Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
Отзиви за боло Фокус - Гелато и Финеса
Модератор: sapuna
- daniel_g
- разбира нещата

Отзиви за боло Фокус - Гелато и Финеса
Здравейте,
бих желал да получа съвети относно тези 2 болонезета Фокус на 6м. Ще съм благодарен на колеги, които ползват, имали са или техни приятели и познати имат. Как с представят в речния риболов, чупливи ли са, абе всичко което искат да споделят.
бих желал да получа съвети относно тези 2 болонезета Фокус на 6м. Ще съм благодарен на колеги, които ползват, имали са или техни приятели и познати имат. Как с представят в речния риболов, чупливи ли са, абе всичко което искат да споделят.
- ExTaZzY
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Re: Отзиви за боло Фокус - Гелато и Финеса
Gelatoto е много добър вариант имам тъкава на 5 м и смея да твърдя след дълъг риболов на реката не усещам умора,бях се насочил към 6-ца ама местата на които ловя не си заслъжава толкова дълга иначе и тя се държи добре.Финесата е по-старият вариант на Гелотото и също не е за отхвърляне която и да вземеш за парите си не е никак зле.
П.п. само да дам още малко инфо на 6-цата сложих в магазина една Viva Attract Match 3500 RD и се балансира прекрасно,на 5-цата 3000 макара със заден аванс става баланс като по книгите можеби и заради това не ме уморява толкова много.
П.п. само да дам още малко инфо на 6-цата сложих в магазина една Viva Attract Match 3500 RD и се балансира прекрасно,на 5-цата 3000 макара със заден аванс става баланс като по книгите можеби и заради това не ме уморява толкова много.

Без риболов няма любов !
- daniel_g
- разбира нещата

Благодаря ти за отговор. Всеки един такъв ми е от полза, поради факта, че тази марка не е много ползвана в БГ, а имат страшни пръти, както болонезета, така и мачове. Насочил съм се към едно 6м. Гелато, но ще изчакам да чуя и др. колеги.
Някой да има да сподели още нещо ?
Някой да има да сподели още нещо ?
ExTaZzY написа:Gelatoto е много добър вариант имам тъкава на 5 м и смея да твърдя след дълъг риболов на реката не усещам умора,бях се насочил към 6-ца ама местата на които ловя не си заслъжава толкова дълга иначе и тя се държи добре.Финесата е по-старият вариант на Гелотото и също не е за отхвърляне която и да вземеш за парите си не е никак зле.
Тука си в грешка
Джелатото е наследник за Ред Тен болото, а не на Финесата
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Вальо Кольо има една такава петица. Друсал съм я на реката, много стегната пръчка.
Щом той се е насочил към нея за мен друга реклама не й трябва.
Лично за мен той е един от най-добрите риболовци на река в България
Щом той се е насочил към нея за мен друга реклама не й трябва.
Лично за мен той е един от най-добрите риболовци на река в България
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- daniel_g
- разбира нещата

Кърца, абе и аз разбрах че има 5-ца, но нали знаеш че от 5 до 6 разлика голяма, както и при нашите по-евтини 5ци
Глобе галаксито на 5м е супер, но 6-та увисва, тежи и тн. Затова се замислям дали да си взема Гелато или финесса 6м. или не!