Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

камасаните и как спасих капото......
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
камасаните и как спасих капото......
днес ми се обадиха от офиса /еконт/ че ми е пристигнала пратката със куките,закупени от колега от форума/романиста/,и аз реших да съчетая пътуването до ч.бряг..със пробване на реката,на новите куки..моята цел беше да хвърлям на плувка.Вече пристигнал на реката се аоглеждах за свободни места които не бяха много,.Криво ляво се настаних някакси ,разпъ
нах пръчката и направих монтаж......основно 16,повод 12, кука 16 камасан,от колегата от форума...и плувка 2 грама..Не бях и хвърлил ,и гледам водата започна да спада,бах ти и късмета,викам си тя сигорно малко ще спадне,да ама не, спадна за 1 час със 30 см..
мястото.....

нивото надолу за 2 часа 40-50 см.......

по едно време слушам някой мята някаква стръв ...ама яко мятане ви казвам..а то било жито.ето този юнак си направил един уред и маа яко и ръси все едно сее жито на полето

и гребе ето от тази кофа

удри пешо

по едно време ми се смръзнаха мартинките...гледам огън гори..и отидох малко да се згрея

и там гледам един колега от монтана.със щеката,си ги боцка,ресачета ,но поне си праи кефа

веднага се запознах със него

момъка се казва иван ,заприказвахме се за разните му монтажи такъми ,относно щеките
и монтажите за скобара,и така стана някаде към 4,30 часа,аз все още не бях се закупил.по едно време се освободи едно място във близост до колегата от монтана,
аз естествено си пренесох мойте неща там за да може да се грея поне на огъня ,и да си при
казваме със моя нов приятел иван ,който каза че ще нощува на реката,и аз веднага разбрах че момчето е нашата порода /заклетник рибар/,,рекох си че капо няма да си ходя и

взех за последен напън да помятам и се появи моят приятел скобарлинио за да спаси капото..те го и него...

риба колеги не хванах повече понеже водата тръгна да се качва,.и аз вече се отчаях напълно,понеже знам че специално на този вир когато нивото се качва риба не съм ловил никога..но все пак не всичко е риба...скобара си плува обратно...аз имам един нов приятел..и още един приятен ден на реката.....
те тва е от мен ...утре пак...
нах пръчката и направих монтаж......основно 16,повод 12, кука 16 камасан,от колегата от форума...и плувка 2 грама..Не бях и хвърлил ,и гледам водата започна да спада,бах ти и късмета,викам си тя сигорно малко ще спадне,да ама не, спадна за 1 час със 30 см..
мястото.....

нивото надолу за 2 часа 40-50 см.......

по едно време слушам някой мята някаква стръв ...ама яко мятане ви казвам..а то било жито.ето този юнак си направил един уред и маа яко и ръси все едно сее жито на полето

и гребе ето от тази кофа

удри пешо

по едно време ми се смръзнаха мартинките...гледам огън гори..и отидох малко да се згрея

и там гледам един колега от монтана.със щеката,си ги боцка,ресачета ,но поне си праи кефа

веднага се запознах със него

момъка се казва иван ,заприказвахме се за разните му монтажи такъми ,относно щеките
и монтажите за скобара,и така стана някаде към 4,30 часа,аз все още не бях се закупил.по едно време се освободи едно място във близост до колегата от монтана,
аз естествено си пренесох мойте неща там за да може да се грея поне на огъня ,и да си при
казваме със моя нов приятел иван ,който каза че ще нощува на реката,и аз веднага разбрах че момчето е нашата порода /заклетник рибар/,,рекох си че капо няма да си ходя и

взех за последен напън да помятам и се появи моят приятел скобарлинио за да спаси капото..те го и него...

риба колеги не хванах повече понеже водата тръгна да се качва,.и аз вече се отчаях напълно,понеже знам че специално на този вир когато нивото се качва риба не съм ловил никога..но все пак не всичко е риба...скобара си плува обратно...аз имам един нов приятел..и още един приятен ден на реката.....
те тва е от мен ...утре пак...

- svincyyy
- ще става разбирач
Re: камасаните и как спасих капото......
Няма такъв репортаж БРАВО!!!
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако правилно си спомням, куките от обявата бяха Kamasan B611, може да пробваш и B511, които са същите като B611, но са от по-тънка тел. По-добри са за финна стръв, като жито, или бял червей и са достатъчно здрави за да задържат едри скобари. Имам шаран, 3,5 кг. с Kamasan B511 - 12-ка, на жито. 

нямам живарник
- Hardi
- вече хвърля и на тежко
Хубав излет,проба си направил,спасил си капото
а и с приятел си се запознал.Браво 

- daniel_g
- разбира нещата
БРАВО! Упорството си е казало думата, и независимо лошото време си избил капото ! Другия пут повече рибки да набоцкаш с тези кукии.....

ех,тая река бе,тая рекаа...!!??!
утре заминавам за роман за два дена..ше пиша.
p.s. мислех да ви идвам на гости в чер. бряг..ама местатаа...трябва с преспиване,ама ще го помисла,де..бяла лови ли някой??

утре заминавам за роман за два дена..ше пиша.

p.s. мислех да ви идвам на гости в чер. бряг..ама местатаа...трябва с преспиване,ама ще го помисла,де..бяла лови ли някой??
фен клуб-скобар
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
браво добър репортаж нищо че няма риба важното е новия приятел 

- misho kostura 55
- научил се да хвърля
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Браво хубав излет а за изобретението на човека трябва да се пробва.
Риболова е хоби.Наслука 

- pacho109
- сериозен играч

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- фен клуб-скобар
Браво Саво добър репортаж и добър скобар и добри куки
И приятеля ТИ го бива аз си мислех че съм луд ама не има и по-луди глави щом ще нощува на реката на този момък му свалям шапка

И приятеля ТИ го бива аз си мислех че съм луд ама не има и по-луди глави щом ще нощува на реката на този момък му свалям шапка

Добре си ходите за рибка,ама пък и и разбирате 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.