яз. Пода

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Zugi
новобранец
новобранец

яз. Пода

Мнение от Zugi »

Някой от варненските колеги скоро ходил ли е на язовира на Пода, и ако да какви са му впечатленията?
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: яз. Пода

Мнение от jibira »

Миналата година бях често там. Тази май ще пропусна, разбрах че арендатора е друг и се предполага какво е направил стария. Ако някой има какво да допълни нека го сподели, и аз ще чакам за инфо
Lyusi
новобранец
новобранец

Мнение от Lyusi »

През уикенда бях на гости във Варна и посетихме този водоем. Беше затворен, едни камиони изсипваха чакъл и правеха диги - казаха, че ще го отворят към 20 май. Обаче пазачите ни казаха, че малко по-надолу има друг гьол и отидохме да го пробваме. Арендатора ни каза по 10 лв. на човек и каквото си хванем си е за нас !!! Зарибил с шаран и амур!!! да ама дълбочина - 1.20 м и много тръстики и закачки !!! седяхме до обяд и никой нищо не направи - а имаше опънати коло 30 въдици!!! Голяма гадост !!!
Аватар
ioska70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

пода

Мнение от ioska70 »

говорих с арендатора които си е стария .каза че,щего пуска за риболов през май но за сажеление не уточни дата.трябва някои да провери :wink:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: пода

Мнение от kalkan4o »

ioska70 написа:говорих с арендатора които си е стария .каза че,щего пуска за риболов през май но за сажеление не уточни дата.трябва някои да провери :wink:
Много хубаво че ще го пуска за риболов през май ,НО дали има риба там това е по важното. :roll:

Дали старата риба е взета и дали е зарибена с нова? :roll:

Чух ,че язовира е минал към ловното ,така че е нормално да се пусне след забраната демек 26 май :wink: .

Дано да остане хубав язовир и дано да не правят предните цигански номера от типа на източване през уикендите ,рязане на дървета с дърворезачка цял ден на гората точно зад рибарския бряг...хранене в недостъпния и невъзможния за замятане бряг,иначе риба определено имаше много и то и големи екземпляри :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

миналата

Мнение от Husmen1983 »

година знам на един мои познат въдицата му е влязла навътре от удара.един друг познат му казал ще вляза да ти взема въдицата но рибата е моя.и шаран около 5 кг.:)
за сега нямам такъв.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: миналата

Мнение от kalkan4o »

Husmen1983 написа:година знам на един мои познат въдицата му е влязла навътре от удара.един друг познат му казал ще вляза да ти взема въдицата но рибата е моя.и шаран около 5 кг.:)
Това трябва да са види :lol: :lol: :lol: .

Има и по-големи риби там, аз съм виждал седмак :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: миналата

Мнение от jibira »

;) имаше и по-големи
Аватар
sosa
новобранец
новобранец

пода

Мнение от sosa »

Вчера бях там......Видях невижданото.Гьола беше затворен а пазача вътре........Гледам и не вярвам,пак гледам и пак не вярвам....Маха ония и коси,коси трастиката.....луда работа.Това е единствената локва която е дадена на арендатор.А спортния ще го пуснат накрая на този месец.Точат два малки и рибата (шаран и амур) я прехвърлят в него.За сега знам че ще се цака по 8 кинта и 2.50лв.за кило.Както каза колегата LYUSI В момента му укрепват дигите.А частния е бил отворен по празниците и никой не се е похвалил дори с удар.....а уж са пуснали 2 тона голяма риба???????
Кеф ти риба,кеф ти паламуд.....кеф ти свински бут!!!
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: пода

Мнение от jibira »

Лоша работа, простотии колкото щеш, а българщината няма край!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”