983
- научил се да хвърля
миналата
година знам на един мои познат въдицата му е влязла навътре от удара.един друг познат му казал ще вляза да ти взема въдицата но рибата е моя.и шаран около 5 кг.

за сега нямам такъв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: миналата
Това трябва да са видиHusmen1983 написа:година знам на един мои познат въдицата му е влязла навътре от удара.един друг познат му казал ще вляза да ти взема въдицата но рибата е моя.и шаран около 5 кг.

Има и по-големи риби там, аз съм виждал седмак

За бракониерите само слънчаци
!

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: миналата

пода
Вчера бях там......Видях невижданото.Гьола беше затворен а пазача вътре........Гледам и не вярвам,пак гледам и пак не вярвам....Маха ония и коси,коси трастиката.....луда работа.Това е единствената локва която е дадена на арендатор.А спортния ще го пуснат накрая на този месец.Точат два малки и рибата (шаран и амур) я прехвърлят в него.За сега знам че ще се цака по 8 кинта и 2.50лв.за кило.Както каза колегата LYUSI В момента му укрепват дигите.А частния е бил отворен по празниците и никой не се е похвалил дори с удар.....а уж са пуснали 2 тона голяма риба???????
Кеф ти риба,кеф ти паламуд.....кеф ти свински бут!!!